۱۰۵۸۸۰۹
۱ نظر
۵۰۱۰
۱ نظر
۵۰۱۰
پ

حضور نمایندگان یک لژیونر در باشگاه پرسپولیس

نمایندگان یکی از لژیونر‌های فوتبال ایران دقایقی پیش وارد باشگاه پرسپولیس شدند.

خبرگزاری میزان: نمایندگان یکی از لژیونر‌های فوتبال ایران دقایقی پیش وارد باشگاه پرسپولیس شدند.

چند روزی است که شایعاتی درباره حضور مهدی مهدی‌خانی، لژیونر ایرانی تیم واراژدین کرواسی در پرسپولیس مطرح شده است. گفته می‌شود باشگاه پرسپولیس مذاکرات خود را برای جذب این بازیکن شروع کرده و گویا او هم چندان بی‌میل برای پیوستن به پرسپولیس نیست.

با این حال، امروز (دوشنبه) یکی، دو نفر از نزدیکان یا نمایدگان مهدی‌خانی در باشگاه پرسپولیس حضور پیدا کردند تا مذاکرات را در خصوص شرایط پیوستن این بازیکن به این تیم ادامه دهند. گفته می‌شود توافق اولیه برای پیوستن مهدی‌خانی به پرسپولیس صورت گرفته و تنها مشکل موجود مبلغ این انتقال است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    چرا محمد عباس زاده که یه پرسپولیسی دو آتیشه هست را جذب نمیکنید که از جان مایه می گذارد ومهاجم قابلی هم هست

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج