۳۳۲۲۲۴
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

اورتون با ۴۰ میلیون به دنبال جو هارت

دروازه‌بان ملی‌پوش منچسترسیتی جزو گزینه‌هایی است که آبی‌پوشان مرسی ساید به دنبال به دنبال جذب او هستند.

خبرگزاری تسنیم: ادامه حضور جو هارت در منچسترسیتی در هاله‌ای از ابهام است و گفته می‌شود پپ گواردیولا، سرمربی فصل آینده منچسترسیتی به دنبال خرید دروازه‌بانی جدید و مطمئن است. اخبار حاکی از آن است که مارک آندره تِراِشتگن، دروازه‌بان آلمانی بارسلونا مدنظر این سرمربی اسپانیایی قرار دارد.

بر اساس گزارش روزنامه «سان» انگلیس، فرهاد مشیری، مالک ایرانی و جدید باشگاه اورتون خواهان جذب دروازه‌بان اول تیم ملی انگلیس است و امید دارد با پیشنهاد دستمزد هفتگی ۲۰۰ هزار پوندی او را برای حضور در گودیسون پارک وسوسه کند.

این نشریه همچنین خبر داد که اورتون برای به خدمت گرفتن جو هارت پیشنهادی ۴۰ میلیون پوندی به منچسترسیتی داده است. فرهاد مشیری پس از اینکه روبرتو مارتینس را از سرمربیگری این تیم اخراج کرد، به دنبال ساختی تیمی قدرتمند است و قصد فعالیت زیاد در نقل و انتقالات تابستانی را دارد.

با جدایی تیم هاوارد از جمع تافی‌ها، این تیم در درون دروازه سخت احساس ضعف می‌کند، برای همین به دنبال خرید بهترین دروازه‌بان انگلیسی است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج