تاریخ برای پیکان تکرار میشود؟
تیم فوتبال پیکان در سال ۸۳ نیز همچون امسال در ۶ هفته ابتدایی لیگ نتوانسته بود به گل برسد و در همان فصل نیز سقوط کرد!
رحمتی که به دلیل پارهای از مسائل استقلال را ترک کرده بود خیلی سریع مقصد بعدی خود را مشخص کرد و به تیم فوتبال پیکان پیوست. در کنار او حضور هافبک تاثیرگذار فصل گذشته استقلال بود که از جمع آبیپوشان جدا شد و شاگرد منصور ابراهیمزاده در پیکان شد. جیلوئید ساموئل هم به پیکان آمد تا نگاهها به سمت این تیم بیش از پیش بیشتر شود. در کنار این دو بازیکن میتوان به حضور سعید دقیقی، مهاجم فصل گذشته تراکتورسازی، امیرحسین فشنگچی، هافبک سابق ملوان و پرسپولیس، محمد نصرتی، مدافع فصل گذشته تراکتورسازی و میلاد نوری هافبک فصل گذشته راهآهن اشاره کرد.
میتوان به حضور بازیکنان خارجی هم در اینجا اشاره کرد. مت اتروویچ، مهاجم کرواسی که مسئولان پیکان امید زیادی داشتند تا او بتواند خلا گلزنی این تیم را برطرف کند. همچنین معمر سوراکا، هافبک بوسنیایی دیگر بازیکن خارجی این تیم به حساب میآید. بازیکنی که از هفته پنجم برای این تیم بازی کرد و سرمربی پیکان ابراز امیدواری میکرد تا بتواند شرایط تیم را در خط میانی تغییر دهد.
حضور این بازیکنان در کنار هدایت منصور ابراهیمزاده که کارنامه درخشانی با ذوبآهن در آسیا به دست آورده بود، مزید بر علت شد تا همگان فکر کنند این تیم برای کسب سهمیه آسیایی و یا حداقل جز تیمهای بالای جدول خواهد بود، هر چند که این تیم سال گذشته از لیگ دسته اول راهی لیگ برتر شد و خود مسئولان پیکان هم از این تیم انتظار بالایی نداشتند اما با همه این اوصاف کسی فکر نمیکرد پیکان با تیمی که بسته در هفتههای ابتدایی لیگ به این اندازه به بنبست بخورد. منصور ابراهیمزاده پس از هر هفته صحبت از بهتر شدن و زیبا بازی کردن این تیم میدهد اما باید دید چه زمانی این امر محقق خواهد شد.
پیکان در ۵۴۰ دقیقه حتی نتوانسته یک گل به ثمر برساند. این در حالی است که شاگردان ابراهیمزاده در این ۶ هفته ۶ گل دریافت کردهاند و شاید چندین گل هم به خاطر عملکرد خوب سیدمهدی رحمتی دریافت نکردند. پیکان با ۳ تساوی و ۳ باخت در رده چهاردهم لیگ برتر قرار دارد. در کنار پیکان، تیمهای ذوبآهن، نفت مسجد سلیمان و استقلال خوزستان نتوانستهاند در این دوره طعم پیروزی را بچشند.
شاید بتوان با قاطعیت گفت که عملکرد مهدی رحمتی در این ۶ هفته از سایر بازیکنان پیکان درخشانتر بوده و توانسته در کسب ۳ امتیاز خودروسازان نقش موثری داشته باشد. پس از آن میتوان به عملکرد وحید حیدریه و آرمان قاسمی اشاره کرد. در این بین محمد نصرتی با دریافت ۳ کارت خشنترین بازیکن پیکان را به خود اختصاص داده است و پس از او حمیدرضا دیوسالار و محمدصادق بارانی با ۲ کارت زرد قرار گرفتهاند. سعید دقیقی، جیلوئید ساموئل، کیوان وحدانی و آرمان قاسمی یک کارت زرد دریافت کردهاند.
شاگردان ابراهیمزاده از ۳ بازی خانگی خود ۲ بازی را با تساوی به پایان رساندهاند و در یک دیدار نیز مقابل استقلال با نتیجه ۳ بر صفر شکست خوردند.
در تاریخ لیگ برتر به جز پیکان تیمی نبوده که در ۶ هفته نتواند گلی به ثمر برساند. خودروسازان در سال ۸۳ نیز در ۶ هفته ابتدایی نتوانستند دروازه حریفان خود را باز کنند. در آن سال پیکان ۴ سرمربی روی نیمکت خود دید که در پایان هم به لیگ دسته اول سقوط کرد. همایون شاهرخی، محمد مایلیکهن، محمدحسین ضیایی و فرهاد کاظمی مربیانی بودند که در آن سال هدایت خودروسازان را برعهده داشتند. حالا باید دید وضعیت این تیم در سال جاری چگونه خواهد شد. مدیران پیکان همواره صحبت از حمایت کرده و قصدی برای تغییر و تحول ندارند که این امر باعث میشود سرمربی با آرامش بیشتری به کار خود ادامه دهد و باید دید چه زمانی پیکان به حرکت درخواهد آمد و استارت خود را خواهد زد.
ارسال نظر