این خوردنی های معجزه آسا
با گیلاس و کیوی به جنگ سکته بروید
ویتامینها، املاح و موادمغذی کیوی خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، سکته، سرطانها و بیماریهای تنفسی را کاهش میدهد. میزان ویتامین c موجود در کیوی ۲ برابر بیشتر از بقیه میوههاست. فیبر آن بیشتر از سیب است و از لحاظ میزان پتاسیم با موز رقابت میکند.
میزان ویتامینc موجود در کیوی ۲برابر بیشتر از بقیه میوههاست. فیبر آن بیشتر از سیب است و از لحاظ میزان پتاسیم با موز رقابت میکند. ویتامینها، املاح و موادمغذی کیوی خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، سکته، سرطانها و بیماریهای تنفسی را کاهش میدهد. خاصیت رقیق کنندگی خون آن بیشتر از قرص آسپرین است، بدون اینکه عوارضی داشته باشد. این میوه مانع از لخته شدن خون میشود و میزان کلسترول قلب و فشارخون را کاهش میدهد. مطالعات نشان میدهد کیوی نه تنها مانع از آسیبدیدگی DNA، بلکه باعث بهبود و بازسازی سلولهای آسیب دیده میشود. در چین از کیوی برای درمان زخمها استفاده میشود. بنابراین مصرف یک یا ۲عدد کیوی را حتما در برنامهغذایی روزانه خود قرار دهید.
گیلاس یکی از موادی است که قدرت درمانکنندگی دارد، با اینکه بسیار کمکالری است، اما سرشار از موادمغذی است. دارای موادی است که به جنگ التهابها و سرطانها میروند و باعث میشود تا سلولهای سرطانی دست به خودکشی بزنند و از رشد تومورها جلوگیری میکند. علاوه بر این دارای خاصیت ضدویروس و ضدباکتری است. گیلاس دارای ترکیباتی به نام آنتوسیانین است که این ماده میزان اسیداوریک در خون را کاهش میدهد، بنابراین خطر ابتلا به نقرس کاهش پیدا میکند.همچنين خطر ابتلا به سرطان روده را نیز کاهش میدهد، این ترکیب شکل طبیعی ایبوپروفن است که خاصیت ضدتورم و مسکن دارد. مصرف مداوم و منظم گیلاس خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و سکته را نیز کاهش میدهد.در کشور چین از گیلاس برای درمان نقرس، رماتیسم و آرتروز و کمخونی استفاده میشود.
لوبیاها یکی از موادغذایی جادویی هستند که باعث کاهش میزان کلسترول، تنظیم قندخون، تولید انسولین و سلامت و بهبود عملکرد سیستم گوارشی و حفاظت از بدن در برابر ابتلا به سرطانها میشوند. لوبیاها غنی از فیبر پروتئین و آنتی اکسیدانها هستند و کار غلات، گوشت و میوهجات را یکجا انجام میدهند. ترکیبات موجود در آنها باعث کاهش رشد تومورها و مانع از رشد مجدد سلولها ي سرطانی میشود. مطالعات نشان میدهد زنانی که حداقل ۲بار در هفته گیلاس میخورند، ۲۴درصد کمتر از بقیه زنان با خطر ابتلا به سرطان سینه مواجه هستند. علاوه بر این خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، دیابت نوع۲، افزایش فشارخون، سرطان روده و سینه را کاهش میدهد.
آنتیاکسیدانهای موجود در لوبیاها از آسیبدیدگی و اکسیده شدن سلولها جلوگیری میکند و این آنتیاکسیدانها را در هر لوبیایی مثل لوبیا قرمز و لوبیا چیتی میتوانید پیدا کنید. علاوه بر این لوبیاها دارای مادهای به ام تریپتوفان هستند که این ماده تنظیمکننده اشتها، خواب، خلق و خوی است. لوبیاها دارای فولیت هستند که نقش کلیدی در سلامت قلب ایفا میکنند. املاحی نظیر پتاسیم، منیزیم، ویتامین B۱ و B۲ و ویتامین K نیز در لوبیاها یافت میشود. لوبیای سویا غنیترین منبع تأمین اسیدهای چرب امگا۳ هستند.
در چین لوبیاها برای درمان مسمویت غذایی، سنگ کلیه، اسهال و استفراغ، فشارخون و روماتیسم استفاده میشود. حداقل ۲وعده در هفته لوبیا مصرف کنید و از خواص آن بهرهمند شوید.
اسفناج گیاهی است که از ابتلا به بیماریهای چشم و کاهش دید جلوگیری میکند، برای بهبود عملکرد مغز مناسب است و از بدن در برابر ابتلا به سرطان روده، سینه و پروستات محافظت میکند. دشمن بیماریهایی قلبی، سکته و جنون است. ضدفشارخون و ضدالتهاب است و به سلامت استخوانها کمک میکند. اسفناج سرشار از موادمغذی مثل کلسیم، ویتامین K، ویتامین A و C، فولیت، منیزیم و آهن است. کاروتنوئید موجود در اسفناج سلولهای سرطان پروستات را میکشد و از ازدیاد آنها جلوگیری میکند. ویتامین Cو بتاکاروتن موجود در آن از بدن در برابر سرطان روده محافظت میکند و به جنگ التهابها میروند.
یک فنجان اسفناج پخته ۱۱۱۱ برابر جذب ویتامین Kروزانه بدن را افزايش داده و باعث جذب کلسیم توسط استخوانها میشود.مصرف اسفناج چه به صورت خام یا پخته را در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهید.
پیاز خطر ابتلا به سرطانهای مری و پروستات را کاهش میدهد و خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی را کم میکند. تحقیقات نشان میدهد، پیاز از بدن در برابر ابتلا به سرطان معده محافظت میکند و به کاهش فشارخون و کلسترول کمک میکند. پیاز خاصیت آنتیاکسیدانی دارد و دارای مادهای است که التهاب راههای عبور هوا را کم میکند و به بهبود علائم آلرژیها و تب یونجه کمک میکند. پیاز با افزایش میزان ویتامین C به جنگ عوارض سرماخوردگی و آنفلوآنزا میرود، خاصیت ضدالتهاب دارد و به جنگ دردها و تورم ناشی از روماتیسم میرود. پیاز خام بسیار مفید است . مصرف حداقل روزی یکبار آن را در برنامهغذایی روزانه خود قرار دهید.
نکته: پیاز باید در دمای اتاق نگهداری شود، اما اگر موقع خردکردن و پوست کندن چشمانتان اذیت میشود، یک ساعت قبل از مصرف آن را یخچال بگذارید.
هویج دارای آنتیاکسیدانهایی به نام کاروتنوئیدها هستند که خطر ابتلا به سرطان مثانه و سینه را کاهش میدهد، علاوه بر این به جنگ سرطان پروستات، روده، نای، مری و گردنه رحم میرود. فقدان این کاروتنوئیدها در برنامه غذایی بیماریهای حادی مثل بیماریهای قلبی و انواع سرطانها را ایجاد میکند. مطالعات نشان میدهد، مصرف روزانه یک عدد هویج خطر ابتلا به سرطان ریه را تا ۵۰درصد کاهش میدهد. هویج با تحریک سیستم دفاعی بدن به سلامت گوش، چشم و روده کمک میکند. هویج دارای کلسیم، پتاسیم، منیزیم، فسفر، فیبر، ویتامین C و ویتامین A است. آلفاکاروتن موجود در هویج از رشد تومورها جلوگیری میکند . در چین از هویج برای درمان سنگ کلیه، روماتیسم، تومورها، سیستم گوارشی، شبکوری و عفونتهای گوش استفاده میشود.
کاهو یکی از غنیترین منابع تأمین ویتامین K و C است. یک فنجان کاهو ۹۱درصد از ویتامین K مورد نیاز بدن در روز و۵۰درصد ویتامین C را تأمین میکند. دارای مقادیر فراواني فیبر، منگنز، ویتامین۶ B فولیت ویتامین C موجود در پرتقال است. دارای میزان زیادی آنتیاکسیدان است که نه تنها به جنگ رادیکالهای آزاد میروند، بلکه از آسیبدیدگی DNA جلوگیری میکند، به استحکام استخوانها کمک میکند، التهاب را کاهش میدهد و چون دارای گلوتامین است برای درمان زخمها بسیار مناسب است، علاوه بر این از ساخت پلاک در رگهای خونی جلوگیری میکند و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش میدهد. در چین از کاهو برای درمان یبوست، سرماخوردگی، سرفه، افسردگی، زخم معده و معده حساس استفاده میشود.
نظر کاربران
مطالب مفیدی می تواند برای همه باشد
ba salam mikhastam ozve majalatun besham
مرسی.استفاده کردیم