این چیزها را در یخچال نگذارید!
ما عادت کردهایم از یخچالمان به جای کمد استفاده کنیم. هر ماده خوراکی را در یخچال میگذاریم برای اینکه بتوانیم زودتر پیدایش کنیم. اما با این کار از انرژی یخچالمان بیش از حد استفاده میکنیم و انرژی را هدر میدهیم.
مجله سیب سبز: ما عادت کردهایم از یخچالمان به جای کمد استفاده کنیم. هر ماده خوراکی را در یخچال میگذاریم برای اینکه بتوانیم زودتر پیدایش کنیم. اما با این کار از انرژی یخچالمان بیش از حد استفاده میکنیم و انرژی را هدر میدهیم. علاوه بر این بعضی از مواد غذایی در یخچال خراب میشوند. این ۱۱ خوراکی را میتوانید به راحتی خارج از یخچال نگه دارید.
۱. سس تند
سس تند اصلا نیاز به سرد نگه داشته شدن ندارد، مگر اینکه رویش نوشته باشد «در یخچال نگهداری شود». سس را میتوانید بیرون از یخچال معمولا تا سه ماه نگه دارید و اصلا نگران کپک زدن آن نباشید. ترشیجات را هم میتوانید خارج از یخچال نگه دارید در شرایطی که قاشق کثیف در آن فرو نکنید.
۲. سیبزمینی
برودت بر عطر و طعم سیبزمینی اثر منفی میگذارد، بنابراین بهتر است آن را در یخچال نگهداری نکنید. بهترین شرایط برای نگهداشتن سیبزمینی قرار دادن آن در سبد یا پاکتها کاغذی است. نگهداری سیبزمینی در کیسههای پلاستیکی رطوبت را تشدید میکند و باعث زیاد شدن سرعت فساد سیبزمینی میشود. سیبزمینی بیرون از یخچال سه هفته تازه میماند.
۳. نان
اگر نان را ظرف ۴ روز مصرف میکنید، میتوانید آن را بیرون از یخچال قرار دهید. البته این برای نانهایی است که در طبخ آنها از جوششیرین استفاده نشده است، در غیر این صورت به جای یخچال باید نان را در فریزر بگذارید. نان در فریزر سریع یخ میزند و رطوبت و تازگی خود را حفظ میکند. نگهداری در یخچال نان را بیات میکند.
۴. پیاز
پیاز را هم درست مثل سیبزمینی باید در سبد یا در کیسهای نگهداری کنید که امکان گردش هوا پیرامون آن وجود داشته باشد. یخچال پیاز را خراب میکند. به علاوه یادتان باشد پیاز را کنار سیبزمینی نگذارید. رطوبت و گازهایی که از سیبزمینی منتشر میشود، میتواند باعث پوسیدگی پیاز شود.
۵. باتری
خیلیها معتقدند نگهداری از باتریها در یخچال باعث ماندگاری بیشتر آنها میشود. این عقیده درستی نیست. بهترین جا برای نگهداری باتریها دمای اتاق است. گرما یا سرمای بیش از حد میتواند عملکرد باتریها را کاهش دهد و باعث فاسد شدن سریعتر آنها شود.
۶. سیر
سیر را میتوانید تا دو ماه بدون نگرانی در دمای اتاق نگهداری کنید. هیچ قارچی جرات نمیکند در سیر رشد کند! سیر را هم باید مثل پیاز طوری ذخیره کنید که هوا بتواند از اطراف آن عبور کند. البته میتوانید سیر له شده را در فریزر هم نگهداری کنید و تا مدتها تازه خواهد ماند.
۷. گوجهفرنگی
خیلی از ما گوجهفرنگی را در یخچال نگهداری میکنیم اما میتوان گوجهفرنگی را خارج از کیسه پلاستیکی روی کانتر آشپزخانه هم نگهداری کرد. مخصوصا اگر گوجهفرنگیها کال باشند این کار به روند رسیدن آنها کمک خواهد کرد. آنها را میتوانید در پاکت کاغذی هم نگهداری کنید.
۸. عسل
عسل هم از موادی است که نگهداری خارج از یخچال برایش مناسبتر است. عسل در محیط بیرون و دمای محیط خراب نمیشود به شرطی که در شیشه آن را همیشه بسته نگه دارید و چیزی داخلش نریزد. به هیچعنوان قاشق کثیف را داخل آن نزنید چون مواد دیگر مثل خامه، زود فاسد میشوند.
۹. قهوه
قهوه در یخچال نم میکشد. در واقع رطوبت مواد غذایی یخچال ممکن است به قهوه منتقل شود. بهترین جا برای نگهداری قهوه دمای اتاق است. قهوه را در قوطیهای دربسته نگهدارید. اگر فضایی که داريد مرطوب است، میتوانید یک کیسه پلاستیکی روی در قهوه بگذارید و بعد در را ببندید تا کاملا وکیوم شود.
