پزشکی که از «فرزاد حسنی» کم نمی آورد!
برنامه «اکسیر» یک پزشک اکتیو و انرژیک دارد: دکتر مسعود صابری که از قضا پسرخاله رسول صدرعاملی است. با او درباره روش های دور شدن از کلیشه ها گفت و گو کرده و پاسخ های جذابی شنیده ایم.
سال پیش که «اکسیر» روی آنتن شبکه سه رفت کارشناس برنامه خیلی زود به چشم آمد. دکتر مسعود صابری متخصص جراحی مغز و اعصاب است اما اکت و بیان او با تمام دکترهایی که تا به حال به تلویزیون آمده اند، فرق دارد.
اصولا ماهیت مسائلی که انسان از آن بی اطلاع است، خشک و کسل کننده است اما مخاطب چون به سلامتی خودش علاقه مند است، پای برنامه های پزشکی می نشیند. هر کس برای بیان حرف هایی که می خواهد بزند روشی دارد، مثلا یک نفر رسمی حرف می زند، یک نفر با آب و تاب تعریف می کند و... همه این ها بستگی به کاراکتر خود شخص دارد.
مراحل طراحی «اکسیر» چگونه است؟ سوژه ها را شما به عنوان پزشک مطرح می کنید یا در اتاق فکر به این سوژه ها می رسید؟
در طول یک سال گذشته ما ساعت ها زمان گذاشتیم، همراه گروه علمی، تهیه کننده، فرزاد حسنی و دوستانی که ایده ها را دراماتیزه می کنند حرف زدیم تا برنامه ای را به وجود آوریم که با بهره گرفتن از آیتم های نمایشی بتواند مسائل پزشکی را با زبان ساده تری به مردم منتقل کند.
و کی با مجری به جمع بندی می رسید؟
بعد از همه این ها، من و فرزاد حسنی با یکدیگر چند ساعتی سناریو نهایی را مرور می کنیم. از طرفی بعد از نهایی شدن سناریو با وزارت بهداشت هماهنگ می کنیم. همچنین ما در هر گروه تخصصی با چندین پزشک در ارتباط هستیم تا سناریو به صورت کامل چک شود. چون ما در قبال تمام اطلاعات و آماری که می دهیم مسئول هستیم.
همچنین تصمیم گرفته شد آن قسمت هایی که مردم دوست دارند از زبان یک مجری بشنوند، آقای حسین اجرا کند و آن قسمت هایی که مردم دوست دارند از زبان یک پزشک بشوند، من اجرا کنم، با این تفاوت که این پزشک انگار در خانه خود مردم است و یکی از اقوام آنها است. این شیوه باعث می شود خیلی راحت تر میزان اطلاعات در مورد یک بیماری بالا رود.
آقای حسنی اصلا رشته اش پزشکی نبوده و اطلاعاتی در مورد مسائل پزشکی به اندازه هر شهروند دیگری است. اما ایشان برای این برنامه خیلی مطالعه می کنند و شاید کمی هنر من هم باشد که به او کمک می کنم، البته که میزان ضریب هوشی اش بسیار بالا است و خیلی سریع موضوع را می گیرد و آن طور که باید به مردم منتقل می کند.
از طرفی من بسیار خوشحال هستم که فرزاد حسنی رو به روی من است و این اتفاق برای من هم سخت بود. برای این که در برنامه «اکسیر» یک مقداری مسلط تر باشم با همه گرفتاری های کاری، یک سال کلاس فن بیان و اکت و بازیگری رفتم. از طرفی خدا به هر کسی نعمتی داده و به من صدای خوب عطا کرده که در آینده نزدیک آلبوم من هم بیرون خواهدآمد.
در کل ما در «اکسیر» می خواهیم به مردم آموزش بدهیم و برای این کار دست به دست هم داده ایم، حالا این که فرزاد به من کمک کند یا من به او کمک کنم فرقی نمی کند. چون یک هدف مشترک داریم و برای آن خیلی تلاش کردیم.
یکی از دلایلی که «اکسیر» بر سر زبان ها افتاد، دعوت از بازیگران مطرح است که به یک بیماری مبتلا هستند. معمولا آدم های مشهور کمتر در مورد بیماری های خود صحبت می کنند، چطور این افراد را پیدا می کنید و به برنامه می آورید؟
اگر کمی در دنیای هنرمندان ورود داشته باشید پیدا کردن و کشف بیماری آنها کار سختی نیست، اما هماهنگی این موضوع واقعا کمر تهیه کننده را خم می کند. چون اولا باید چهره ای باشد که مردم آن را بشناسند و با موضوع برنامه ما همخوانی داشته باشد و از طرفی این فرد باید بپذیرد که بیماری اش را برای مردم توضیح بدهد.
من اول پزشک شدم و بعد به سمت هنر رفتم. علی سرتیپی (تهیه کننده سینما) دایی من است و رسول صدرعاملی (کارگردان سیما)، پسرخاله من. از دوران نوجوانی من بین هنرمندان بزرگ شده ام و با این قصه بیگانه نبودم. از طرفی چون در دوران دبیرستان قاری قرآن بودم صدایم تقویت شد و به سمت موسیقی رفتم.
نظر کاربران
خوب چه ایده ای بهتر از اینکه بیان برنامه ی خارجیه دکتر آز رو کپی برداری کنن! ما ایرانی جماعت عادت داریم به این کارا
حتی نوعه اجرای اقای دکتر هم کپیه مجریه برنامه ی دکتر آز هستش! چطور شما تمجید میکنید در حالی که فول کپه
از مجری اش بدم میاد...
خلق را تقلیدشان بر باد ، داد!