استقلال همچنان درگیر مشکلات پرتعداد
بیش از یک هفته از جلسه مهم اعضای هیات مدیره استقلال با وزیر ورزش میگذرد و نه تنها اتفاق تازهای در این باشگاه نیفتاد، بلکه به نظر میرسد شرایط بدتر هم شده است.
خبرگزاری مهر: اگر گفته شود استقلال روزهای بحرانی را سپری میکند، حرف کاملاً درستی است و اگر بیان شود این بحرانیترین روزهای استقلال در یک دهه اخیر است، شاید باز هم سخنی به گزاف نباشد.
رییس هیات مدیره این باشگاه که با انتخاب مستقیم وزارت ورزش از محیطی خارج از ورزش به این مسئولیت بزرگ و خطیر رسید، حالا با انبوهی از اتهامات مالی در زندان است و به تازگی از این سمت کنار رفته است.
ترکیب هیات مدیره ناقص است، بین هیات مدیره و مدیرعامل اختلاف آنقدر فاحش و عمیق است که اعضای هیات مدیره اقدام به استعفای دسته جمعی میکنند، کفگیر به ته دیگ رسیده است، کارگزار حاضر به کمکهای مالی بیشتر نیست، صورتهای مالی شفافیت لازم را ندارند، حکم توقیف اموال باشگاه توسط طلبکاران گرفته شده و اینها گوشهای از مشکلات ریز و درشتی است که پیرامون این باشگاه را گرفته و باعث خشم هواداران و پیشکسوتان این باشگاه شده است.
اعضای هیات مدیره استقلال در واکنش به اعتراض نسبت به مدیریت احمد مددی و عدم اجرای مصوبات هیات مدیره، چندی پیش اقدام به استعفای دسته جمعی کردند که این استعفا ابتدا با مخالفت وزیر ورزش همراه بود و سپس وزارت ورزش در تدبیری تکراری، اعضای هیات مدیره و مدیرعامل را در جلسهای مشترک رو در روی هم قرار داد تا اختلافات به حداقل برسد؛ و خروجی این جلسه تنها به برکناری ناصر فریاد شیران از مدیریت آکادمی باشگاه انجامید.
گرچه در این نشست مقرر شد مددی طی یک هفته با تهیه منابع مالی مورد نیاز به شرایط مالی باشگاه سر و سامان داده و حداقل مذاکره با بازیکنان و تمدید با آنها را استارت بزند، اما با گذشت بیش از یک هفته از این نشست، هنوز اتفاق تازهای در مجموعه باشگاه استقلال نیفتاده است؛ و یا بهتر است گفته شود اتفاق مثبتی نیفتاده، چون شرایط این باشگاه بدتر از یک هفته گذشته شده است.
بعد از نشستی که وزارت ورزش ترتیب آن را داد، گرچه ناصر فریاد شیران از آکادمی برکنار شد، اما نه تنها منابع مالی مورد نیاز و مورد تاکید هیات مدیره به باشگاه تزریق نشد، بلکه با استناد به بیانیه فرهاد مجیدی، مدیرعامل بیان داشته که برای استخدام دستیار خارجی و خرید بازیکن، پولی در بساط نیست.
به نظر میرسد بعد از اتمام مهلتی که هیات مدیره به مدیرعامل داده بود، مشکلات و در راس آن مشکلات مالی افزایش یافته و حالا فرهاد مجیدی هم رسماً و علناً به صف مخالفان مددی پیوسته است؛ و باید دید واکنش وزارت ورزش که اصلی ترین (بخوانید تنها ترین) مرجع تصمیمگیری در باشگاه استقلال است نسبت به این اتفاقات چیست و آیا مددی همچنان به عنوان مدیرعامل در این باشگاه به کارش ادامه خواهد داد، یا تصمیمات جدیدی در انتظار این باشگاه است.
ارسال نظر