۱۵۲۷۶۷
۳ نظر
۵۰۱۸
۳ نظر
۵۰۱۸
پ

چهره های سینمایی لژیونر!

عباس کیارستمی حرفه ای ترین کارگردان ایرانی است و بیشترین همکاری ها را با کمپانی های خارجی داشته. طبق افشاگری اخیر خانم ژولیت بینوش او در تازه ترین تجربه اش به چین رفته و فیلمی در این کشور می سازد.

چهره های سینمایی لژیونر!





روزنامه هفت صبح:

کارگردانانی که لژیونر شدند

عباس کیارستمی

نام پروژه: بلیت ها، کپی برابر اصل، مثل یک عاشق

محصول: کیارستمی یکی از اپیزودهای «بلیت ها» را سال 2005 با همکاری ایتالیا و انگلیس ساخت. «کپی برابر اصل» او محصول فرانسه، ایتالیا و بلژیک است که آن را سال 2010 کارگردانی کرد. او دو سال بعد «مثل یک عاشق» را با تهیه کنندگان ژاپنی و فرانسوی ساخت.

نمره در Imdb:

بلیت ها: 7 از 10، تعداد کاربران: 1,865

کپی برابر اصل: 7.2 از 10، تعداد کاربران: 11,655

مثل یک عاشق: 6.8 از 10، تعداد کاربران: 4,774

ماحصل همکاری: عباس کیارستمی حرفه ای ترین کارگردان ایرانی است و بیشترین همکاری ها را با کمپانی های خارجی داشته. طبق افشاگری اخیر خانم ژولیت بینوش او در تازه ترین تجربه اش به چین رفته و فیلمی در این کشور می سازد.

کیارستمی چند فیلم کوتاه و مستند هم با همکاری کمپانی های خارجی ساخته که معروف ترین آن «ای بی سی آفریقا» و فیلمی کوتاه از مجموعه «هر کس سینمای خودش» است. کیارستمی به همراه 36 کارگردان مطرح دیگر به مناسبت شصتمین سالگرد جشنواره فیلم کن در سال 2007 فیلمی سه دقیقه ای است.

چهره های سینمایی لژیونر!

اصغر فرهادی

نام پروژه: گذشته

محصول: فرهادی «گذشته» را سال ۲۰۱۳ با همکاری تهیه کننده فرانسوی ساخت.

نمره در Imdb:

۷.۹ از ۱۰، تعداد کاربران: ۲۴,۶۶۷

ماحصل همکاری: اصغر فرهادی با «جدایی نادر از سیمین» و به دست آوردن اسکار به کارگردانی مطرح در سطح جهان تبدیل شد. این راه از جشنواره برلین و پس از موفقیت «درباره الی...» آغاز شده بود و با «جدایی» به اوج رسید.

فرهادی پیش از «جدایی» قرار بود فیلمی با همکاری تهیه کننده فرانسوی بسازد اما به یکباره چمدان بست و به ایران آمد و پس از آن سراغ «گذشته» رفت.

درباره پروژه بعدی فرهادی اخبار متناقضی به رسانه ها راه یافت اما خودش چند روز پیش درباره فیلم بعدی اش اینگونه گفت: «هنوز در مرحله ای نیستم که بگویم پروژه بعدی که کار خواهم کرد در کجا ساخته خواهد شد اما دو فیلمنامه هم دارم که در ایران خواهم ساخت. فیلمنامه ای آماده دارم که برای ساخت آن با یک کمپانی خارجی توافق کرده ام. آنها هم منتظرند تا فیلم ساخته شود اما ممکن است قبل از ساخت آن، فیلم جدیدم را در ایران بسازم.»

چهره های سینمایی لژیونر!

بهروز افخمی

نام پروژه: فراموشخانه (بلک نویز)

محصول: ۲۰۱۳ کشور کانادا

نمره در Imdb:

۷.۴ از ۱۰

ماحصل همکاری: دستاورد ساخت «بلک نویز» در کشور کانادا بیشتر جنبه شخصی برای افخمی داشته و به خاطر عدم موفقیت باعث نشد نامش میان کمپانی های بزرگ مطرح شود. او البته چنین قصدی هم نداشته است.

افخمی در گفتگویی عنوان کرده بود: «ساخت فیلم در کانادا شانس زیادی می خواهد چون سختگیری کانادایی ها درباره فیلم هایی که پیرامون آنها ساخته می شود؛ از ما بیشتر است. از جمله شانس هایی که آوردم این بود که در تورنتو ایرانی های زیادی زندگی می کردند به گونه ای که من دو کلاس ۳۵ نفره برای آموزش فیلمسازی در دو نقطه شهر برگزار می کردم و تهیه کننده فیلم خود را نیز از بین همین شاگردان پیدا کردم.»

