نقش ویتامین C در کاهش وزن
بهنظر میرسد در فصل زمستان تمام دردها بهویژه اگر مساله آرتریت یا ورم مفاصل در میان باشد، تشدید میشوند. اما ویتامینی وجود دارد که میتواند در تسکین این دردها موثر باشد.
نحوه کمک ویتامین C
ویتامین C همانند یک سلاح مخفی برای کاهش وزن است. این ویتامین و گلوکز دارای ساختارهای شیمیایی مشابه هستند. آنها پیوسته در حال رقابت برای ورود به سلولهای شما هستند و در این میان شرایط برای ویتامین C دشوارتر است. یک گیرنده به نام Glut-1 وجود دارد که هم به گلوکز و هم به ویتامین C اجازه ورود به سلولها را میدهد. متاسفانه، این گیرنده بیشتر به گلوکز علاقه دارد. این به معنای آن است که ویتامین C برای ورود باید به تعداد بیشتری ظاهر شود.
تاثیرگذاری ورزش با ویتامین C
کارشناسان در دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد فعالیت جسمانی با شدت متوسط به مدت حداقل 30 دقیقه در روز را برای کاهش مطلوب چربی شکم توصیه میکنند. اگر با درد آرتریت مواجه هستید ممکن است در این زمینه با محدودیت مواجه شوید. در نتیجه، اهمیت میزان کافی از ویتامین C هرچه بیشتر خود را نشان میدهد.سطوح ناکافی از ویتامین C امکان چربی سوزی کارآمد را حتی در صورت دنبال کردن یک رژیم ورزشی خوب از بدن سلب میکند.ویتامین C برای سوخت و ساز چربی نیاز است.
ویتامین C و پیشگیری از افزایش وزن
پشتیبانی از غدد آدرنال با مقادیر کافی از ویتامین C میتواند موجب کوتاه شدن چرخه دیگری از رویدادها شود که به افزایش وزن منجر میشود.غدد آدرنال میزبان بالاترین میزان تراکم ویتامین C در بدن هستند. ویتامین C برای تولید کورتیزول، هورمون استرس مسئول واکنش جنگ یا گریز ضروری است.بدون مقدار کافی از ویتامین C، غدد آدرنال دچار تنش شده و کورتیزول بیشتری ترشح میکنند. این شرایط اثر منفی بر سطوح قند خون میگذارد و به صورت مستقیم تجمع چربی شکمی ناسالم را موجب میشود.
البته، کاهش وزن نمیتواند آسیب وارده به مفاصل در نتیجه ابتلا به آرتریت را بهبود ببخشد، اما میتواند در کاهش درد و کند کردن آهنگ پیشرفت بیماری موثر باشد. و شاید موجب شگفتی شما شود اگر بدانید ویتامین C تا چه اندازه میتواند کمک حال شما در این زمینه باشد.حمل وزن بیش از اندازه افزون بر ایجاد درد در مفاصل دچار آرتریت، شما را در معرض پیامدهایی جدی که حتی زندگی انسان را با خطر مواجه سازند، قرار میدهد.
ویتامین C در رژیم غذایی روزانه
ویتامین C در طیف گستردهای از میوهها و سبزیجات یافت میشود. از جمله بهترین منابع برای این ویتامین میتوان به موارد زیر اشاره کرد:فلفل قرمز شیرین، نصف فنجان خام، 95 میلی گرم.کیوی، یک عدد، 91 میلی گرم.توتفرنگی، یک فنجان، 85 میلیگرم.پرتقال، یک عدد اندازه متوسط، 70 میلیگرم.بروکلی، نصف فنجان پخته، 51 میلی گرم.گریپفروت، نصف یک میوه اندازه متوسط، 38 میلی گرم.گوجهفرنگی، یک عدد اندازه متوسط، 16 میلی گرم.اسفناج، یک فنجان خام، 8 میلی گرم.
ارسال نظر