علت اختلاف ۴۰۰میلیاردی ارزشگذاری سرخابیها
رئیس سازمان خصوصی سازی به واکنشها نسبت به مبالغ ارزشگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس عکس العمل نشان داد.
ورزش سه: امروز بعد از ظهر جلسه هیئت واگذاری با حضور وزیر امور اقتصاد و دارایی، وزیر دادگستری، وزیر وزرش و جوانان، رئیس اتاق بازرگانی، رئیس سازمان خصوصی سازی و تنی چند از کارشناسان ارزشگذاری دو باشگاه برای نهایی کردن نقشه اجرایی بورسی کردن دو باشگاه برگزار شد که پس از آن، حسین قربانزاده درخصوص ارزشگذاری، چگونگی واگذاری سهام دو باشگاه به مردم، هواداران و دست اندرکاران این دو باشگاه اعم از بازیکنان، کادر فنی و پیشکسوتان اطلاع رسانی کرد.
اما نکتهای که در این گفتوگو بیش از سایر مسائل مورد توجه قرار گرفت، مسئله ارزشگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس و اعلام اعدادی بود که با توجه به اختلاف ۴۰۰ میلیارد تومانی، به سرعت در فضای هواداری واکنش برانگیز شد. حال آنکه از دید رئیس سازمان خصوصی سازی این ارزشگذاری بنا بر متغیرهای مختلفی از سوی دو هیئت از کارشناسان رسمی دادگستری انجام گرفته و میتواند در آینده پس از ثبت در بورس و آغاز معاملات تغییرات صعودی و نزولی داشته باشد و اعداد فعلی یک ملاک همیشگی نیست.
قربانزاده در اینباره میگوید: در این ارزشگذاری شاخصهای مختلفی از سوی کارشناسان مورد توجه قرار گرفته است. از مسئله داراییهای ثابت و املاک دو باشگاه، موضوع ارزش برند و همچنین مسائل مربوط به صورتهای مالی اعم از مطالبات و بدهیها و مسائل مالیاتی که به هر حال بهعنوان یک معضل همواره این دو باشگاه را تهدید کرده است. انتظار ما این است که هواداران دو باشگاه با توجه به حرکت تازهای که آغاز شده، در این مسیر شفاف شدن و انضباط مالی این دو باشگاه پرطرفدار فوتبال ایران، همراهی کنند تا برای اولین بار بعد از دههها فرصتی برای حکمرانی شایسته این دو باشگاه مهیا شود.
وی همچنین تأکید میکند : هواداران فوتبال باید در نظر داشته باشند که این ارزشگذاری توسط کارشناسان رسمی دادگستری انجام گرفته و آنها این کار را برای صدها شرکت بزرگ انجام داده و این کار براساس پارامترهای متفاوت از جمله اسنادی که خود باشگاهها در اختیار کارشناسان قرار دادند، انجام گرفته است اما به آن معنا نیست که یک باشگاه بر دیگری برتری دارد؛ چرا که این دو نهاد فوتبالی مهم مانند شخصیتهای حقوقی پویا در هر دوره مالی شرایط متفاوتی را تجربه کرده و خواهند کرد.
قربانزاده در این مصاحبه میگوید: شرایط باشگاه باید به سمتی برود که آنها در شرایط شفاف، با استفاده از درآمدهای مربوط به لیگ، حق پخش تلویزیونی و همچنین در آینده ورزشگاه اختصاصی و البته بازاری که مختص به هر یک از این دو باشگاه خواهد بود، بتوانند حداکثر ارزش را در بازار سرمایه کسب کند.
در این زمینه مشارکت هواداری حرف اول را خواهد زد.
رئیس سازمان خصوصیسازی گفت : با توجه به نحوه اداره دولتی در دهههای گذشته و ظرفیتهای بی شماری که پیش روی استقلال و پرسپولیس از نظر توسعه در زمینه منابع و درآمدهاست، مشارکت بیشتر هواداری و همچنین حل موضوع مهمی مانند حق پخش تلویزیونی، باعث خواهد شد این ارزشگذاری و البته درآمدهای آتی افزایش چشمگیری پیدا کند و تحولی بزرگ اتفاق بیفتد.
قربانزاده در پایان تأکید کرد: در این زمینه از کمکهای فکری کارشناسان استقبال میکنیم تا مدل کاملا مناسبی از خصوصی سازی در این دو باشگاه به اجرا بیاید و حالا که قرار است این طلسم چند دههای شکسته شود، این موضوع در بهترین مسیر به سرانجام برسد.
گفتنی است؛ بهزودی روشها، مبانی و جزئیات ارزشگذاری دو باشگاه از سوی کارشناسان رسمی دادگستری منتشر خواهد شد.
نظر کاربران
دیگه با وجود ۵ تا قهرمانی لیگ و ۲ تا نایب قهرمانی آسیا ،باید باعث این اختلاف بشه.
به نظر من این اختلاف باید بیشتر می بود.
کدوم پرامتر پول یعنی پارامتر
یعنی استقلال با ۱۵۰ میلیون هوادار اینقدر بی ارزشه ؟
پاسخ ها
۱۵۰ میلیون هوادار خخخخخخخ
احتمالا افراد از دنیا رفته حساب کردی
کیسه دسته سه ارزشت اینه
خخخخ از کجا آوردی 150 میلیون
نه جمعیت ایران رو ضرب به 2 کرده اونم همه جمعیت الاستقلالی هستن خخخخخ
اخه لنگ با کدام اسناد نکنه سلطانی فر داراییهای استقلال را بنام لنگ زده
استقلال دو قهرمانی و دو نایب قهرمانی آسیا داره