۲۰۸۰۵۲
۱ نظر
۵۰۰۱
۱ نظر
۵۰۰۱
پ

پیام صادقیان: با تتلو قهرم

بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس گفت: برانکو قصد داشت من را تخریب کند و با روح و روانم بازی می‌کرد.

خبرگزاری فارس: پیام صادقیان در حاشیه جشن گلریزان فوتبال در جمع خبرنگاران گفت: ما برای کمک به این مراسم آمدیم تا زندانیان که به جرم غیرعمد در زندان هستند را آزاد کنیم. آنهایی که نباید در زندان باشند.

وی در مورد اینکه چرا از پرسپولیس جدا شد، گفت: من را نخواستند چون برانکو می‌خواست من را خراب کند و به هدفش رسید. او با روح و روانم بازی می‌کرد. در صحنه‌ای که منجر به اخراجم از پرسپولیس شد من با برانکو صحبت کردم و به او گفتم می‌توانم پشت نیمکت هم گرم کنم.

صادقیان تصریح کرد: من هیچ وقت به کریم باقری بی احترامی نکرده و نمی‌کنم. در حد و اندازه‌ای هم نیستم که مقابل باقری بایستم. یکسری افراد نمی‌خواستند من در پرسپولیس بمانم و برایم حاشیه درست کردند. خوردبین گفت که ۱۳-۱۴ بار به من زنگ زده اما اصلاً چنین اتفاقی نیفتاده است. موبایل من همیشه باز است و همیشه پاسخگو هستم.

وی افزود: یکسری صحبت‌ها هست که به وقتش انجام خواهد داد و به مردم می‌گویم که چه کسانی نخواستند من در پرسپولیس بمانم. می‌خواهم به همان مردمی که مدام از من دلیل کنار رفتنم را می‌پرسم پاسخگو باشم. برخی مصاحبه کرده‌اند و و گفته‌اند من در تیم برانکو نیستم.

صادقیان در مورد اینکه فصل آینده در کدام تیم حضور خواهد داشت، گفت: از تیم‌های داخلی و خارجی پیشنهاد دارم، اما به تیمی می‌روم که بتوانم خودم را نشان بدهم.

وی در مورد اینکه علت قهر کردنش با امیر تتلو خواننده زیرزمینی چیست، گفت: ما با هم زیاد صحبت می‌کردیم، خودش اینجا نیست اما خدایش اینجاست. اما یکسری مسائلی که در اینستاگرام منتشر کرد درست نبود. من سیگاری نیستم و لب به قلیان هم نمی‌زنم. اهل دخانیات نیستم، بحثی که در اینستاگرام مطرح کرد درست نبود.

وی در مورد اینکه آیا هنوز هم با تتلو قهر است، گفت: بله قهریم.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • kami

    به درک

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج