هر دانه یاقوت کلی میارزد
انار گل سرسبد سفره یلداست اما به غیر از زیباییاش که فروغ خاصی به یلدا میدهد، این میوه ویژگیهای تغذیهای بیشماری دارد.
از قرنها پیش انار را نماد زایش میدانستند. علاوه براینکه در بسیاری از کشورها مانند ایران، نماد عشق و علاقه بوده است. بعضی از اقوام عقیده داشتند انار نماد جاودانگی است. بسیاری از نقاشیهای به جا مانده از مریم مقدس، به شکل شاخص، کودکی را همراه با انار نشان میدهد. مصریان باستان، مردگان را با انار به خاک میسپردند و عقیده داشتند وجود انار باعث تولد دوباره آنها خواهد شد. در مراسم عروسی چینیها، انار شیرین همراه با نمک به مهمانان تعارف میشود. چینیها به امید خوشبختی و باروری عروس و داماد، سر راهشان انار به زمین میزنند.
استفادههای دیگر از انار
انار خشک
یکی از راهکارهای دریافت همیشگی ویژگیهای تغذیهای انار، خشک کردن آن و استفاده از پودر انار در آشپزی یا تهیه انواع دسر یا نوشیدنی با این پودر است.
آب انار
اگرچه باید آب انار را زود مصرف کرد تا ویتامینهای آن آسیب نبیند اما میتوانید همیشه کمی آب انار در یخچال نگه دارید. نوشیدن آب انار باعث رفع بسیاری از مشکلات مانند احساس پر بودن معده، کاهش و کنترل فشار خون بالا و تغییر طعم دهان میشود.
به عنوان مکمل
بسیاری از کارخانههای معتبر دارو از انار طبیعی برای تهیه بعضی از مکملهای خوراکی استفاده میكنند. استفاده از این مكملها میتواند در زمان عدم دسترسی به انار مفید باشد.
ارسال نظر