سیر بخورید، سالم بمانید
مطالعات متعدد، ارتباطی بین خوردن سیر و خطر کمتر ابتلا به انواع خاصی از سرطان را نشان می دهند. همچنین این سبزی ممکن است به جلوگیری از سرطان روده بزرگ و معده کمک کند.
سیر فقط به درد تند کردن نان ایتالیایی و پوره سیب زمینی نمی خورد. مشخص شده که این سبزی کلاسیک، چند مزایای مهم سلامتی نیز دارد. در اینجا ۵ دلیل علمی برای خوردن سیر بیشتر بیان می کنیم.
۱- ممکن است به پیشگیری از سرطان کمک کند
مطالعات متعدد، ارتباطی بین خوردن سیر و خطر کمتر ابتلا به انواع خاصی از سرطان را نشان می دهند. با توجه به مقاله ای که در مجله تغذیه منتشر شد، این سبزی ممکن است به جلوگیری از سرطان روده بزرگ و معده کمک کند.
۲- ممکن است به جلوگیری از سرماخوردگی کمک کند
یک مطالعه کوچک، ۱۴۶ بزرگسال سالم را در طول فصل سرماخوردگی و آنفولانزا مورد بررسی قرار داد تا ببیند آیا سیر می تواند به جلوگیری از زکام کمک کند یا نه. این شرکت کنندگان به دو گروه تقسیم شدند. یک گروه، مکمل سیر دریافت کرد و به گروه دیگر، یک قرص دارونما داده شد.
۳- ممکن است این سبزی، خواص ضدالتهابی داشته باشد
با توجه به تحقیقی که در مجله Medicinal Food منتشر شد، سیر دارای ۴ ترکیب است که به مبارزه با التهاب کمک می کنند. Health. com گزارش می دهد برخی از ترکیبات این سبزی ممکن است بطور طبیعی با تقلید از روشی که داروهای ضد درد عمل می کنند، درد و سوزش را کاهش دهند (حداقل در مطالعات آزمایشگاهی و روی حیوانات).
۴- ممکن است به مبارزه با انواع خاصی از قارچها و باکتریها کمک کند
نیویورک تایمز گزارش می دهد اگر شما جزء ۱۵ تا ۲۵ درصد از آمریکایی هایی هستید که از قارچ انگشتان پا رنج می برند، ممکن است غوطه ور ساختن پاهایتان در یک طشت آب با حبه های سیر خرد شده، به خلاص شدن از شر آن قارچ ها کمک کند.
۵- ممکن است یکی از ترکیبات موجود در سیر به مبارزه با مسمومیت غذایی کمک کند
یک مطالعه دریافت که یکی از ترکیبات سیر در مبارزه با کمپیلوباکتر (باکتری که معمولا در مرغ خام یافت می شود می تواند باعث تهوع، اسهال و استفراغ گردد) ۱۰۰ مرتبه موثرتر از آنتی بیوتیکهای رایج است.
نظر کاربران
من عاااشق سیر هستم.ولی بخاطره بوش نمیتونم بخورم.هر وقت میرم شمااال.خومو خفه میکنم با سیر