۱۰۳۲۷۱۴
۴ نظر
۵۰۰۷
۴ نظر
۵۰۰۷
پ

توصیه یک پیشکسوت: مجیدی همه چیز را بگوید!

دروازه‌بان سابق استقلال با تاکید بر اینکه همه باید برای دیدار فینال تیم را مورد حمایت قرار دهند گفت: مجیدی می‌تواند پس از قهرمانی در جام حذفی همه چیز را بگوید.

خبرگزاری مهر: دروازه‌بان سابق استقلال با تاکید بر اینکه همه باید برای دیدار فینال تیم را مورد حمایت قرار دهند گفت: مجیدی می تواند پس از قهرمانی در جام حذفی همه چیز را بگوید.

منصوری رشیدی با اشاره به اتفاقات اخیر پیرامون این تیم گفت: بازیکنان استقلال نباید در برد برابر پرسپولیس بخوابند و فکر کنند به راحتی می توانند تراکتور را هم شکست دهند. دیدار فینال شرایط خاص خودش را دارد و بازیکنان باید مراقب باشند.

این پیشکسوت استقلال در مورد اینکه آیا استعفای فرهاد مجیدی در این شرایط درست بود گفت: نمی دانم چرا در چنین شرایط سختی به یک باره با انتشار یک پست در اینستاگرامش استعفا می دهد. بدون اینکه بیاید با مدیران استقلال صحبت کند و بعد استعفا بدهد.

رشیدی خاطرنشان کرد: خود من با شناختی که از فرهاد داشتم انتظار بیشتری از او دارم. او می داند که آبی پوشان الان در چه شرایطی هستند. فقط یک گام تا گرفتن جام قهرمانی باقی مانده است. او که در سخت ترین روزها در کنار استقلال بوده و تیم را تنها نگذاشته انصاف نیست که حالا در این شرایط به راحتی تیم را تنها گذاشته، پاسخگوی کسی نباشد و فقط به خودش فکر کند. امیدوارم مجیدی تیمش را به قهرمانی در جام حذفی برساند. بعد در نشست خبری تمام مشکلات را مطرح کند و گلایه هایش را به مدیران استقلال بگوید.

دروازه بان سابق استقلال تصریح کرد: الان زمان همدلی است. همه باید با هم یکی باشیم. انتقادها را کنار گذاشته و حمایت کنیم تا استقلال بتواند به موفقیت دست پیدا کند.

رشیدی ادامه داد: اختلاف بین مجیدی و مدیران استقلال بیشتر به تیم و هواداران ضربه می زند. متأسفانه علاقمندانی که چندین سال است که تیمشان به قهرمانی دست پیدا نکرده، استرس های زیادی داشتند اما در بدترین شرایط تیمشان را تنها نگذاشته و حمایت کردند. حالا نوبت مجیدی و مدیران استقلال است که به خاطر هواداران اختلاف ها را کنار گذاشته و یا آن را حل کنند و با یک هدف مشترک که آن هم موفقیت استقلال است، گام بردارند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • شفیع

    نه مجیدی نه سعادتمندهیچکدام به فکراستقلال نیستن مدیرعامل داره به درستی وباکمال دقت ماموریتش راکه هماناضربه به استقلال است انجام میده سرمربی هم که حتی درزمان بازیگریشم نشان داده که پشیزی برای هواداران قایل نیست دیدیم درمقاطع زیادی استقلال وترک کرده

    پاسخ ها

    • بدون نام

      درده مجبوریست عزیز برادر،، وقتی مادر نباشه باید با زن بابا ساخت

  • بدون نام

    حالا گیرم که گفت چی میشه مگه؟علی کریمی هم توبرنامه نود حرف زد خوبم زد چی شد

  • بدون نام

    آقای مجیدی شما برای ما اسطوره هستید کاری که درزمان بازیگری کردید ومظلومی مربی وقت وتنها گذاشتید بازتکرارنکنید شاید حق باشماباشه ما ازخیلی جریانات خبرنداشته باشیم آماصبر میکردی بعد ازبازی فینال.موفق باشی قهرمان

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج