افشارزاده: حتما پاکت ها مورد تایید نبود
مدیرعامل استقلال اعتقاد دارد که به طور حتم سازمان خصوصی سازی و وزارت اقتصاد با توجه به بزرگی کار خصوصی شدن سرخآبی ها ترجیح داده اند تا در زمانی مناسب تر این کار را انجام دهند.
مدیرعامل باشگاه استقلال درباره عدم تشکیل این جلسه اضافه کرد: حتما افرادی که حضور پیدا کردند و پاکت های آنها مورد تایید سازمان نبوده است یا این که خصوصی سازی می خواهد یک کار ارزشمندی را انجام دهد برای این که این دو باشگاه به دست افراد معتبر و صاحب صلاحیت برسد نیاز به یک بررسی داشته است که باید زودتر انجام می شده است. به نظرم این افرادی که می خواستند در مزایده شرکت بکنند افرادی نبودند که توانایی لازم را برای اداره این دو تیم داشته باشند.
افشارزاده در پایان تصریح کرد: با همه این صحبت ها اما باشگاه استقلال و من به عنوان مدیر عامل آمادگی حضور در جلسه و خیر مقدم به مالکین باشگاه را داشتیم تا بتوانیم هر چه زودتر این انتقال را انجام دهیم. هر چه زودتر باید تکلیف این دو باشگاه مشخص شود زیرا اداره کردن باشگاه استقلال و پرسپولیس با این وضعیت بسیار سخت و دشوار است. ما دیروز به دلیل عدم توانایی اسپانسر برای ادامه همکاری با آنها فسخ قرارداد کردیم و احساس می کردیم امروز باشگاه واگذار خواهد شد. امیدواریم دکتر پورحسینی اعلام مجدد برای مزایده را انجام دهند و من و مجموعه باشگاه استقلال نیز برای تسریع در روند انتقال تیم در خدمت سازمان خصوصی سازی هستیم تا از ضربه دیدن استقلال و پرسپولیس جلوگیری شود.
ارسال نظر