ادامه اقتدار پرسپولیس با ترفندهای گلمحمدی
در اقدامی بیسابقه، گلمحمدی با توجه به شرایطی که تیمش مقابل ماشینسازی داشت، مجبور به استفاده از سه مدافع میانی تیمش به طور همزمان در ترکیب اصلی شد و به همین دلیل او برای این بازی وظایف تقریباً متفاوتی را طراحی کرده بود.
خبرورزشی: روند بردهای پرسپولیس همچنان ادامه پیدا کرد و این بار شاگردان یحیی گلمحمدی توانستند ماشینسازی تبریز را در خانه خودش مغلوب کنند.
برنامه مؤثر گلمحمدی برای حضور همزمان ۳ مدافع میانی
در اقدامی بیسابقه، گلمحمدی با توجه به شرایطی که تیمش در این بازی داشت، مجبور به استفاده از سه مدافع میانی تیمش به طور همزمان در ترکیب اصلی شد و به همین دلیل او برای این بازی وظایف تقریباً متفاوتی را (با توجه به پست بازی که برای این سه بازیکن در نظر گرفته بود) طراحی کرده بود. گلمحمدی برای اجرای نقشه خود ابتدا سیدجلال حسینی را به عنوان یکی از دو مدافع میانی تیم قرار داد و در زمان مالکیت توپ وظایف یک سوئیپر را برای او در نظر گرفت تا سیدجلال نقطه آغازین بازیسازی تیمش باشد.
کنعانیزادگان را نیز به عنوان دیگر مدافع میانی کنار سیدجلال گذاشت تا عمق دفاعی تیمش با این ۲ نفر شکل بگیرد، اما در زمان مالکیت توپ کنعانیزادگان بیشتر وظیفه داشت در عرض دفاعی باز شود تا به این ترتیب مهدی شیری کاملاً رو به جلو حرکت کند و به نوعی نقش پیستون و یا وینگر را در زمین داشته باشد و بالاخره در آخرین ترفند هم یحیی تصمیم گرفت شجاع خلیل زاده را از ابتدا به عنوان مدافع چپ در ترکیب قرار بدهد تا ضمن استفاده از توان دفاعی بالای او در فاز دفاعی، در زمان مالکیت توپ هم این منطقه از زمین پرسپولیس (به دلیل مشارکت کمتر شجاع در حملات) به یک منطقه امن تبدیل شود و به همین منظور خلیل زاده وظیفه داشت بسیار کمتر از شیری در حملات شرکت کند و به همین دلیل بود که ما در زمین دیدیم نحوه استقرار او کنار سیدجلال حسینی و کنعانیزادگان به گونهای است که در لحظاتی از بازی احساس میشد پرسپولیس در زمان مالکیت توپ با سه مدافع میانی در زمین حضور دارد؛ نقشهای که با توجه به ویژگیهای فردی و فنی این سه بازیکن هوشمندانه طراحی شده بود و در عمل یحیی از این ترفند خود به خوبی جواب گرفت.
تفاوت نیمه اول با نیمه دوم برای سرخپوشان
هر چند پرسپولیس گل ۳ امتیازی خود را در نیمه دوم به ثمر رساند، اما حقیقت ماجرا این است که پرسپولیسیها علیرغم اینکه در مجموع تعداد ضربات شوت زیادی به چهارچوب داشتند، اما انصافاً نمایش و به خصوص نظم بازی این تیم در نیمه اول بسیار ستودنی بود ولی عملاً در نیمه دوم و تقریباً از همان شروع ۴۵ دقیقه دوم نظم بازی این تیم از دست رفت و به نوعی عجله و شتابزدگی جای آن نظم مثالزدنی را به خود گرفت. در این نیمه هرچند پرسپولیس حملات زیادی را روی دروازه ماشینسازی ترتیب داد ولی بیشتر آنها احساسی و به طور غریزی شکل میگرفت تا در نهایت این تفاوت بازی بسیار منظم آنها در نیمه نخست با نمایش آنها در نیمه دوم سبب ایجاد این دیدگاه شود.
ایجاد تراکم، برنامه اصلی ماشینسازی
تقریباً میتوان گفت از ابتدای بازی برنامه اصلی رضا مهاجری برای گرفتن حداقل امتیاز از صدرنشین لیگ، ایجاد تراکم در بازی و به خصوص در میانه میدان بود. او به این منظور هرچند با سیستم ۴-۲-۳-۱ در میدان حاضر شد، اما عملاً دو مهاجم کناری این تیم یعنی مرادی و قادری را به بازیکن پشت مهاجم این تیم یعنی خرمالحسینی نزدیک کرده بود تا این ۳ نفر کنار ثاقبی و نوری که دو هافبک میانی و دفاعی این تیم بودند، اضافه شوند تا به این ترتیب تجمع و تمرکز این تیم در میانه میدان افزایش پیدا کند. حربهای که تقریباً میتوان گفت ماشینسازان از آن به خوبی بهره گرفتند و اگر اشتباه مدافع تیم آنها در دادن پنالتی به آن شکل نبود، میتوان گفت برنامه مهاجری برای مهار پرسپولیس به خوبی جواب داده بود.
نعمتی مثل همیشه خوب، نمره قبولی حسینپور در نیمه اول
در این بازی بیشتر بازیکنان پرسپولیس نمایش خوبی داشتند از شجاع خلیل زاده در خط دفاعی که از نظر فنی و داشتن آرامش یک روز خوب را سپری کرد گرفته تا سیامک نعمتی که انصافاً مثل بازی قبل مؤثر و مفید بازی کرد، اما میتوان سورپرایز یحیی را سعید حسینپور بازیکن بسیار جوان این تیم دانست که در اولین تجربه حضور خود به عنوان بازیکن فیکس نمایش خوبی به خصوص در نیمه نخست داشت، هر چند در نیمه دوم سعید نتوانست بازی خوب خود در نیمه اول را ادامه دهد و تعویض هم شد، ولی با توجه به شرایط سن و سال و همچنین اولین تجربه حضور او در ترکیب اصلی، میتوان به این بازیکن جوان نمره خوبی داد و به آینده او دلخوش بود.
نظر کاربران
ادامه ای اقتدارچرک پولیس باترفندهای بابامسعود
زاررررت زورررت به کله کچل
پرلیس باید درخط حمله ،طوفانی باشد.
ههه .جک مسخره ای بود. وزیر همه کاره است .