پیشنهادهای فرهنگی آخر هفته
«خوب، بد، جلف» این تجربه کارگردانی پیمان قاسمخانی است که در جشنواره فجر مورد استقبال واقع شد.
داستان فیلم هم در امتداد زوج ابله پژمان جمشیدی و سام درخشانی در مجموعه «پژمان»است که این بار با همراهی یک کارگاه پلیس با بازی حمید فرخ نژاد به ماجراهایی پرتاب می شوند که کلی ایده و بداهه کمدی در آن نهفته. فیلم دو نیمه متفاوت دارد؛ نیمه اول کم رمق تر و با نماهای اضافی و نیمه دوم خوش ریتم تر و جذاب موسیقی و ارجاعات سینمایی زیادی هم دارد که اهل فن لذتش را خواهند برد، گرچه که هفت مورد ممیزی خورده باید ببینیم، چقدر به مزه ی فیلم لطمه وارد شده.
«حماسه پارسا» فیلم راساخته، احتمالا فیلم جنایی های هالیوودی هم دوست دارد و البته شهرت را هم خوشش می آید! پول هم که دارد، پس فرامرز قریبیان و حامد بهداد را هم به کار اضافه می کند و در ضعیف ترین شکل ممکن یک کپی جنایی و معمایی می سازد با کلی بازی افتضاح و فیلمنامه ای که جنایی و دردناک نیست و بیشتر کمدی است. فیلم در وحدت خاصی کلا فاجعه است و انگار به قصد شهرت حماسه پارسا ساخته شده. کارگردان، نویسنده و بازیگر نقش اول! در ضمن اگر دوست دارد کلی کپشن ضعیف اینستاگرامی داشته باشید دیالوگ هایش را حفظ کنید، مثل: «یه خواهر داشتم از برگ گل نازک تر، یه دوست داشتم از آب زلال تر»!!
آلبوم ۱۲ قطعه دارد، ترانههای آن را افشین مقدم، حسین غیاثی، پرستو حراجی، داوود غلامی و فراز حلمی سرودهاند، در بخش آهنگسازی و تنظیم این آلبوم نیز علاوه بر خود علی زندوکیلی و گروه زند، افرادی چون علیرضا افکاری، محمد زند وکیلی، فراز حلمی و یاشار یاری همکاری داشته اند. نکته ی ویژه آلبوم شاید قطعه ی «جدایی» باشد؛ شعر زیبا، صدای دلنشین و تنظیم خلوت همه اش می چسبد: شکستن با شکستن فرق داره/ جدایی با جدایی فرق داره/ یه وقتایی میخوای دیوونه باشی/ میبینی توی شهر عاقل زیاده...
«کافه اروپا» مجموعه مقالات دیگری است از خانم اسلاونکا دراکولیچ، روزنامه نگار و نویسندهٔ کروات که پیش از این کتاب «کمونیسم رفت، ما ماندیم و حتی خندیدیم» از او در این مجموعه منتشر شده است اگر آن را خوانده باشید این اثر هم در همان حال و هواست اما خب جالب این جاست حرف های تازه ای دارد و به تکرار نیفتاده.
«ما مردم دنیای کمونیسم هنوز از نظر سیاسی مثل کودکانی نابالغ هستیم، نیازمند پدری که از ما مراقبت کند تا دیگر لازم نباشد خودمان مراقب خودمان باشیم»
کیوسک: مجله فرهنگی هنری «تجربه» منتشر شد. تصویر روی جلد به سالار عقیلی اختصاص دارد با مطالبی در تحلیل سبک کاری او به انضمام یک مصاحبه مفصل. از مطالب دیگر این شماره که قابل توجه است؛ نقد و بررسی رمان «ملک آسیاب» نوشته غزاله علیزاده در بخش ادبیات ایران، پرونده ای در مورد مرتضی کلانتریان در ادبیات امروز جهان، سلسله مطالبی در مورد ادوگاوا رانپو و رونمایی از رمان های کارگاهی، در موسیقی هم همچنان توجه به باب دیلن و البته رستاک و گفت و گو با آن ها.
در نمایش هم کار آخر حسین کیانی «تابستان سی و دو تئاتر سعدی» و...«تجربه» به ماننند همیشه پیشنهاداتی در حوزه کتاب، فیلم و موسیقی دارد به علاوه داستان کوتاه هایی خواندنی و نه چندان وقت گیر.
نظر کاربران
آقای عبدلی ما این مطلب رو میخونیم تا با پیشنهاد ها آشنا بشیم , نه با ضد پیشنهاد.
اگه یکم بیشتر وقت بزاری میتونی به جای اون هم یه پیشنهاد خوب بزاری