۱۵۰۷۲۸۹
۴۱۵
۴۱۵
پ

گمانه‌زنی «سی‌ان‌ان» درباره سفر وزیر دفاع سعودی به ایران

وزیر دفاع عربستان سعودی خالد بن‌سلمان، هفته گذشته به تهران سفر کرد. او در این سفر با رهبر معظم انقلاب دیدار و پیام پادشاه این کشور را تقدیم حضرت آیت‌الله خامنه‌ای کرد.

فارس: وزیر دفاع عربستان سعودی خالد بن‌سلمان، هفته گذشته به تهران سفر کرد. او در این سفر با رهبر معظم انقلاب دیدار و پیام پادشاه این کشور را تقدیم حضرت آیت‌الله خامنه‌ای کرد.

6215391

در ادامه اظهارنظرها درباره سفر اخیر وزیر دفاع عربستان سعودی خالد بن سلمان آل سعود به ایران، شبکه آمریکایی در گزارشی به تحلیل چرایی این سفر پرداخت.

سفر بن‌سلمان به ایران، «یکی از بالاترین سطوح سفر مقامات عربستان سعودی به تهران طی چند دهه اخیر» بود. این گفته سی‌ان‌ان است.

یک منبع به سی‌ان‌ان گفت که سفر پسر کوچک پادشاه عربستان سعودی ملک سلمان به ایران برای بهبود روابط دیپلماتیک بین دو کشور و به این منظور بود که نشان دهد ریاض «می‌تواند نقشی در کاهش تنش و میانجیگری برای تلاش‌های صلح ایفا کند.»

این شبکه آمریکایی در گزارش خود اشاره‌ای به نام و هویت این منبع نکرد.

وزیر دفاع عربستان سعودی خالد بن‌سلمان، هفته گذشته به تهران سفر کرد. او در این سفر با رهبر معظم انقلاب دیدار و پیام پادشاه این کشور را تقدیم حضرت آیت‌الله خامنه‌ای کرد.

رهبر انقلاب در این دیدار تاکید کردند: اعتقاد ما این است که ارتباط میان ایران و عربستان برای هردو کشور مفید خواهد بود و دو کشور می‌توانند تکمیل‌کننده یکدیگر باشند. ایشان با تاکید بر اینکه گسترش روابط دو کشور دشمنانی دارد، خاطرنشان کردند: باید بر این انگیزه‌های خصمانه فائق آمد و ما در این خصوص آماده هستیم.

آیت‌الله خامنه‌ای تاکید کردند: اینکه برادران در منطقه با هم همکاری داشته باشند و به یکدیگر کمک کنند بسیار بهتر از تکیه به دیگران است.

وزیر دفاع عربستان سعودی در این دیدار با اظهار خرسندی فراوان گفت: من با دستور کارِ گسترش روابط با ایران و همکاری در تمام زمینه‌ها به تهران آمده‌ام و امیدواریم گفت‌وگوهای سازندۀ انجام‌شده، رابطه‌ای قوی‌تر از گذشته میان عربستان و جمهوری اسلامی ایران را فراهم کند.

در گزارش سی‌ان‌ان، از زبان منبع ناشناس به مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا با میانجیگری عمان اشاره شده است. 

این منبع گفت که «سعودی‌ها نمی‌دانند ترامپ در مذاکرات با ایران چه برنامه‌ای دارد و ارزیابی در عربستان سعودی این است که ممکن است این مذاکرات غیرقابل پیش‌بینی و کوتاه‌مدت باشد.»

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج