۱۶۲۹۴۸
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

ادای احترام رحمتی در بارگاه امام رضا(ع)

سید مهدی رحمتی یکی از خدام امام هشتم شیعیان است.

خبر آنلاین: سید مهدی رحمتی به مناسب شهادت امام رضا(ع) عکسی از خودش در بارگاه مطهر امام هشتم را منتشر کرده و زیر آن نوشته است:«من و یک دل هوایی،بعد از عمری آشنایی/ممنونم ازت خدا،که شدم امام رضایی/من غبار خاک طوسم بنده شمس الشموسم /تا میشم دلتنگ جنت کفشداری هاشو می بوسم.»

دروازه بان پیکان یکی از معدود ورزشکاران ایرانی است که خادم حرم امام رضا(ع)است و سعادت خدمت به زوار را دارد.رحمتی البته هیچ وقت تا به حال در این مورد حرفی نزده است و دوست ندارد کسی،چیزی در این مورد بداند.

ادای احترام رحمتی در بارگاه امام رضا(ع)

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج