۱۶۵۸۵۱
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

انتقاد ژاوی از تصمیم دادگاه عالی ورزش

کاپیتان بارسلونا از تصمیم دادگاه عالی ورزش برای محروم کردن این تیم از نقل و انتقالات انتقاد کرده است .

وب سایت نود: بارسلونا در سال ۲۰۱۵ اجازه خرید بازیکن را ندارد .

ژاوی به روزنامه اسپورت گفته است :" همه ما از تصمیم دادگاه عالی ورزش ضربه خوردیم . انتظار داشتم که ملایم تر باشند . به عنوان کسی که در لاماسیا رشد کرده است احساس می کنم بی عدالتی رخ داده است چون هیچ باشگاهی در دنیا به اندازه بارسا از بازیکنان جوانش مراقبت نمی کند . این محرومیت ما را قوی تر می کند .

۲۰۱۴ از نظر ورزشی و شخصی سال سختی بود . تنها تصمیم خوب ماندن در بارسلونا برای یک سال دیگر بود . نمی توانیم یک سال بدون جام دیگر را داشته باشیم . این هدف اصلی ما است . فکر می کنم در مسیر درست قرار داریم و می توانیم امتیازات عقب افتاده را جبران کنیم . فراموش نکنید که رئال هنوز باید در نیوکمپ بازی کند . "

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج