۱۴۳۴۲۴
۱ نظر
۵۰۰۱
۱ نظر
۵۰۰۱
پ

مورينيو: هل دادن ونگر کار اشتباهي نبود

ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي پس از برخورد با ونگر در جريان پيروزي ۲-۰ تيمش مقابل آرسنال، عنوان کرد که چنين اتفاقاتي در اين بازي ها رخ مي‌دهد.

ورزش سه: مورینیو و ونگر در اواسط بازی، پس از تکل گری کیهیل روی الکسیس سانچس، دچار درگیری فیزیکی شدند. در ابتدا ونگر مورینیو را هل داد و سپس مورینیو نیز در پاسخ، همین کار را تکرار کرد و مورینیو معتقد است که کار اشتباهی انجام نداده است.

او گفت: "این بازی بسیار مهم و حساس بود . یک بازی بزرگ بین دو رقیب بزرگ. ونگر وارد محوطه ی من شد- یک محوطه ی برای من است و یک محوطه برای او- او وارد محوطه ی من شد و دلیلش اصلا درست نبود. او قصد داشت به داور فشار بیاورد تا کارت قرمز بدهد و من این را دوست نداشتم. گاهی نتوانسته ام احساساتم را کنترل کنم وکارهای اشتباهی در فوتبال انجام دادم ولی این بار نه. این بار او وارد محوطه ی من شده بود برای مشکلی که مشکل من نبود."
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    زنده باد اقاي خيلي خاص
    زنده باد ابي هاي لندن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج