جوهرچی:کسی نیست پشتتلویزیون بایستد؟
حسن جوهرچی دربارهی عملکرد تلویزیون در مناسبتهای مذهبی اظهار کرد: تلویزیون یک رسالت و وظیفهای در این زمینه دارد که آن را انجام میدهد. چرا گاهی وانمود میشود که تلویزیون در این زمینه عملکرد خوبی ندارد در صورتی که تلویزیون تمام تلاشش را میکند.
این بازیگر و مجری تلویزیون با اعتقاد بر اینکه عملکرد تلویزیون در مناسبتهای مذهبی خیلی هم خوب است، گفت: به دلیل اینکه یک کشور مذهبی هستیم، طبیعی است که برنامههای مذهبیمان زیاد باشد.
ما در حال حاضر یک شبکه ویژه قرآن داریم در تمام شبکهها نیز گروه معارف اسلامی داریم در زمینه کارهای مربوط به مذهب سریال میسازیم. حتی راجع به سایر ادیان نیز سریال میسازیم از جمله سریال «مریم مقدس».
وی همچنین در ارتباط با برنامههای ترکیبی مذهبی که در مناسبتها به روی آنتن میروند، گفت: پیش از این الا ماشاءالله برنامه ترکیبی ساختهایم و تا دلتان بخواهد میسازیم. اما این دلیل بر این نمیشود که بگوییم جامعه ما فقط از تهران تشکیل شده است. مردم ما در کل کشور به طور کلی رویکرد خوبی به مذهب دارند اما واقعیت این است که در رسانه باید طوری حرکت کنیم که پاسخ همه را بدهیم گاهی وانمود میشود که تلویزیون عملکرد خوبی ندارد در صورتی که تلویزیون تمام تلاشش را میکند.
جوهرچی در بخش دیگری از گفتوگوی خود به راهاندازی شبکههای تلویزیونی که کاری بس دشوار است اشاره کرد و گفت: راهاندازی یک شبکه تلویزیونی کاری بسیار بسیار مشکل است؛ کاری که پیش از این آقای لاریجانی و بعد آقای ضرغامی انجام دادند که رویکردشان به شدت قوی است اما در برنامهها اینطور انتقادات همیشه هست. شما بهترین برنامههای کانالهای بینالمللی را هم که تماشا کنید باز هم به بهترینهایشان میشود انتقاد کرد.
وی در ادامه با بیان اینکه تلویزیون از هر انتقادی نسبت به برنامهاش استقبال میکند، افزود: ما در صداوسیما خیلی کار میکنیم؛ اینکه گفته شود اصلا جواب نمیدهد، خوب نیست. اینکه همیشه ساز مخالف زده شود، عادلانه نیست در حالی که تلویزیون با وضعیت کم بودجه، تحریمها و این فشارهایی که به عوامل وارد میشود، روبهروست، به این خوبی کار میکند.
جوهرچی در پایان صحبتهایش در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه مجری پیشکسوت و باتجربه تا چه میزان میتواند در موفق بودن یک برنامه مذهبی تاثیرگذار باشد؟ توضیح داد: مجری، پیشانی، پلاکارد و شناسنامه یک برنامه است؛ یکی از حسنهای برنامهی مذهبی حضور مجریهای مطرح در آن است. باید یکی از بهترین چهرههایمان را برای ساخت اینگونه برنامهها استفاده کنیم، اگر غیر از این باشد برنامه ضربه میبیند و در سیل کانالهای ماهوارهیی برنامههای ما گم میشود.
او در عین حال به این نکته نیز اشاره کرد که سایر رسانهها از جمله مطبوعات باید پشت تلویزیون را داشته باشند و گفت: چرا یکی نیست پشت تلویزیون بایستد؟
او همچنین به بخش سریالهای مناسبتی از جمله فاصلهها و او یک فرشته بود اشاره کرد و گفت: زمانی که فاصلهها پخش میشد اکثر سایتهای خارجی را که نگاه میکردم مینوشتند فاصلهها رقیب اصلی فارسیوان است، و یا او یک فرشته بود زمانی که پخش میشود خیابانها خلوت میشد در حالی که سریالهای امسال خیلی نتوانسته آن طور که باید مخاطب را جلب کند و جای تاسف دارد.
نظر کاربران
برو بابا.
ما سریالای مذهبی نمیخوایم...
خودمون با عقلمون به خدا پی میبریم.
آخه مساله اینجاست که عقل ندارین