زمان اعلام نتیجه مزایده چهارم
مشاور سازمان خصوصی سازی ادعا می کند که بی تردید برنده مزایده چهارم اعلام خواهد شد و تعویق اعلام برنده به معنای متوقف کردن خصوصی شدن ۲باشگاه نیست.
او در پاسخ به این سوال که چرا مصوبه هیات واگذاری امروز به سازمان خصوصی سازی نرسید هم گفت: دلیل آن این است که وزیر اقتصاد و دارایی و همچنین وزیر دادگستری در سفر استانی بودند و به همین دلیل نتیجه مذاکره به امضای هیات واگذاری نرسید.
مشاور سازمان خصوصی سازی در مورد اینکه گفته می شود اراده ای برای خصوصی شدن دو باشگاه وجود ندارد هم گفت: اصلا همچین چیزی نیست. با اطمینان می گویم که همه برای واگذاری دو باشگاه بسیج شده اند و هیچ کس مخالف واگذاری دو باشگاه نیست.
سبحانی در پایان گفت: انشاالله ظرف دو، سه روز آینده نتیجه برنده مزایده را اعلام می کنیم تا همه حرف و حدیث ها تمام شود. ما می خواهیم این دو باشگاه در یک مسیر خوب واگذار بشوند.
ارسال نظر