۱۰. خشکبار
خشکبار هم درست مثل قهوه در یخچال نم میکشند. بهترین راه برای نگهداری خشکبار گذاشتن آنها در کیسه پلاستیکی دربسته است. آنها را در پلاستیک بریزید، هوای پلاستیک را خالی کنید و در کمد بگذارید. با این کار میتوانید آجیلها را تا ۶ ماه کاملا تازه نگهدارید.
۱۱. حبوبات
حبوبات ممکن است در یخچال بوی بدی به خود بگیرند. خیلی از کدبانوها حبوبات را میخیسانند یا نیمپز میکنند و در فریزر میگذارند. اما اگر میخواهید حبوبات را خشک نگه دارید، آنها را در دمای اتاق قرار دهید. بهتر است آنها را در پلاستیک یا ظروف دربسته نگهداری کنید.
نظر کاربران
حالا که اینجوریه میخواید اصلا یخچال خونه رو بفروشیم؟؟با این حساب فکر کنم فقط جا اشغال کرده ....
پاسخ ها
خعلی باحال بود
راس میگه بنده خدا اگه اینجوریه حتما باید یه فکری کنم
لوس
دنيا جان مثل فر گاز من كه شده كابينت شمام يخچالتو بكن كابينت توش وسيله بذار .
اجیل در دمای معمولی اتاق بسرعت خراب میشود و کرم میگذارد.
پاسخ ها
ضریب سرعت کرم گذاری چقدره؟!؟!؟!
كسي تو يخچالش گيلاس داره
پاسخ ها
ایشالا خبراییه؟
من گيلاس خشك دارم بيا در خونمون بهت بدم
گوجه فرنگی باید حتما در یخچال باشد وگرنه خراب میشود
پاسخ ها
آخیییی! طفلکی گوجه فرنگی ...خیلی حساسه
اره ضمنا من پیازم تجربه کردم تو یخچال سالمتر میمونه تا بیرون فقط با ید چک کرد هیچکدومشون لک دار نشن که بقیه رو خراب کنن
شما مدیران سایت چرا نظر منو نمیزارین چند بار کامنت میزارم ولی از گذاشتنش خبری نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟جوابمو بدین
پاسخ ها
خیلی خب جواب ندین باشه دارم براتون
من تون ماهي هام رو تو يخچال نگه ميدارم ، اكشال داره عايا ؟
پاسخ ها
بله خواهرررر خردادی! اشکال شرعی دارد....اگر ماهی کنسرو شده ی شما مذکر باشد باید در یخچال گذاشته شود و در جای مناسب ولییییییی اگر تون ماهی مونث باشد نباید دریخچال گذاشته شود .....همون دورو برهای آشپزخانه ...یه جاییی بیاندازیدش!یا بیاندازیدش جلوی گربه های کوچه ی تان..... چون "...... "برای زن و جنس مونث ارزشی قائل نمییییییییباشند.
درمورد فریزر هم صدق میکنه؟
من حبوباتم رو تو فریزر نگه میدارم!
پاسخ ها
خب فازت چیه چرا میذاری تو فریزر
اگه پخته است اشكال نداره
با اين اوصاف هيچي نداريم كه تو يخچال بگذاريم.دلمون خوش بود به همين چيزا!
بعضی ها، لوازم آرایشی شان، میزارن در یخچال ..
دوستان آب و هوای شهرتون در نگه داری مواد بیرون یخچال خیلی مهمه
توی شهر ما که گرم و شرجیه حبوبات بیرون یخچال در عرض یک هفته پشه و کرم میزنه
این مطلب واسه شهرای سرده
مجله درج کن خواهشا
چون من قبلا کلی حبوبات ریختم بیرون به واسطه ی همین کار
آجیل و تو فریزر بزارید هیچی نمیشه
ببخشیداگرمیشه بگوییداین غذاهارابه شکل پخته دریخچاال میتوانینم استفاده کنییم
اخه یکی نیست بیاد بش بگه ادم حسابی گوجرو نصف روز بزاری بیرون پلاسیده میشه نصف روز بعدشم کپک میزنه . میگفتی گوشتارو هم خشک کنین اویزون کنید رو طناب خخ . الان که فکرشو میکنم اگر این وسایل که شما گفتی بیرون بیارم یخچال خالی میشه حس میکنم منم یه سومالی هستم و دپرس میشم گناه دارم خب
آیا آب پیاز را میشه تو یخچال گذاشت تا چند روز
آیا میشه گوجه سیاه سرخ شده رو در یخچال فریزر نگه داشت؟
میشه کنپوت میوه ها رو در یخچال نگه داری کرد