۲۶۱۶۶۴
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

طاهری: همیشه از برانکو حمایت کرده‌ام

سرپرست باشگاه پرسپولیس در واکنش به شایعه حضور برانکو در سپاهان گفت: همیشه از برانکو حمایت کرده‌ام و آنهایی که این شایعات را درست می‌کنند باید پاسخگو باشند.

خبرگزاری تسنیم: علی اکبر طاهری در مورد شرایط پرسپولیس پس دربی ۸۱ اظهار داشت: خوشبختانه باشگاه و تیم وضعیت خوبی دارند و مشکل خاصی نیست.

وی در خصوص اینکه چرا این هفته جلسه هیئت باشگاه پرسپولیس برگزار نشد عنوان کرد: مشکل خاصی وجود ندارد. برای بعضی از اعضای هیئت مدیره کار پیش آمده بود و مسئله خاص دیگری وجود ندارد.

سرپرست باشگاه پرسپولیس در واکنش به درگیری لفظی علی نظری جویباری و سوشا مکانی و همچنین اینکه نظری جویباری مدعی شده باشگاه پرسپولیس ابتدا در کار باشگاه استقلال دخالت کرده است، گفت: من صحبت‌های نظری جویباری را نشنیده‌ام و نمی‌توانم در این مورد اظهار نظر کنم.

طاهری ادامه داد: تنها مسئله‌ای مهم این است که دربی خوبی بین پرسپولیس و استقلال برگزار شد. واقعاً از نظر اخلاقی دربی ۸۱ یکی از دربی‌های نادر تهران بود. از نظر فنی هم شاهد بازی خوبی از سوی پرسپولیس و استقلال بودیم حالا نباید با مطالب حاشیه‌ای به این دربی زیبا آسیب وارد کنیم.

وی درباره بازی فردا (چهارشنبه) پرسپولیس و ذوب‌آهن در چارچوب مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی گفت: انشاالله کادر فنی تمهیدات لازم را برای پیروزی در این بازی اندیشیده است.

سرپرست باشگاه پرسپولیس در واکنش به این شایعه که شنیده می‌شود برانکو در آستانه پیوستن به سپاهان است، خاطرنشان کرد: من همیشه از برانکو حمایت کرده‌ام. آنهایی که این شایعات را از خودشان درست می‌کنند باید پاسخگو باشند، من که نباید جوابگوی شایعات دیگران باشم.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج