علاقمندی یورگن کلوپ به مربیگری در انگلیس
سرمربی زردپوشان وستفالن از علاقهاش برای مربیگری در لیگ برتر انگلیس گفت.
کلوپ ۴۷ ساله در گفتوگو با برنامه «Sports HUB» شبکه تلویزیونی «BT Sport» بریتانیا گفت: فکر میکنم تنها جایی که پس از آلمان واقعاً بتوانم در آنجا کار کنم، انگلیس است، چون تنها کشوری است که کمی به زبانش آشنا هستم. برای کار کردن نیاز به تسلط زبانی است و انگلیسی تنها زبانی است که پس از آلمانی به آشنایی دارم. به هر حال باید ببینیم که چه اتفاقی خواهد افتاد. اگر کسی از انگلیس به من زنگ بزند در مورد مربیگری در لیگ برتر با یکدیگر صحبت خواهیم کرد.
یورگن کلوپ در فصلهای ۱۱-۲۰۱۰ و ۱۲-۲۰۱۱ دورتموند را برای دو دوره متوالی به قهرمانی بوندسلیگا رساند و در کنارش قهرمانی در جام حذفی آلمان (۱۲-۲۰۱۱) و سوپر جام آلمان (۲۰۱۳ و ۲۰۱۴) را برای این تیم به ارمغان آورد.کلوپ حتی در فصل ۱۳-۲۰۱۲ زردپوشان وستفالن را به فینال لیگ قهرمانان اروپا رساند، هرچند در این مرحله مغلوب بایرن مونیخِ تحت هدایت یوپ هاینکس شد و از رسیدن به قهرمانی بازماند.
شاگردان یورگن کلوپ چهارشنبه شب در مرحله گروهی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه امارات شهر لندن میهمان آرسنال هستند.
ارسال نظر