۱۱۵۰۰
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

زوایایی جدید از خودکشی یک هنرمند

نویسندگان کتاب زندگینامه‌ای «ونگوگ: زندگی» ادعا می‌کنند، این نقاش مشهور خودکشی نکرده است.

نویسندگان کتاب زندگینامه‌ای «ونگوگ: زندگی» ادعا می‌کنند، این نقاش مشهور خودکشی نکرده است.

استیون نایفه و گرگوری وایت اسمیت برخلاف اعتقاد عمومی می‌گویند ونگوگ بر اثر شلیک ناخواسته اسلحه «معیوب» دو پسر که نقاش با آنها آشنایی داشته، کشته شده است.

ونگوگ، نقاش بزرگ هلندی سال ۱۸۹۰ در سن ۳۷ سالگی در فرانسه درگذشت. نویسندگان این کتاب پس از ۱۰ سال مطالعه آثار بیش از ۲۰ محقق و مترجم به این نتیجه رسیده‌اند.

آنها می‌گویند هزاران نامه ترجمه‌نشده ونگوگ را برای نوشتن این کتاب مطالعه کرده‌اند و درمجموع ۲۸ هزار یادداشت را پایه و اساس «ونگوگ: زندگی» قرار دادند.

ونگوگ در مهمان خانه اوبرژ روو زندگی می‌کرد و برای نقاشی کشیدن پای پیاده به گندم‌زاری در همان نزدیکی می‌رفت. بسیاری معتقد هستند او در همین گندم‌زار با شلیک گلوله خودکشی کرد و پس از رسیدن به مهمانخانه فوت کرد.

اما استیون نایفه می‌گوید: «کاملا برای ما مشخص است که او به قصد کشتن خودش به گندم‌زار نرفته است.» این نویسنده ادامه می‌دهد: «چیزی که بسیاری از آشنایان ونگوگ به آن معتقد هستند این است که شلیک اتفاقی گلوله اسلحه دو پسر موجب مرگ نقاش می‌شود، اما او برای محافظت از بچه‌ها تقصیر را به گردن می‌گیرد.»

این نویسنده اشاره می‌کند جان ریوالد، مورخ هنری مشهور وقتی در دهه ۱۹۳۰ از محل حادثه دیدار می‌کند شرحی از این ماجرا نوشته است که حرف او و همکار نویسنده‌اش را تائید می‌کند.

این دو می‌گویند گلوله‌ای که به ونگوگ شلیک شده، بالای شکم او را سوراخ کرده و زاویه‌دار است، این در حالی است که در خودکشی گلوله بطور مستقیم و بدون زاویه بدن را سوراخ می‌کند.



نایفه درمورد دو پسر ماجرا می‌گوید: «این دو را که یکی لباس گاوچران‌ها را به تن داشته و اسلحه‌ای معیوب و خراب به دست و ادای گاوچران‌ها را در می‌آورده، همه می‌شناختند و اغلب دو پسر با ونگوگ به کافه می‌رفتند.»

نویسنده «ونگوگ: زندگی» می‌افزاید: «بعید هم به نظر می‌رسد این دو نفر قصد کشتن نویسنده را داشته‌اند.» وایت اسمیت دیگر نویسنده کتاب هم می‌گوید: «به نظر نمی‌رسد ونگوگ به دنبال مرگ بوده، اما وقتی مرگ به سمت او آمده از آن استقبال کرده است. این کار را هم برای برادرش انجام داده، چون همیشه باعث زحمت برادرش بوده.»

تئو ونگوگ، برادر نقاش همیشه حامی مالی برادرش بود و خرج و مخارج این هنرمند را متقبل می‌شد، این مسئله برای ونگوگ نقاش سنگین بود. آثار ونگوگ در آن دوره خریدار نداشت.

نویسندگان کتاب چند ادعای جدید دیگر نیز دارند:

خانواده ونگوگ سال‌ها پیش از رضایت نقاش، سعی کردند او را در آسایشگاه روانی بستری کنند.

ونگوگ دعواهای شدیدی با پدر کشیش خود داشت، و برخی از افراد خانواده او را متهم به قتل پدرش کردند.

بیماری ونگوگ ترکیبی از جنون و افسردگی ناشی از صرع است.

کتاب «ونگوگ: زندگی» روز دوشنبه منتشر شد و نویسندگان معتقد هستند این کتاب نوری جدید به زندگی نقاش می‌تاباند.

منبع: خبرآنلاین

باز نشر: مجله اینترنتی Bartarinha.ir

برترین مجله اینترنتی ایران


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج