بايدها و نبايدهايي درباره كيست تخمدان
رژيم غذايي براي شايعترين مشکل زنان
كيست تخمدان از جمله رايجترين بيماريهاي زنان است كه نه تنها در بانوان بلكه در بسياري از دخترخانمها نيز ديده شده است. بروز اختلالها در دوران قاعدگي و پيش از بارداري و احتمال بروز اختلال در روند برنامههاي روزانه زندگي از جمله ضرورتهايي است كه اهميت آشنايي با اين بيماري و عوامل بهوجود آمدن آن در تخمدانها را براي بانوان و دختران افزايش ميدهد.
كيست تخمدان از جمله رايجترين بيماريهاي زنان است كه نه تنها در بانوان بلكه در بسياري از دخترخانمها نيز ديده شده است. بروز اختلالها در دوران قاعدگي و پيش از بارداري و احتمال بروز اختلال در روند برنامههاي روزانه زندگي از جمله ضرورتهايي است كه اهميت آشنايي با اين بيماري و عوامل بهوجود آمدن آن در تخمدانها را براي بانوان و دختران افزايش ميدهد.
طب سنتي ايران علت بروز اين بيماري را در تخمدانها، افزايش ميزان تجمع بلغم در اطراف تخمدان و افزايش سردمزاجي اين اندام ميدانند و بر اين باورند كه با تنظيم مزاج اين ناحيه و همينطور ايجاد تعادل در اندازه بلغم ميتوان براي درمان برخي از شايعترين كيستهاي تخمدان در زنان اقدام كرد. چاقي بهويژه چاقي شكم و لگن از جمله دلايل افزايش مزاج سرد در ناحيه تخمدان است. به همين دليل است كه زنان چاق بيشتر از ساير زنان و دختران با احتمال ابتلا به كيست تخمدان روبهرو ميشوند. بنابراين درمانگران طب سنتي علاوه بر كاهش وزن و داشتن وزن مناسب به خانمها توصيه ميكنند، با رعايت رژيم غذايي مناسب از افزايش ميزان بلغم در بدن خود پيشگيري كرده و مانع از افزايش سردي مزاج در اطراف تخمدان شوند.
افراد مبتلا به كيست تخمدان بايد رژيم غذايي ويژهاي را براساس دستور درمانگر و متخصص خود دنبال كنند تا به كمك آن با تنظيم بلغم و افزايش گرمي مزاج ناحيه تخمدان به درمان كيست و حتي پيشگيري از بروز آن در بدن كمك كنند، اما بهطور كلي توصيههايي در اين زمينه وجود دارد كه رعايت كردن آنها در درمان كيست تخمدان بسيار موثر است. به توصيه درمانگران طب سنتي افراد مبتلا به كيست بهتر است از مصرف بال و گردن مرغ، شكلات، كاكائو، قارچها، گوجه، خيار و ماست در وعدههاي غذايي خود پرهيز كنند يا مصرف اين مواد را در ماه به حداقل ممكن برسانند.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
ارسال نظر