فیلم موفقیت خاصی برای افخمی به دنبال نداشت: «با «بلک نویز» نیز به خوبی رفتار نشد و در آمریکا نیز به نوعی بایکوت شد زیرا فکر می کردند این فیلم یک برداشت سمبلیک از جامعه کاناداست که دچار فراموشی شده است.» فیلم قرار است در ایران اکران شود اما این اتفاق هنوز رخ نداده.

چهره های سینمایی لژیونر!

محمود کلاری

نام پروژه: رقص با رویا

محصول: آرژانتین/ ۲۰۱۱

ماحصل همکاری: حرفه و تبحر محمود کلاری در فیلمبرداری است. صاحب سبک است و جوایز بیشمار داخلی و خارجی کسب کرده. او بعد از کارگردانی «ابر آفتاب» فیلم دومش را با سرمایه گذاری کشور آرژانتین کلید زد اما در نهایت به سرانجام نرسید.

روایت کلاری از این فیلم که چندی پیش در گفتگویی مطرح شده بود را بخوانید: «همه کارهای فنی اش انجام شد؛ منتها به خاطر وسواس های آقای موئینی تدوین آن چهار ماه طول کشید و این چهار ماه مصادف شد با ماجراهایی که بعد از ۱۱ سپتامبر اتفاق افتاد و کشور آرژانتین دچار مشکلاتی شد و تمام بانک ها اعلام ورشکستگی کردند. شرایط کشور به هم ریخت و باعث شد قسط آخر هزینه های فنی فیلم توسط تهیه کننده آرژانتینی پرداخت نشود. سرسختی تهیه کننده ایرانی برای گرفتن قسط آخر هم اسباب درگیری دو تهیه کننده را به وجود آورد. در نهایت آنها تصمیم گرفتند متریال اصلی را در اختیارمان نگذارند و ما صدا و تصویر اصلی نداشتیم.»

چهره های سینمایی لژیونر!

عبدالرضا کاهانی

نام پروژه: وقت داریم حالا

محصول: فرانسه/ ۲۰۱۴

نمره در Imdb: فیلم هنوز اکران نشده

ماحصل همکاری: هنوز فیلم اکران نشده تا کاهانی حاصل تجربه فیلمسازی اش با تهیه کننده فرانسوی را ببیند. او بعد از حاشیه هایی که برای فیلم آخر یعنی «بیخود و بی جهت» پیش آمد، راهی فرانسه شد و «وقت داریم حالا» (NO ALETEMPS) را ساخت.

این فیلم درباره یک پسر جوان ایرانی به نام عماد است که پس از چند سال تحصیل در شهر کوچک بزانسون قصد دارد خود را به یک آژانس مانکن در پاریس معرفی کند. در حالی که به دوست خود که دختری فرانسوی به نام کارولین است، گفته می خواهد به ایران برگردد. در آستانه سفر و جدایی همیشگی، کارولین که - زیر سن قانونی است - او را مطلع می کند از سوی عماد باردار است.

در مدتی که کاهانی در فرانسه به سر می برد شایعاتی درباره مهاجرت دائمی اش به گوش می رسید اما او در بازگشت از ایران و دریافت پروانه ساخت «از هر نظر معمولی» به این شایعه ها پایان داد.

چهره های سینمایی لژیونر!

بازیگرانی که لژیونر شدند

همایون ارشادی

نام پروژه: بادبادک باز/ آگورا/ سی دقیقه نیمه شب/ مرد تحت تعقیب

کارگردان هایی که با آنها همکاری کرد: مارک فوستر/ آلخاندرو آمنابار/ کاترین بیگلو/ آنتون کوربین

محصول: فیلم دوم ارشادی یعنی «آگورا» محصول سال ۲۰۰۹ کشور اسپانیا است. او سال ۲۰۰۷ در «بادبادک باز» و سال ۲۰۱۲ در «سی دقیقه نیمه شب» که هر دو از تولیدات کشور آمریکا هستند، بازی کرد. فیلم آخر او «مرد تحت تعقیب» تولید مشترک بریتانیا، آمریکا و آلمان است که سال گذشته تولید شد.

نمره در Imdb:

بادبادک باز: ۷.۶ از ۱۰، تعداد کاربران: ۶۲,.۳۴ نفر

آگورا: ۷.۲ از ۱۰، تعداد کاربران: ۴۳,۸۹۲ نفر

۳۰ دقیقه نیمه شب: ۷.۴ از ۱۰، تعداد کاربران: ۱۷۸,۱۲۱ نفر

مرد تحت تعقیب: ۷.۱ از ۱۰، تعداد کاربران: ۱۸,۵۲۶ نفر

ماحصل همکاری: همایون ارشادی خوش اقبال ترین بازیگر بین المللی سینمای ما است. او توسط عباس کیارستمی کشف شد و در «طعم گیلاس» بازی کرد. فیلم نخل طلای کن گرفت و نام بازیگرش خیلی زود سر زبان ها افتاد. پر رنگ ترین همکاری فرامرزی ارشادی همچنان به نخستین تجربه او «بادبادک باز» برمی گردد ولی کدام بازیگر است که آرزوی همکاری با کارگردانانی چون فوستر، آمنابار، بیگلو و کوربین را نداشته باشد. ارشادی در کنار پروژه های داخلی هر سال چندین فیلمنامه و دعوتنامه از سوی کمپانی های بین المللی دریافت می کند. بارها هم تاکید کرده شرط اصلی و مهمش برای همکاری، وفاداری به قوانین ایران است و برای همین بسیاری از پیشنهادها را رد می کند.

فاطمه معتمد آریا

نام پروژه: نبات

کارگردان هایی که با آنها همکاری کرد: الشین موساگلو

محصول: آذربایجان ۲۰۱۵

ماحصل همکاری: معتمد آریا با اینکه در تمام این سال ها بارها برای بازی در فیلم های خارجی دعوت شده بود اما تازه همین امسال در فیلم آذربایجانی «نبات» به کارگردانی الشین موسگلو بازی کرد. معتمد آیا نقش زنی به اسم نبات را دارد که در بحبوحه جنگ در روستای کوچکی زندگی می کند و فقط از طریق فروختن شیر تنها گاوش امرار معاش می کند و بعد از جنگ با متروک شدن این روستا ناچار است تنهایی در این روستا زندگی کند.

این فیلم حالا نماینده اسکار ۲۰۱۵ آذربایجان است. حالا باید دید معتمد آریا چقدر شانس دارد و بعد از این همه سال بازی به عنوان یکی از بهترین بازیگران زن فیلم های ایرانی و دریافت جایزه از جشنواره های مختلف جهانی، آیا اولین فیلم غیرایرانی اش در اسکار موفق می شود یا نه.

چهره های سینمایی لژیونر!

بهرام رادان

نام پروژه: پولاریس

کارگردان هایی که با آنها همکاری کرد: سودابه مرادیان

محصول: آمریکا ۲۰۱۵

ماحصل همکاری: رادان هم مثل مصفا اولین بار برای بازی در فیلم یک کارگردان ایرانی به خارج از کشور رفت. «پولاریس» به کارگردانی سودابه مرادیان به تازگی با مجموعه ای از عوامل آمریکایی و ایرانی در کالیفرنیا در حال فیلمبرداری است.

داستان فیلم درباره یک عکاس جنگ ایرانی - آمریکایی است که به همراه همسرش پس از یافتن بمبی در آپارتمان شان، به خانه همسایه پناه می برند. داستان درباره رازی است که از شب تا صبح آن روز بر آنها می گذرد. این فیلم تازه ۱۵ فوریه ۲۰۱۵ در سینماهای آمریکا اکران می شود و هنوز درباره موفقیت و عدم موفقیت آن نمی شود صحبت کرد. سودابه مرادیان پیش از این به عنوان مستندساز و کارگردان فیلم های کوتاه در ایران فعالیت داشته و حالا اولین فیلم سینمایی بلندش را در کالیفرنیا تولید می کند. اسم این فیلم در سایت آی ام دی بی به عنوان محصولی به زبان انگلیسی و فارسی به ثبت رسیده است.

علی مصفا

نام پروژه: گذشته

کارگردان هایی که با آنها همکاری کرد: اصغر فرهادی

محصول: ۲۰۱۳ فرانسه

نمره در Imdb:

۷.۹ از ۱۰، تعداد کاربران: ۲۴,۶۶۷ نفر

ماحصل همکاری: علی مصفا زمانی در فیلم «گذشته» اصغر فرهادی بازی کرد که سال ها پیش حضورش به عنوان بازیگر و کارگردان برای همه ثابت شده بود.

بعد از موفقیت جهانی فیلم «جدایی نادر از سیمین»، می شد مطمئن بود که فرهادی در «گذشته» هم موفق ظاهر شود و این بار به عنوان کارگردان یک فیلم فرانسوی، هیاهو به راه بیندازد؛ بنابراین علی مصفا از همان ابتدا برای حضور در فیلمی از ایران خارج شد که موفقیت اش را حتمی می دانست اما خودش آن زمان در گفتگوهایش گفته بود که تا یک ماه قبل از شروع فیلمبرداری، به حضورش در این فیلم مطمئن نبوده؛ برای اینکه باید در این فیلم به زبان فرانسه حرف می زده و تا قبل از آن، هیچ وقت به این زبان حرف نزده بود و فقط به دلیل تسلط همسرش به فرانسوی و رفت و آمدش به این کشور، گوشش به زبان آنها آشنایی داشته است. او حتی تعریف کرده که برنیس بژو و سایر بازیگران فرانسوی، اواسط کار برای درست ادا کردن لهجه کمکش می کرده اند.

چهره های سینمایی لژیونر!

مهناز افشار

نام پروژه: معلم

کارگردان هایی که با آنها همکاری کرد: نصیر سعیدوف

محصول: ۲۰۱۴ تاجیکستان

ماحصل همکاری: مهناز افشار امسال برای اولین بار در فیلم تاجیکی «معلم» به کارگردانی نصیر سعیدوف بازی کرد. او گفته قبلا از سوی کشورهای دیگر هم برای بازی در چند فیلم دعوت شده بوده اما این اولین بار است که قبول می کند در فیلمی غیر ایرانی بازی می کند چون دلش می خواسته اولین فیلم خارج از ایرانش یک فیلم فارسی زبان باشد.

تنها اطلاعات موجود درباره فیلم، عکس هایی است که خود افشار در اینستاگرامش قرار داده و پوستری که از فیلم در اینترنت منتشر شده. در سایت آی ام دی بی هم به هیچ زبانی اطلاعاتی درباره آن وجود ندارد. نصیر سعیدوف، سال ۸۸ با فیلم «نیمروز راستین» در بخش بین الملل بیست و هشتمین جشنواره فیلم فجر شرکت کرد و توانست جایزه ویژه هیات داوران را نصیب خود کند.

میترا حجار

نام پروژه: یک اپیزود از سریال اسمیت/ فیلم استلینای آبی

کارگردان هایی که با آنها همکاری کرد: کریستوفر چالاک/ گابریل اسکات

محصول: حجار سال ۲۰۰۶ در یک اپیزود از سریال اسمیت بازی کرد و سال ۲۰۰۹ جلوی دوربین گابریل اسکات در فیلم استلینای آبی رفت. هر دو تولید کشور آمریکا هستند.

نمره در Imdb:

سریال اسمیت: ۸ از ۱۰، تعداد کاربران: ۱,۵۷۱ نفر

فیلم استلینای آبی: ۶.۳ از ۱۰، تعداد کاربران: ۱۳۱ نفر

ماحصل همکاری: میترا حجار تجربه موفقی از همکاری های خارجی اش نداشت؛ «اسمیت» از مجموعه های پرطرفدار آمریکایی است اما حضور حجار به اندازه ای نبود که بتواند عرض اندام کند. فیلم «استلینای آبی» هم به دلیل کیفیت پایینش دیده نشد و طبعا بازیگر آن نیز به چشم نیامد. البته حجار در این فیلم حضوری کمرنگ داشت و این عامل مضاعفی بر ندیده شدنش بود. خبر بازی حجار در فیلمی آمریکایی در داخل کشور واکنش غیررسمی مسئولان وقت وزارت ارشاد را به همراه داشت و حتی شایعه هایی مبنی بر ممنوع الکار شدن او به گوش رسید.

چهره های سینمایی لژیونر!

رضا ناجی

نام پروژه: پاییز

کارگردان هایی که با آنها همکاری کرد: امیر یشیر

محصول: هند/ ۲۰۱۰

نمره در Imdb:

۶.۸ از ۱۰، تعداد کاربران: ۱۳۱ کاربر

ماحصل همکاری: رضا ناجی جزو بازیگرانی است که ستاره اقبالش بلند است. دیر کشف شد اما به موفقیت های زیادی دست پیدا کرد. بی تکلف بازی می کند و همین سادگی به دل مخاطبان می نشیند. بازی او در «آواز گنجشک ها» خرس نقره ای جشنواره برلین را برایش به همراه داشت و همچنان از جوایز با افتخار سینمای ما محسوب می شود.

ناجی بعد از آن با چند پیشنهاد بین المللی مواجه شد اما در نهایت یک فیلم هندی را انتخاب کرد و سال ۸۸ در سکوت خبری به بالیوود رفت. او در فیلم «پاییز» به کارگردانی امیر بشیر نقش پررنگ یک پلیس راهنمایی رانندگی را برعهده داشت. فیلم اما نه در اکران موفق بود و نه مورد توجه منتقدان قرار گرفت. تلاش تحسین شده ناجی هم برای ارائه یک بازی کم نقص به چشم نیامد. در برخی جاها هم دیالوگ های او به زبان هندو زیر سایه لهجه ترکی اش قرار گرفت.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    بهمن قبادی رو ندیدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • بدون نام

    پیمان معادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!

  • بدون نام

    نگهبان

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج