۱۳۳۴۳۳
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

پیرلو هفته اول سری‌آ را از دست داد

گزارشات رسانه های ایتالیا نشان می‌دهد که هافبک بازیساز و طراح بانوی پیر، به دلیل مصدومیت ممکن است دیدار هفته اول یوونتوس را از دست دهد.

طرفداری: بر همین اساس یوونتوس که شنبه هفته آینده در نخستین دیدارش در سری‌آ با هدایت ماسیمیلیانو آلگری، باید به مصاف کیه وو رود، احتمالاً پیرلو را در اختیار نداشته باشد.

ظاهراً آندره‌آ پیرلو، در جریان تمرینات یوونتوس از ناحیه زانوی خود دچار مصدومیت شده است و احتمالاً برای بازگشت به فرم طبیعی خود به سه روز زمان نیاز دارد.

رقابت های فصل ۲۰۱۴-۲۰۱۵ سری‌آ روز شنبه ساعت ۲۰:۳۰ با دیدار یوونتوس - کیه وو آغاز می‌شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج