استقلال همچنان بدون مدیرعامل و بلاتکلیف
پس از آنکه هواداران استقلال در اعتراض به شرایط این باشگاه و ناکامیهای تیمشان طی سالیان اخیر، اواسط مهرماه مقابل مجلس تجمع و اعتراض کردند، ۲۱ مهرماه جلسهای به میزبانی فراکسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی و با حضور پیشکسوتان و مدیران این باشگاه و البته نمایندگان وزارت ورزش و اعضای کانون پیشکسوتان برگزار شد.
روزنامه خراسان: پس از آنکه هواداران استقلال در اعتراض به شرایط این باشگاه و ناکامیهای تیمشان طی سالیان اخیر، اواسط مهرماه مقابل مجلس تجمع و اعتراض کردند، ۲۱ مهرماه جلسهای به میزبانی فراکسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی و با حضور پیشکسوتان و مدیران این باشگاه و البته نمایندگان وزارت ورزش و اعضای کانون پیشکسوتان برگزار شد.
این جلسه با حضور قاضیزاده هاشمی و محمدمهدی فروردین، رئیس فراکسیون ورزش و چند نماینده دیگر و احمد مددی، سرپرست باشگاه استقلال و علینژاد، معاونت وزارت ورزش و پیشکسوتانی مانند هادی طباطبایی، ستار همدانی، امید روانخواه، بهتاش فریبا، خسرو حیدری و مجید خاتونی به نمایندگی از شرکت پیشکسوتان استقلال و تنی چند از اعضای کانون هواداران مردمنهاد استقلال برگزار شد و در پایان فراکسیون ورزش مجلس در نشست کمیته تربیت بدنی کمیسیون فرهنگی مجلس از وزارت ورزش خواست تا طی یک ماه آینده وضعیت مدیرعامل باشگاه استقلال را تعیین تکلیف و ثبات مدیریتی را در باشگاه ایجاد کند.
سید احسان قاضیزادههاشمی نماینده مردم سرخس و فریمان در مجلس یازدهم با بیان اینکه درست نیست باشگاه استقلال دچار بیثباتی باشد، گفت: «مجلس دنبال چالشسازی و مسئلهسازی نیست، بلکه دنبال حل مسئله و رفع سوءتفاهمات است و وزارت ورزش باید طی یک ماه آینده ثبات مدیریتی را در باشگاه استقلال ایجاد کند تا طی مدت باقی مانده از دولت، باشگاه بتواند مدیریت مقتدر داشته باشد و این خواسته تمامی نمایندگان مجلس است و ما این موضوع را به صورت روزانه و هفتگی پیگیری و رصد میکنیم و امیدواریم این موضوع سریعتر تعیین تکلیف شود، در غیر این صورت مجبور هستیم وارد فاز بعدی شویم.»
روز گذشته این مهلت یک ماهه به پایان رسید اما خبری از تغییرات مدیریتی و انتخاب مدیرعامل جدید باشگاه و سرو سامان دادن به اوضاع آن از سوی وزارت ورزش نشد که نشد! با اینکه در چند هفته اخیر گمانهزنیها و اسامی زیادی برای مدیریت باشگاه استقلال مطرح شد اما هیچیک از آنها از سوی مسئولان وزارت و باشگاه تایید یا تکذیب نشدند و فعلا هم امورات باشگاه با حکم سرپرستی و توسط احمد مددی رفعو رجوع میشود.
البته مدیریت مددی در چند وقت اخیر به شدت مورد انتقاد هواداران و پیشکسوتان قرار گرفته و خواهان کنارگیری او شدهاند. مددی در نقلو انتقالات منفعل بود و حتی در برخی موارد بهخاطر عدم هماهنگی با دیگر مسئولان باشگاه، باعث شد استقلال مهرههای موردنظرش را از دست بدهد. عدم جذب سعید واسعی بازیکن سابق پیکان به بهانه مسئلهدار بودن فسخ قرارداد این بازیکن و تعلل در مذاکره و حفظ علی کریمی ستاره آبیها که درنهایت راهی قطر شد، از جمله مواردی است که به شدت مورد اعتراض استقلالیها قرار گرفت و مددی را سیبل انتقادات قرار داد.
اخیرا هم واکنش او به اظهارات پرسپولیسیها در باب نظارت بر قرارداد بازیکنان اصلا بهمذاق هواداران استقلال خوش نیامده و آنها اعتقاد دارند مددی اصلا کاریزمای لازم برای مدیریت باشگاه استقلال را ندارد و رفتارو گفتارش بیشتر به سود رقباست تا استقلال. البته استقلالیها بیشتر از آنکه مددی را مقصر بدانند، وزیر ورزش را بانی بیثباتی و سوءمدیریت باشگاه میدانند، چراکه همه مدیران پیشین و مددی انتخاب سلطانیفر بوده و او بر خلاف تذکر مجلس برای تعیین تکلیف مدیریت باشگاه استقلال در فرصت یک ماه، عملا کاری برای ثبات مدیریتی باشگاه نکرده است.
این درحالی است که وزارت ورزش پس از آنکه مهدی رسولپناه سرپرست پیشین باشگاه پرسپولیس بهدلیل افشاگری و اظهارات عجیبش استعفا داد، بلافاصله تکلیف مدیریت این باشگاه را با انتخاب سمیعی و شکوری مشخص کرد و آرامش و ثبات را به اردوگاه سرخ برگرداند!
نظر کاربران
شک نکنیدتااین سلطانی فراستقلال رنگ قهرمانی رونمبینه بذاریداستقلال چهارهفته نتیجه بگیره ببینیدچکارش میکنه
نمونه ی بارزی ازعدالت رودرجامعه اسلامی شاهدیم، خسته نباشید مدیران پرتوان ودلسوز