قلعه نویی: به فردین و وثوقی علاقه دارم!
سرمربی سابق استقلال گفت: هر فردی در هر نقطه دنیا باعث افتخار نام ایران و ایرانی شود، باید به او افتخار کرد، خوشبختانه کارگردان " جدایی نادر از سیمین" به این مهم دست پپدا کرده است.
قلعه نویی در حاشیه اکران خصوصی فیلم سینمایی "این سیب هم برای تو" درگفتگو با خبرنگار سینمایی خبرگزاری برنا با اعلام اینکه هنر در خون تمام ایرانی ها وجود دارد، اظهار داشت: سینما ایران با تمام محدودیت های که پس از انقلاب با آن مواجه شده است، آثار خوبی ارائه داده است. اما به نظرم آثاری که به مشکلات زیرین جامعه می پردازند یا به نوعی درد اجتماع و مردم را بازگو می کنند و راهکار مفید و مثبت از خود نشان می دهند. فیلم خوبی تلقی می شوند.
سرمربی سابق استقلال با اشاره به اینکه در فوتبال و سینما باید به زیر ساخت ها رسیدگی کنیم، تصریح کرد: در حال حاضر باید دسترسی راحت به بلیط را برای مردم مهیا کنیم و محیطی را برای آن تدارک ببینیم که افراد در آن احساس آرامش و راحتی کنند و در آخر به تماشا اثری بنشیند که آرامش وی را تکمیل کند. در حال حاضر خیلی از آثار به فروش خوب دست پیدا کرده اند، پس مردم به سینما می آیند، اما باید خدماتی درخور شان و منزلت شان به آنها ارائه بدهیم.
قلعه نویی در پاسخ به اینکه پس از انقلاب در کدام دهه سینما ایران مورد پسند وی قرار گرفته است، یادآور شد: واقعا ابزار و امکانات حال حاضر با گذشته قبال قیاس نیست، به عنوان مثال اگر امکانات فعلی در اختیار بازیکنان فوتبالیست دهه ۶۰ یا ۷۰ قرار داشت، همگی در اروپا بازی می کردند، حال به دلیل اینکه سینما ایران مقداری به سیاست آمیخته شده است، در مقاطع مختلف فراز و نشیب های را پشت سر گذاشته، تصور می کنم اگر بگذارند هنرمند فعالیت خودش را انجام بدهد، سربلند بیرون خواهد آمد.
وی افزود: شخصا علاقه زیادی به بازیگرانی نظیر علی نصیریان، داریوش ارجمند، جمشید مشایخی یا در گذشته به بهروز وثوقی، مرحوم ایرج قادری و محمدعلی فردین داشته ام و همچنان این علاقه پابرجا هست، در نسل جدید رضا عطاران، جواد رضویان، امیر علی دانایی به معنای حقیقی کلمه هنرمند هستند، مهران مدیری با تمام محدودیت ها سریال های را می سازد که تمام جامعه را جذب خودش می کند، خیلی پر واضح است که این اشخاص در حرفه خود موفق بوده اند.
این مربی در بخش دیگری از صحبت های خود به علاقه خود از آثار اجتماعی سخن گفت و خاطر نشان کرد: تمایل زیادی به تماشا آثار اجتماعی که به مشکلات قشر آسیب پذیر جامعه می پردازد، دارم، فیلمسازان خوبی از گذشته تا به امروز در سینما فعالیت کردند که با تمام محدودیت ها جهت انتقال احساس به مخاطب، خوب عمل کردند. کارگردان های که در فیلم خود صادقانه صحبت می کنند و مشکلات را انعکاس می دهند، مطمئنا در حرفه خود به توفیق خواهند رسید.
سرمربی سابق تیم ملی ایران در جام ملت های آسیا در سال ۲۰۰۷ تشریح کرد: پیشرفت جامعه در گروی فرهنگ و تمدن آن است، خوشبختانه کشور ما تمدن ۱۲ هزار ساله دارد ولی مقداری در کارها مشارکتی و دسته جمعی تعامل خوبی نداریم، هرچند معتقد هستم که در هر عرصه ای ایرانی ها جز اولین ها هستند ولی وجود برخی از مشکلات باعث شده که پتانسیل اصلی ایرانی ها دیده نشود.
وی در پاسخ به سوال آخر خبرنگار سینمایی برنا درباره موفقیت های اصغر فرهادی در فستیوال های بین الملی، گفت: با پیمان فرهادی برادر اصغر فرهادی رفاقت دیرینه ای دارم که در یکی از فیلم های وی هم بازی کرده بود، هر فردی در هر نقطه از دنیا باعث افتخار نام ایران و ایرانی شود، باید به او افتخار کرد، خوشبختانه وی به این مهم دست پیدا کرده، فیلمسازانی همچون اصغر فرهادی و جعفر پناهی به سینما ایران خدمت زیادی کرده اند.
ارسال نظر