۱۵۱۱۱۰
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

بهانه‌جویی کرار برای بازگشت به عراق

هافبک عراقی تیم فوتبال استقلال شب گذشته قصد داشت راهی کشورش شود و به همین دلیل به کمیته انضباطی باشگاه استقلال احضار شد.

خبرگزاری فارس: جاسم کرار امروز به کمیته انضباطی باشگاه استقلال احضار شد که البته این موضوع حرف و حدیث‌های فراوانی را در پی داشت.

این بازیکن عراقی که از ابتدای فصل تا کنون چندین بار به مرخصی رفته و ایران را ترک کرده است شب گذشته در محل اردوی آبی‌پوشان بهانه‌جویی کرد و به کادر فنی استقلال اعلام کرد که قصد دارد راهی کشورش شود.

اعضای تیم استقلال پس از شنیدن این موضوع ناراحتی خود را به این بازیکن اعلام کردند و مدعی شدند که او نباید در بازی دیروز اخطار می‌گرفت و حالا چرا قصد دارد ایران را ترک کند که کرار پاسخ داد او به تیم ملی عراق دعوت شده است و می‌خواهد به اردوی تیم ملی کشورش برود.

امیر قلعه‌نویی بعد از شنیدن موضع کرار خطاب به این بازیکن گفت: در صورتی که به تیم ملی کشورت دعوت شده باشی آنها باید به فدراسیون فوتبال، ایران و باشگاه استقلال نامه بزنند و رسماً خواهان حضور تو در اردوی تیم ملی باشند. همین موضوع باعث شد تا کرار با حالتی ناراحت در اردوی آبی‌پوشان ماندنی شده و در نهایت با استقلال به تهران بازگشت.

قرار است کمیته انضباطی باشگاه استقلال این هفته جلسه‌ای را با حضور این بازیکن و مدیر برنامه‌هایش برگزار کرده و تکلیف کرار را مشخص کند.

دیدار تیم‌های استقلال و تراکتورسازی تبریز روز گذشته با نتیجه ۲ بر ۲ به پایان رسید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج