۱۰۱۱۹۶۲
۱ نظر
۵۰۱۰
۱ نظر
۵۰۱۰
پ

رکورد ویژه راموس پس از جدایی رونالدو

سرخیو راموس یک بار دیگر ناجی رئال مادرید شد و با تک گل سه امتیازی خود کهکشانی ها را یک قدم به قهرمانی نزدیک تر کرد.

خبرآنلاین: سرخیو راموس یک بار دیگر ناجی رئال مادرید شد و با تک گل سه امتیازی خود کهکشانی ها را یک قدم به قهرمانی نزدیک تر کرد.

سرخیو راموس، کاپیتان تیم رئال مادرید پس از جدایی کریستیانو رونالدو از این تیم تبدیل به پنالتی‌زن اول مادریدی‌ها شده و رکورد جالبی در این زمینه به ثبت رسانده است. اسطوره رئالی‌ها در دو فصل اخیر در رقابت‌های لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا ۱۱ بار پشت ضربات پنالتی ایستاده و موفق شده همه پنالتی‌های خود را گل کند تا نشان دهد چه توانایی بالایی در گل کردن ضربات پنالتی دارد.

راموس در سال‌های اخیر همواره نشان داده تکنیکی بالاتر از یک مدافع معمولی دارد و با توانایی بالای خود در گلزنی بارها ناجی تیمش شده است. او شب گذشته هم در مقابل تیم ختافه پشت ضربه پنالتی ایستاد و با گلزنی خود فاصله رئال با بارسلونا را به عدد چهار رساند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • عاشق فوتبال

    راموس هست دیگه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج