دیپای تایید کرد؛ بله، به بارسلونا میروم
ستاره هلندی سابق یونایتد و لیون تایید کرد که تیم بعدی او بارسلونا خواهد بود.
ورزش سه: ستاره هلندی سابق یونایتد و لیون تایید کرد که تیم بعدی او بارسلونا خواهد بود.
با یک سال تاخیر، حالا باید انتقال ممفیس دیپای به بارسا را قطعی دانست. او فصل قبل نیز از بارسا پیشنهاد داشت ولی درخواست ۲۵ میلیون یورویی لیون و مشکلات مالی باشگاه کاتالان مانع شد. دیپای درخواست مستقیم رونالد کومان سرمربی بارسلوناست.
دیروز موندودپورتیوو ادعا کرد که قرارداد دیپای و بارسلونا آماده شده و متنش در حال بررسی نهایی است. اگر اتفاقی غیرمترقبه رخ ندهد، دیپای خیلی زود رسما به بارسلونا خواهد پیوست تا پس از سرخیو آگوئرو، اریک گارسیا و امرسون رویال، چهارمین خرید تابستانی بارسا لقب بگیرد.
ستاره هلندی که همراه کشورش در یورو ۲۰۲۰ حضور دارد، در واکنش به اخبار پیوستنش به بارسا گفت:« همه دنیا می دانند که مدت هاست به بارسا وصل شده ام و اینکه می خواهم برای کومان بازی کنم. کمی صبر کنید و به زودی اخبار جدیدی خواهید شنید. در واقع گفت و گوهای مثبتی انجام شده و به زودی در این مورد اخبار جدیدی منتشر خواهد شد. تنها کمی دیگر باید صبر کنید و خیلی زود همه چیز نهایی می شود.»
ارسال نظر