۱۰۶۷۷۸۱
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

کاروان قرمز‌ها به ۶۰ نفر نمی‌رسد

این روز‌ها هرگاه با یکی از اعضای پرسپولیس صحبت می‌کنیم متوجه می‌شویم آن‌ها درگیر جلسات پی‌درپی برای هماهنگی هرچه بیشتر جهت حضور در دوحه هستند.

روزنامه فرهیختگان: این روزها هرگاه با یکی از اعضای پرسپولیس صحبت می‌کنیم متوجه می‌شویم آنها درگیر جلسات پی‌درپی برای هماهنگی هرچه بیشتر جهت حضور در دوحه هستند. البته موضوع نامشخص برای آنها این است که دیدار هفته ششم این تیم برابر ذوب‌آهن برگزار می‌شود یا خیر و روشن‌شدن تکلیف این بازی تا حدود زیادی می‌تواند برنامه‌ریزی آنها را قطعیت بیشتری ببخشد تا تمرکز خود را کاملا روی موضوع رتق‌وفتق امور در داخل کشور و حضور سهل‌وآسان در قطر معطوف کنند.

قرمزها یکشنبه یا دوشنبه می‌پرند

با توجه به اینکه پرسپولیسی‌ها باید ۲۹آذرماه درمقابل نماینده شرق آسیا درقالب دیدار فینال لیگ قهرمانان آسیا به میدان بروند، یحیی گل‌محمدی از مدیران باشگاه خواسته شرایط را طوری رقم بزنند که کاروان این تیم ۶روز پیش از این مسابقه در دوحه اقامت داشته باشند و بتوانند خودشان را با شرایط آب‌وهوایی تطبیق داده و همچنین ۶روز در اردوی شبانه‌روزی به‌سر ببرند تا بتوانند با تمرکز بیشتر و آمادگی کامل پا به این میدان بزرگ بگذارند.

طبق درخواست پرسپولیسی‌ها از مسئولان برگزاری این رقابت‌ها، آنها می‌خواهند روز یکشنبه برابر با ۲۳آذرماه بار سفر به قطر را ببندند و ۶روز زمان داشته باشند که خودشان را مهیای دیدار فینال کنند. البته در این خصوص شنیده می‌شود هنوز پاسخی به این درخواست سرخ‌ها داده نشده است ولی به‌احتمال زیاد مشکلی از این بابت وجود نخواهد داشت و آنها می‌توانند در این تاریخ سفر خود را به دوحه قطعی کنند.

این احتمال هم وجود دارد که با توجه به شرایط پروازی، سرخ‌ها با یک‌روز تاخیر و در روز دوشنبه هفته آتی یعنی بیست‌وچهارم آذرماه چمدان‌های خود را ببندند و راهی قطر شوند.

پرواز نامشخص، هتل تعیین‌نشده!

با وجود اینکه حدود ۵ تا ۶روز دیگر به سفر پرسپولیسی‌ها به قطر باقی‌مانده است اما مدیران این باشگاه هنوز برای پرواز به قطر با هیچ شرکت هواپیمایی به توافق نرسیده و مشخص نیست آنها با کدام پرواز و در چه روز و چه ساعتی می‌خواهند تهران را به مقصد دوحه ترک کنند.

البته موضوعی که مشخص است اینکه سرخ‌ها قطعا با پرواز چارتر راهی قطر خواهند شد و البته طبق شنیده‌ها مذاکرات مدیران باشگاه برای توافق با یک شرکت معتبر هواپیمایی برای این پرواز ادامه دارد و آنها قصد دارند یکی از این شرکت‌های معتبر را برای این پرواز در نظر بگیرند.

موضوع دیگر هم این است که هنوز هتل محل اقامت کاروان پرسپولیس در قطر مشخص نشده است و سرخ‌ها نمی‌دانند قرار است در چه هتلی اسکان داده شوند. با توجه به اینکه هزینه هتل و انتخاب محل آن برعهده کنفدراسیون فوتبال آسیاست، به احتمال فراوان ظرف ۳-۲روز آینده محل قطعی هتل سرخ‌ها مشخص می‌شود تا آنها دغدغه‌ای برای حضور در قطر نداشته باشند.

ویزاها کامل نیامده است

پرسپولیس در ابتدایی که کنفدراسیون فوتبال آسیا قوانین مربوط به حضور تیم‌های فینالیست را در قطر اعلام کرد و یادآور شد هر تیم فقط می‌تواند با ۶۰بازیکن، کادرفنی و همراه راهی قطر شود، تلاش کرد بتواند این تعداد را بالا برده و از میان پیشکسوتان نیز نفراتی را با خود به دوحه ببرد. اما ظاهرا مسئولان AFC به‌طور جدی با این موضوع مخالفت کرده‌اند و به گفته یکی از اعضای باشگاه، حتی حاضر نشدند یک‌نفر اضافه با سرخ‌ها راهی قطر شود. به همین جهت پرسپولیسی‌ها نام ۶۰نفر را به کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کردند تا مسائل مربوط به صدور ویزای این افراد انجام شود؛ اما طبق شنیده‌ها این احتمال وجود دارد که درنهایت کاروان سرخ‌ها به ۶۰نفر هم نرسد و افراد کمتری با تیم راهی دوحه قطر شوند. گفته می‌شود قرار است جعفر سمیعی، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در روزهای آتی تصمیمات لازم را جهت تعیین نفراتی که تیم را همراهی می‌کنند بگیرد و احتمال این می‌رود که چند نفر از لیست بنابر نیاز باشگاه در تهران بمانند و به رتق‌وفتق امور بپردازند.

خبرنگاران روادید نگرفتند

یکی از درخواست‌های باشگاه پرسپولیس از مسئولان برگزاری بازی‌ها در قطر این بوده که به تعدادی از خبرنگاران و رسانه‌ها ویزا بدهند تا آنها بتوانند با حضور درکنار پرسپولیس آخرین اخبار را برای هواداران باشگاه مخابره کنند. براساس شنیده‌ها، میزبان این رقابت‌ها با این موضوع هم مخالفت و اعلام کرده نمی‌تواند برای خبرنگاران ایرانی ویزا و همچنین آی‌دی‌کارت حضور در ورزشگاه را صادر کند و به این ترتیب حضور اصحاب رسانه ایرانی در فینال آسیا منتفی شده و احتمالا تنها یک عکاس با تیم همراه خواهد شد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج