سالمترین مغزهای خوراکی
یک رژیمغذایی سالم از ارکان اصلی حفظ سلامت بدن انسان محسوب میشود. در این میان برخی موادغذایی فواید بسیاری دارند که آنها را از گزینههای دیگر متمایز میسازند و از آن جمله میتوان به مغزهای خوراکی اشاره کرد.
دلایل بسیاری برای اینکه مغزهای خوراکی را مصرف کنید، وجود دارند، اما برخی دارای فواید سلامت بیشتر نسبت به نمونههای دیگر هستند. بادام هندی یکی از محبوبترین مغزهای خوراکی و میان وعدههاست و به همان اندازه که خوشمزه است، مفید نیز محسوب میشود.بادام هندی حاوی فیتاتها با خواص ضدالتهابی و همچنین موادمعدنی اساسی فسفر، منیزیم، مس، و منگنز است. پژوهش جدید نشان داده است که مردان و زنان با سطوح افزایش یافته متوسط کلسترول بد (LDL) که روزانه بین 16 تا 36 بادام هندی مصرف میکردند، کاهش در سطوح کلسترول کل و کلسترول بد را پس از یک ماه مصرف این مادهغذایی تجربه کردند.
بادام
نتایج پژوهشی که در نشریه Nutrition منتشر شد، نشان داد که مصرف بادام میتواند به کاهشوزن بدن، چربی شکمی، و فشارخون در افراد چاق کمک کند. شرکتکنندگان در این پژوهش به مدت 12 هفته 15درصد از کالری دریافتی خود را از طریق مصرف بادام تامین کرده بودند.
گردو
گفته میشود گردو قدیمیترین مادهغذایی درختی شناخته شده در جهان است که قدمت آن به 10هزار سال پیش باز میگردد. گردو تنها مغزخوراکی حاوی اسیدهای چرب امگا-3 است، که با فواید ضدالتهابی پیوند خورده است و این مادهغذایی را در میان برترین گزینهها برای مبارزه با التهاب قرار میدهد.بهطور ویژه، گردو سرشار از اسید آلفالینولئیک است، که این اسید چرب امگا-3 با بهبود سلامت استخوان و پیشگیری از بیماری قلبیوعروقی و دیابت پیوند خورده است.
پسته
پسته فواید سلامت مختلفی را ارائه میکند، که بهطور ویژه افرادی مانند بیماران مبتلا به دیابت و همچنین آنهایی که قصد کاهش وزن دارند از آنها سود میبرند.نتایج یک مطالعه که در نشریه Metabolism منتشر شد، نشان داد، بزرگسالان مبتلا به دیابت که هر روز و بهمدت یک ماه پسته مصرف کرده بودند، بهبود چشمگیر در سطوح کلسترول وتری گلیسیرید را تجربه کردند. نتایج مطالعهای دیگر نیز نشان داد که مصرف پسته بهمدت چهار ماه به بهبود کنترل قندخون در بزرگسالان مبتلا به پیش دیابت منتج شده است.
نظر کاربران
طلبه شدم پسته بخرم البته خامش