اندی کول: رونالدو را دیدم خودم را خراب کردم!
اندی کول، مهاجم سابق منچستریونایتد به تمجید از رونالدوی برزیلی پرداخت.
ورزش سه: اندی کول، مهاجم سابق منچستریونایتد به تمجید از رونالدوی برزیلی پرداخت.
اندی کول اعتراف کرده که قبل از دیدار منچستریونایتد با اینتر در سال ۱۹۹۹، هنگامیکه در کنار رونالدو در تونل قرار داشت خیلی ترسیده بوده است. اندی کول بین سالهای ۱۹۹۵ و ۲۰۰۱ در اولدترافورد دوران بسیار موفقی را سپری کرد و در ۲۷۵ بازی ۱۲۱ گل به ثمر رساند و در این مقطع یونایتد ۹ جام مهم نیز کسب کرد. اندی کول یکی از ستاره های شیاطین سرخ در نمسیر فتح سه انه سال ۱۹۹۹ بود.
اندی کول گفت: "به یاد دارم وقتی در آن فصل با اینتر در میلان بازی کردیم و در تونل برای رفتن به میدان صف کشیده بودیم، من رونالدو را دیدم، دروغ نمی گویم و باید اعتراف کنم تقریبا خودم را خیس کرده بودم.
سالها بازی های رونالدو را تماشا کرده بودم. من در مورد یک بازیکن پا به توپ صحبت می کنم. رونالدو همه چیز داشت، اما وقتی شما در آن سطح بازی می کنید به خودتان می گویید من نیز در حال رفتن به مسابقه ای هستم که چنین بازیکنانی حضور دارند، پس من نیز در این رده بازی می کنم.
اگر حالا با خیلی از بچه ها در مورد رونالدو برزیلی صحبت کنید، آنها از حرف های شما تعجب می کنند، زیرا نمی دانند که او کیست. اگر مصدومیت های رونالدو را کنار بگذاریم، او می توانست بارها برنده توپ طلا شود و یک میلیون گل به ثمر برساند. بازی رونالدو با توپ فوق العاده بود.
البته قطعا باید کریستیانو رونالدو را در نیز در همان سطح دید، زیرا ما و بچه ها در حال حاضر چنین شرایطی را مشاهده می کنیم، اما اگر مصدومیت ها را از کارنامه رونالدوی برزیلی حذف کنیم او فوق العاده بود."
ارسال نظر