عکس: استادیوم حیرتآور قطریها
مراحل ساخت استادیوم البیت هم اکنون در حال انجام است، این درحالی است انتظار میرود کارهای مقدماتی و ساخت سه استادیوم دیگر نیز تا اواخر امسال آغاز شود.
با پایان یافتن جام جهانی ۲۰۱۴، اخباری در مورد میزبان جام جهانی ۲۰۲۲ به گوش میرسد. کشور قطر بی توجه به اتهامات وارد شده پیرامون پرداخت رشوه، در حال آماده شدن برای برگزاری این مسابقات است. هم اکنون همراه با شما به مرور مراحل ساخت و ویژگیهای یکی از ورزشگاههای میزبان این جام نگاهی خواهیم انداخت. با ما همراه باشید.
به تازگی کشور قطر ویدئویی منتشر کرده که در مورد استادیوم خیره کننده البیت (Al Bayt) تهیه شده است، استادیومی که قرار است در شهر الخور(Al Khor) و در سی مایلی شمال دوحه ساخته شود. این استادیوم ۶۰ هزار نفره، با الهام از چادرهای سیاه و سفیدی موسوم به بیت الصحرا که به صورت سنتی توسط مردمان چادر نشین این کشور استفاده میگردد، طراحی شده است. پیش بینی میشود ساخت این استادیوم که در راستای برگزاری مسابقات جام جهانی ۲۰۲۲ در این کشور انجام شده، تا اواخر سال ۲۰۱۸ به پایان برسد.
علی رغم اتهامات مطرح شده پیرامون فساد و پرداخت رشوه توسط این کشور برای دریافت میزبانی جام جهانی ۲۰۲۲ که در اوایل ماه ژوئن اعلام شد، کمیته عالی "Delivery & Legacy"، ویدئویی را منتشر کرده که در آن پیرامون این استادیوم که میزبانی بازی نیمه نهایی تورنمنت بین المللی سال ۲۰۲۲ را بر عهده خواهد داشت صحبت و به مصالح استفاده شده، تکنیکهای خاص و طراحی ماژولار این سازه اشاره کرده است.
با به کار بردن جدیدترین مواد و مصالح و استفاده از تکنیکهای نوین معماری، سازندگان این استادیوم موافقت کردهاند اصول مرتبط با دو درجه بندی مرتبط با استانداردهای زیست محیطی ساختمانهای سبز یعنی* "LEED" که مخفف عبارت "Leadership in Energy and Environmental Design" و همچنین "GSAS" که مخفف عبارت "Global Sustainability Assessment System" را رعایت کرده و اقدامات مربوط به افزایش راندمان انرژی و نیز احیای مجدد انرژی را هم در استادیوم و هم در محدوده اطراف آن، در دستور کار خود قرار دهند.
همانگونه که گفتیم این ورزشگاه با ظرفیت ۶۰ هزار صندلی ساخته شده، اما در پایان مسابقات جام جهانی و برای کاستن از ظرفیت آن، صندلیهای ردیفهای فوقانی جدا خواهند شد که در نتیجه ظرفیت استادیوم به ۳۲.۰۰۰ صندلی کاهش مییابد، این صندلیهای جدا شده را میتوان به دیگر کشورها اهدا نمود. مراحل ساخت استادیوم البیت هم اکنون در حال انجام است، این درحالی است انتظار میرود کارهای مقدماتی و ساخت سه استادیوم دیگر نیز تا اواخر امسال آغاز شود. فیفا از کشوهای میزبان درخواست کرده حداقل هشت استادیوم را برای میزبانی جام آماده کنند، اما قطر تصمیم دارد هر ده استادیوم را بسازد.
نظر کاربران
چرا اینکه یه کشوری که به اندازه استان ایران نمیشه میتونه چنین استادیومی درست کنه اینه که پول کشور رو هدر نمیده و چرا اینکه ما بعد سی و اندی سال چرا هنوز یه استادیوم در حد اسیا نتونستیم درست کنیم
پاسخ ها
چون از نظر ایشان حرام هست شادی ملت شود. لبنان و غزغ رو دریاب داداش
شمالي بخاطر اينكه رشو دادن يا ندادن
يا اينكه خرج كردن هاشون درسته
دزدي كردن شون درسته
نه اينكه بيان يه پل هوايي تو گرگان بزنن بعد ده سال
بعد بيان بگن با چندين ميليارد هزينه بهترين پل زديم تو ده سال
چون از نظر ایشان حرام هست شادی ملت شود. لبنان و غزه