۱۰۲۸۶۸۲
۱ نظر
۵۰۰۸
۱ نظر
۵۰۰۸
پ

غرامت ویلموتس، سلطانی‌فر را به مجلس کشاند

با اعلام رئیس کمیسیون اصل ۹۰ قانون اساسی، وزیر ورزش و جوانان به همراه مسئولان پیشین و فعلی فدراسیون فوتبال روز دوشنبه به ساختمان مجلس شورای اسلامی می‌روند.

تسنیم نوشت: با اعلام رئیس کمیسیون اصل ۹۰ قانون اساسی، وزیر ورزش و جوانان به همراه مسئولان پیشین و فعلی فدراسیون فوتبال روز دوشنبه به ساختمان مجلس شورای اسلامی می‌روند.

ماجرای غرامت ویلموتس سلطانی‌فر را به مجلس کشاند

پس از محکومیت فدراسیون فوتبال به پرداخت بیش از شش میلیون یورو به مارک ویلموتس با حکم فیفا، چند نماینده مجلس شورای اسلامی اعلام کردند که این موضوع را پیگیری خواهند کرد.

در همین راستا نصرالله پژمانفر، رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در توئیتی نوشت: «با توجه به وصول شکایات متعدد در موضوع قرارداد ویلموتس به کمیسیون اصل ۹۰، وزیر ورزش و مسئولان پیشین و فعلی فدراسیون فوتبال، دوشنبه به کمیسیون خواهند آمد. تمام تلاش‌مان را در جهت احقاق حقوق مردم می‌کنیم.»

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    بابای لنگی ها پای میز محاکمه...خخخخخ

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج