۱۱۰۷۹۲۹
۲۹ نظر
۵۰۵۴
۲۹ نظر
۵۰۵۴
پ

ماندگارترین سریال‌های ماه رمضانیِ تلویزیون

در اینجا مروری بر سریال‌های ماندگار و نوستالژیک تلویزیون در ماه رمضان داریم.

برترین‌ها: سریال‌های ماه رمضان جزء جدایی ناپذیر این شب‌ها در خانه‌های مردم هستند. در اینجا مروری بر سریال‌های ماندگار و نوستالژیک تلویزیون در ماه رمضان داریم.
خانه به دوش
ماندگارترین سریال‌های ماه رمضانیِ تلویزیون
سریال «خانه به دوش» از آن دسته سریال‌هایی است که بسیاری از مردم با آن خاطره دارند و با وجود چندین بار پخش از شبکه‌های مختلف باز هم مخاطبان خاص خودش را دارد. «خانه به دوش» نخستین تجربه نویسندگی و کارگردانی عطاران نبود، اما وقتی ماه رمضان سال ۱۳۸۳ از شبکه سه صدا و سیما پخش شد به محبوب‌ترین ساخته او تا آن روز‌ها تبدیل شد. این سریال با ۲۷ قسمت محبوبیت بسیار زیادی پیدا کرد. داستان سریال روایت زندگی آقا‌ماشاءالله، دستفروشی ساده‌دلی بود که سعی داشت از راه حلال روزی به‌دست آورد، ولی در گذراندن زندگی خود و خانواده‌اش دچار مشکل می‌شد.
متهم گریخت
ماندگارترین سریال‌های ماه رمضانیِ تلویزیون
سعید آقاخانی و رضا عطاران یکی از قوی‌ترین زوج‌های تلویزیونی ایران هستند که اوج خلاقیت و توانایی‌هایشان را در سریال «متهم گریخت» به نمایش گذاشتند. این سریال یک سال پس از موفقیت باورنکردنی «خانه به دوش» یعنی در سال ۸۴ در کنداکتور ماه رمضان شبکه سه صدا و سیما قرار گرفت، با ۲۶ قسمت به‌یادماندنی به یکی از محبوب‌ترین سریال‌های کمدی تلویزیون تبدیل شد. داستان این سریال از این قرار بود که هاشم و خانواده‌اش در شهرستان زندگی ساده‌ای داشتند. تا اینکه دختر دانشجویش در تهران برای او شغلی پیدا کرد و هاشم به ناچار به تهران مهاجرت کرد و ماجرا‌های زیادی برایش اتفاق افتاد.
صاحبدلان
ماندگارترین سریال‌های ماه رمضانیِ تلویزیون
سال ۸۵ محمدحسین لطیفی سریالی با عنوان «صاحبدلان» را ساخت که علاوه بر قصه گیرایش حضور باران کوثری و پوریا پورسرخ نیز یکی از برگ برنده‌های آن بود و بسیار هم مورد توجه قرار گرفت. صاحبدلان روایتگر ماجرای زندگی دو برادر به نام‌های خلیل و جلیل است که هر یک در انتخاب مسیر زندگی شان، راه‌هایی کاملاً جدا از هم در پیش گرفته اند، اما اتفاقاتی در جریان قصه، آنان را رو در روی یکدیگر قرار می‌دهد. آنچه درباره صاحبدلان قابل توجه است، این که لطیفی و تیم سازنده اش در حقیقت، قصه‌ای قرآنی را محور کار خود قرار داده و روایتی امروزی از آن را در این داستان داشته اند و از این حیث توانسته اند با رعایت اقتضائات و چارچوب‌های خاص درام پردازی، سریالی جذاب را برای مخاطبان انبوه رسانه ملی بسازند.
میوه ممنوعه
ماندگارترین سریال‌های ماه رمضانیِ تلویزیون
حسن فتحی درطول سال‌های فعالیت خود در تلویزیون ثابت کرده است که رگ خواب مخاطب را می‌شناسد و می‌داند که برای جلب رضایت او از چه عناصری باید بهره گیرد. «میوه ممنوعه» عنوان مجموعه‌ای تلویزیونی بود به کارگردانی او که سال ۸۶ از شبکه دوم سیما پخش شد. نویسندگی سریال «میوه ممنوعه» اثر مشترک علیرضا کاظمی‌پور و علیرضا نادری از نویسندگان مطرح تلویزیون است. «میوه ممنوعه» که برداشتی آزاد از داستان شیخ صنعان بود، از عشقی ممنوعه حرف می‌زد و داستان علاقه و عشق حاج یونس به دختر جوانی به نام هستی تا سال‌ها نام این سریال را در اذهان ماندگار کرد.
در مسیر زاینده‌رود
ماندگارترین سریال‌های ماه رمضانیِ تلویزیون
«در مسیر زاینده‌رود» عنوان سریالی به کارگردانی حسن فتحی است که در رمضان سال ۸۹ پخش شد. داستان سریال موضوع جوان فوتبالیستی به نام مهران سارنگ «اشکان خطیبی» را تصویر می‌کند که برای قرارداد با یک باشگاه اصفهانی به اصفهان می‌آید و ناخواسته جوانی اصفهانی به نام مسعود مصیب را به قتل می‌رساند. هرچند پس از پخش این مجموعه تلویزیونی اعتراض‌های فراوانی نسبت به لهجه اصفهانی به کار رفته در این مجموعه شکل گرفت. عده‌ای معتقد بودند این لهجه مردم اصفهان نبوده و آن را لهجه مردم حواشی اصفهان دانستند.
او یک فرشته بود
ماندگارترین سریال‌های ماه رمضانیِ تلویزیون
پس از استقبال از سریال «کمکم کن»، علیرضا افخمی دومین سریال خود را با حال‌وهوای ماورایی جلوی دوربین برد و «او یک فرشته بود» را ویژه رمضان ۸۴ ساخت. این سریال حضور عینی شیطان در زندگی انسان‌ها و وسوسه‌هایش را به تصویر کشید. شخصیت اصلی قصه با بازی زنده‌یاد حسن جوهرچی، انسان درستکاری بود که با وسوسه‌های شیطان که در قالب جسم انسان ظاهرا معصومی به نام «فرشته» سر راهش قرار گرفته بود، از راه راست منحرف شد و در نهایت توبه کرد و پشیمان شد. این اولین بار بود که یک سریال تلویزیونی، شیطان را در قالب شخصیت معمولی نشان می‌داد و پخش پرسروصدایی داشت.
بزنگاه
ماندگارترین سریال‌های ماه رمضانیِ تلویزیون
سریال «بزنگاه» آخرین مجموعه نمایشی تلویزیونی است که توسط رضا عطاران کارگردانی شده و می‌توان آن را به نوعی تکمیل سه‌گانه عطاران در تولید سریال‌های مناسبتی ماه رمضان دانست که در کنار «خانه به دوش» و «متهم گریخت» این چرخه را کامل می‌کند؛ مجموعه‌ای که مثل کار‌های قبلی عطاران از دو عنصر طنز موقعیت و قصه‌ای خانوادگی برخوردار بود، اما به دلیل پرداختن به مساله‌ای مثل اعتیاد، سویه آسیب شناسانه هم به خود گرفته بود. یک نانوای قدیمی به نام احمد پرور فوت می‌کند و بازماندگانش برای تقسیم ارث و میراث دچار اختلاف می‌شوند. نادر پسر کوچک‌تر وی که در زندگی زناشویی خود شکست خورده و با دختر کوچکش زندگی می‌کند، معتاد است و به همین خاطر از طرف خانواده طرد شده. حال پس از مرگ پدر، نادر به خانه برمی‌گردد.
اغما
ماندگارترین سریال‌های ماه رمضانیِ تلویزیون
سریال «اغما» دومین مجموعه نمایشی تلویزیون پس از سریال «او یک فرشته بود» محسوب می‌شود که «شیطان» را در کالبد یک انسان و به عنوان یکی از کارکتر‌های اصلی قصه به تصویر کشیده است. اغما به کارگردانی سیروس مقدم، نویسندگی علیرضا افخمی و داریوش مختاری از شبکه یک سیما در ماه رمضان ۸۶ پخش شد. این سریال در نظر سنجی‌ها به عنوان یکی از محبوب‌ترین سریال‌های تلویزیونی ماه رمضان شناخته می‌شود. این سریال داستان دکتر طه پژوهان با بازی امین تارخ را دنبال می‌کند که یک پزشک فوق متخصص جراحی مغز و اعصاب است. او به دلیل جراحی‌های موفقیت آمیزش به پنجه طلایی مشهور است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    سریال گمگشته کجا رفت و سریال ترش وشیرین عطاران خورده شد

    پاسخ ها

    • E

      ترش و شیرین مال نوروز بوده ، چرا اصرار دارین بدون دانش نظر بدین اخه

    • فامیل دور

      وفا رو یادتون رفت.. هانیه توسلی روسری شو لبنانی میبست عاشقش بودم..

    • سعید

      عزیزجان موضوع دربارۀ سریالهای ماه رمضان هستش. ترش و شیرین مال نوروز بوده

    • بدون نام

      ترش وشیرین نوروز 86پخش شد نه ماه رمضون

    • بدون نام

      ترش و شیرین که تو نوروز پخش میشد

    • بدون نام

      ترش و شیرین مال عید بود

  • بدون نام

    سریال گمگشته هم قشنگ بود کلا قدیما سریالا بهتر بود

  • بدون نام

    همشون عالی

  • بدون نام

    و یقینا سریال گمگشته

  • بدون نام

    خانه بدوش یه چیز دیگه بود

  • بدون نام

    بهترین کارگردان تاریخ رضا عطاران...چقدر سرگرم کننده بود نه الان که همه فیلمها کسل کننده..تورو خدا دوباره فیلم بساز.
    سعید اقاخانی هم عالیه

  • محبوب

    پس زیرزمین چی شد؟

  • بدون نام

    متهم گریخت و زیرزمین عالی بودند

  • علیرضا

    سریال های بسیار زیبایی بودن مخصوصا کارهای آقای عطاران

  • بدون نام

    اغما خیلی عالی بود و من خیلی دوسش داشتم

  • بدون نام

    قدیما توی فیلمهای ماه رمضون همه واسه افطار و سحری پا میشدن چه صفایی داشت ...متوجه میشدیم این فیلم واسه ماه رمضون بوی ماه رمضون میداد...هی هی هی ..جز حسرت چیزی نموند

  • بدون نام

    وای خانه بدوش بهترینههههههه

  • بدون نام

    خانه بدوش و متهم گریخت فوق العاده ساده و شیرین بود. هنوزم بعد از سالها نگاه میکنم و برام دلنشینه

  • تد

    از ماه پیش شروع کردیم به دیدن دوباره خانه به دوش , واقعا لذت داشت . نمیدونید چقدر دوست داشتم تو اون زمان میبودم دوباره :(

    پاسخ ها

    • بدون نام

      فک کردم فقط خودم این حسو دارم

  • بدون نام

    خانه به دوش خیلی باحال بود و خنده‌دار

  • بدون نام

    هنوز هم بعد از گذشت چندین سال بهاری افشاری هر نقشی بازی میکنه تو ذهن من همون شیطانه

  • احمد

    پایتخت چهار که برای ماه رمضون بود هم عالی و فوق العاده بود.

  • مهسا

    سریال زیز زمین هم قشنگ بود

  • بدون نام

    یادش به خیر.صفای ماه رمضونهای سالهای پیش...

  • بدون نام

    به جز سمت خدا همگی خوبند. اجرای نجم افتضاح

  • kami

    یادش بخیر کاش اون موقع ها بود

  • بدون نام

    ترش و شیرین عالی بود

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج