این ۱۰ ماهی را نخورید
ماهی یکی از پرخاصیت ترین غذاهایی است که انسان می تواند مصرف کند. این خوراکی سرشار از پروتئین و چربی های مفید برای بدن است. باعث بهبود کارکرد مغز نیز می شود و به اصطلاح هوش را زیاد می کند. اما مساله این است که همه ماهی ها خوب نیستند.
برترین ها: ماهی یکی از پرخاصیت ترین غذاهایی است که انسان می تواند مصرف کند. این خوراکی سرشار از پروتئین و چربی های مفید برای بدن است. باعث بهبود کارکرد مغز نیز می شود و به اصطلاح هوش را زیاد می کند. اما مساله این است که همه ماهی ها خوب نیستند. برخی از انواع آنها هستند که ضررشان بیشتر از مفید بودنشان است و باید از مصرف آنها پرهیز کنید.
گربه ماهی
گوشت این ماهی حاوی آنتی بیوتیکی است که برای بدن ضرر دارد.
مارماهی
گوشت این ماهی حاوی مقدار زیادی پیسیبی (نوعی ماده شیمیایی سمی) و جیوه است.
ماهى ماكرل
این ماهی شكم سپيد و پشت سبز رنگ با نوارههاى آبى دارد و بومى شمال اقيانوس اطلس است. گوشت ماکرل مقداری زیادی جیوه دارد.
روفی نارنجی
این ماهی نیز حاوی مقدار زیادی جیوه است.
ماهی بس (وارداتی از شیلی)
این ماهی نیز همچون روفی نارنجی حاوی مقدار زیادی جیوه است و شکم آنها پر از ماهی های دیگر است.
کوسه
حاوی مقدار زیادی جیوه است.
میگوی وارداتی
میگوی وارداتی حاوی آنتی بیوتیک و پسماندهای شیمیایی است.
اره ماهی
حاوی مقدار زیادی جیوه است.
تاج ماهی
حاوی مقدار زیادی جیوه است.
ماهی تن بلوفین
حاوی مقدار زیادی جیوه است و شکم آنها پر از ماهی های دیگر است.
نظر کاربران
اگه مافقط ماهی قزل پرورشی بخوریم
پس اوناروکی بخوره؟
میگو....
ماهی تن بلوفین
گوشت قرمز و سفت ماهی تن خیلی لذیذه و دارای پروتئین و ویتامینهای بسیاری است.
جز ماهیهای محبوب و مفید دنیا هم هست البته خیلی خیلی هم گرونه .
گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده!!!
اگه اسلامیشم بگم اینکه هم پولک داره هم خون گرمه !!!
ملت اگه میتونید از این ماهی حتما بخورید چون خیلی خیلی مفیده
پاسخ ها
احمق جان به خاطره جیوش میگه که رو دستگاه عصبی رسوب میکنه و همین چس مثقال عقلو شعورتم میپره!