۷۳۷۷۱۸
۵۰۲۷
۵۰۲۷
پ

از نوزاد خود در مقابل خورشید محافظت کنید

روزِ آفتابیِ دل انگیزی است؛ بنابراین بی شک دوست دارید با نوزاد خود از این آفتاب دلپذیر لذت ببرید. ادامه مطلب را بخوانید تا بدانید چطور کودک شما هم می‌تواند در کمال امنیت از این آفتاب زیبا بهره ببرد.

برترین ها - ترجمه از احمد محمدی: روزِ آفتابیِ دل انگیزی است؛ بنابراین بی شک دوست دارید با نوزاد خود از این آفتاب دلپذیر لذت ببرید. ادامه مطلب را بخوانید تا بدانید چطور کودک شما هم می تواند در کمال امنیت از این آفتاب زیبا بهره ببرد.

وقتی کودک شما هنوز خیلی کوچولو است، بهتر است که او را تماما از نور مستقیم آفتاب دور نگه دارید. شش ماهه یا بزرگتر که شد و شروع به خزیدن کرد و به بازی در بیرون از خانه اشتیاق داشت، به دنبال سایه بگردید و پوست لطیفش را با یک کلاه آفتابی محافظت کنید، از لباس های راحت و عینک آفتابی هم استفاده کنید. فراموش نکنید که در ساعات شدت تابش آفتاب یعنی از ۱۱ صبح تا ۳ بعدازظهر حتما کودک خود را در سایه نگهداری کنید.

از نوزاد خود در مقابل خورشید محافظت کنید

چطور باید از پوست کودکم در مقابل خورشید محافظت کنم؟

سعی کنید کودک خود را تا آنجا که ممکن است در سایه نگهداری کنید، زیر درخت ها، همراه بردن یک چتر، استفاده از یک سایه بان، یا برپا ساختن یک چادر.

اگر کودک تان هنوز قادر به حرکت نیست اما می تواند از دراز کشیدن و دست و پا زدن در سایه لذت ببرد و می تواند خود را روی زمین به این سو و آن سو بکشد یا به راه افتاده است، وقتی هوا خیلی گرم است، او را در سایه بنشانید تا همانجا بازی کند. مخصوصا توجه کنید که در وسط روز که خورشید بیشترین شدت تابش خود را دارد باید از آن دوری جست.

لباس های سبک و ریزبافتی مثل البسه پنبه ای به او بپوشانید. از یک کلاه بامبوی حصیری که روی تمام صورت، گوش ها و گردن او سایه ایجاد می کند استفاده کنید. کلاهی که بندی تسمه ای و قابل انعطاف داشته باشد که زیر چانه او گیر کند و از سرش نیفتد.

برای محافظت از چشمان حساس او از عینک های آفتابی استفاده کنید. نیاز نیست حتما عینک گران قیمتی باشد اما حتما باید از عینک با کیفیتی برای او استفاده کنید. هنگام خرید عینک این نکات را در نظر داشته باشید:

  • دارای علامت استاندارد باشد.
  • دارای برچسب UV 400 باشد، این برچسب شما را مطمئن می کند که این عینک آفتابی 100 درصد اشعه فرابنفش را دفع می کند.
  • دارای یک بند لاستیکی یا از جنس نئوپرن و تنظیم شونده باشد که نیفتد.

وقتی که یک روز گرم را همراه کودک خود خارج از منزل سپری می کنید از یک سایه بان یا چتر برای پوشاندن کالسکه او استفاده کنید. مرتب چک کنید و مطمئن شوید که همچنان سایه مناسب برقرار است و اگر نیاز است دوباره آن را تنظیم کنید. اگر به هر دلیل نمی توانید او را دور از نور خورشید محافظت کنید، مرحله بعدی استفاده از کرم های ضد آفتاب است.

باید از چه کرم های ضد آفتابی برای کودک خود استفاده کنم؟

وقتی که کودک شما شش ماهه شد، می توانید از کرم های ضد آفتاب یا اسپری هایی که مخصوص نوزادان و کودکان تهیه شده اند استفاده کنید. نمی توان کاملا تضمین کرد که این گونه کرم ها و اسپری ها، صددرصد ایمن و تاثیرگذارند. به همین دلیل اصرار داریم حتما تا شش ماهگی نوزادان خود را دور از نور خورشید نگهداری کنید.

از کرم های ضد آفتابی استفاده کنید که SPF (عوامل ایمنی از خورشید) آن، از حداقل ۱۵ بیشتر باشد. همچنین مطمئن باشید که قدرت محافظت از اشعه ماوراء بنفش بالایی داشته باشد.

کرم را در همه نواحی پوست که با لباس یا کلاه پوشانده نمی شوند استفاده کنید. به اندازه یک کف دست کرم نیاز خواهید داشت، احتمالا بسیار بیشتر از آنچه فکرش را می کردید. بهتر است که به جای مالیدن کرم، از ضربات آهسته کف دست خود برای پخش کردن کرم استفاده کنید.

۱۵ دقیقه پیش از بردنش به بیرون از منزل، کرم ضد آفتاب را استفاده کنید. حداقل هر دو ساعت یک بار باید دوباره از آن استفاده کنید و نیز پس از هر بار آب بازی کردن باید آن را تجدید کنید، حتی اگر کرم ضد آب استفاده کرده باشید.

بعضی از برندها کرم های ضد آفتاب رنگی می سازند که اگر نقطه ای از بدن کودک را جا انداخته اید، آن را به راحتی تشخیص دهید.

اگر کودک تان دارای پوست حساسی است یا جایی دچار اگزما (التهاب یا آماس پوستی) می باشد، لیست مواد تشکیل دهنده کرم (جدول محتویات، مندرج بر روی قوطی کرم یا راهنمای تعبیه شده درون قوطی کرم) را چک کنید تا فاقد مواد تحریک کننده و حساسیت زا باشد.

پیش از استفاده از هر برند جدیدی، ابتدا آن را بر ناحیه ای کوچک از پوست کودک امتحان کنید. اگر آن ناحیه قرمز شد یا کودک در آنجا احساس خارش کرد، از محصول دیگری با فرمول ضد حساسیت استفاده کنید.

اگر پوست کودک شما در بعضی از نواحی دچار اگزما (التهاب یا آماس پوستی) است، ابتدا از نرم کننده ها مخصوص و سایر موارد التیام اگزما استفاده کرده و نیم ساعت بعد، از کرم ضد آفتاب استفاده کنید.

از نوزاد خود در مقابل خورشید محافظت کنید

اگر کودکم دچار آفتاب سوختگی شد، باید چه کار کنم؟

پوست کودک شما بسیار لطیف است. علیرغم نهایت تلاشی که برای محافظت از او انجام می دهید، متاسفانه گاه و بی گاه، دچار آفتاب سوختگی خواهد شد. ممکن است بلافاصله متوجه آفتاب سوختگی نشوید و چندین ساعت طول بکشد تا سرخی و درد ناشی از آفتاب سوختگی ظاهر شود.

اگر آفتاب سوختگی کودک تان سرخ و دردناک است:

  • یک پارچه تمیز را در آب سرد خیس کنید و به آرامی برای مدت 10 تا 15 دقیقه روی ناحیه دچار آفتاب سوختگی قرار دهید. این کار را چندین بار در طول روز تکرار کنید.
  • کودک خود را با آب ولرم حمام کنید تا به خنک شدن پوستش کمک کرده و از سرخی آن بکاهد.
  • به آرامی از یک کرم نرم کننده یا مرطوب کننده بر روی پوست او استفاده کنید.
  • تعداد دفعات تغذیه او را (از شیر خودتان یا نوشیدنی های دیگر) افزایش دهید تا التهابش کم شود و مایعات از دست رفته بدنش (به خاطر عرق کردن بیش از حد) جایگزین شود.

اگر آفتاب سوختگی کودک شما شدید است، و پوستش حساس، ورم کرده و تاول زده است، او را به پزشک برسانید. احتمالا پزشک، تاول ها را پانسمان کرده و کرم آرام بخشی را برای کودک تجویز کند یا برای تسکین درد او «استامینوفن» را توصیه خواهد کرد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج