۴۲۰۵۲۹
۲ نظر
۵۰۵۷
۲ نظر
۵۰۵۷
پ

سیگار کشنده‌‌تر از ویروس ایدز

یک پژوهش جدید از محققان بیمارستان عمومی ماساچوست و دانشکده پزشکی هاروارد در بوستون نشان می‌دهد که خطر مرگ ناشی از عوارض مربوط به سیگار کشیدن در افراد مبتلا به ویروس اچ‌.آی‌.وی، بیشتر از خطر مرگ در اثر خود ویروس است.

وب‌سایت ساعت ۲۴: یک پژوهش جدید از محققان بیمارستان عمومی ماساچوست و دانشکده پزشکی هاروارد در بوستون نشان می‌دهد که خطر مرگ ناشی از عوارض مربوط به سیگار کشیدن در افراد مبتلا به ویروس اچ‌.آی‌.وی، بیشتر از خطر مرگ در اثر خود ویروس است.

به گزارش مدیکال نیوز تودی، بسیاری از مشکلات جسمانی و سلامت با سیگار کشیدن در ارتباط بوده و افراد سیگاری در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، سرطان، بیماری‌های جدی ریه و عفونت های دیگر، مانند ذات الریه قرار دارند.
سیگار کشنده‌تر از ویروس ایدز

تحقیقات قبلی نشان داده است که هر سیگار طول عمر فرد را در حدود 11 دقیقه کاهش داده و سیگار کشیدن از سن 17 تا 71 سال به طور متوسط طول عمر را ​​6 سال و نیم کاهش می‌دهد.

ویروس اچ‌.آی‌.وی یک بیماری خطرناک و جدی بوده که در صورت عدم درمان می‌تواند به ایدز AIDS که یک بیماری کشنده است منجر شود.

هنگامی که یک فرد به ویروس اچ.آی.وی مبتلا شود، این ویروس هرگز بدن وی را ترک نخواهد کرد.

اچ‌.آی .وی سیستم ایمنی بدن را تحت تاثیر قرار داده به طوری که دیگر نمی‌تواند با عفونت مبارزه کند.

در سال 2014، حدود 44073 نفر مبتلا به ویروس اچ‌.آی.وی در ایالات متحده تشخیص داده شدند.

بیش از 40 درصد از افراد مبتلا به اچ.آی.وی سیگاری هستند و تعداد افراد مبتلا به اچ‌.آی‌.وی در آمریکا که سیگار می‌کشند در حدود 247،586 نفر است .در این میان 20 درصد از افراد مبتلا به اچ‌.آی‌.وی قبلا سیگاری بوده‌اند.

افراد مبتلا به اچ‌.آی‌.وی که سیگاری هستند در مقایسه با سایر افراد بیشتر دچار برفک دهان، زخم‌های سفید دهان، پنومونی باکتریایی، پنومونی ناشی از پنوموسیستیس،(یک عفونت خطرناک ریه)، بیماری انسدادی مزمن ریه (COPD)، بیماری قلبی و سکته و سرطان ریه و انواع دیگر سرطان می‌شوند.

در این پژوهش جدید محققان به بررسی نقش سیگار و ویروس اچ‌.آی‌.وی بر طول عمر افراد پرداختند.

با استفاده از یک شبیه سازی کامپیوتری بیماری و درمان اچ‌.آی‌.وی، محققان به محاسبه طول عمر افراد مبتلا به ایدز سیگاری و غیرسیگاری پرداختند.

نتایج این پژوهش نشان داد که در افراد مبتلا به اچ.آی.وی که تحت درمان بوده و روند درمانی خود را به درستی دنبال می‌کنند، سیگار کشیدن می‌تواند طول عمر را تا دو برابر بیشتر از خود ویروس اچ‌.آی‌.وی کاهش دهد.

برای مردان مبتلا به HIVکه درمان خود را نیز به درستی دنبال می‌کردند، کم شدن طول عمر در اثر ویروس HIV و سیگار کشیدن نتیجه مشابهی داشت.

مردان سیگاری که درمان اچ.آی.وی را در سن 40 سالگی آغاز کرده بودند در مقایسه با افرادی که هرگز سیگار نکشیدند در حدود 6.7 از طول عمر خود را از دست داده که این میزان در زنان 6.3 سال است.
سیگار کشنده‌تر از ویروس ایدز

گفتنی است مردانی که سیگار کشیدن را در ۴۰ سالگی ترک کرده و درمان خود را شروع کردند، ۵.۷ سال از طول عمر خود را مجددا به دست آوردند که این میزان در زنان ۴.۶ سال است.

محققان در انتها جمع‌بندی کرده‌اند که احتمال مرگ افراد مبتلا به HIV که روند درمانی خود را دنبال کرده اما در عین حال سیگار می‌کشند، بر اثر بیماری‌های مرتبط به سیگار بیشتر از خود ویروس اچ‌.آی‌.وی است.

دکتر کریشنا پی ردی یکی از محققان این پژوهش اظهار کرد: اگر فردی تا سن ۶۰ سالگی سیگار بکشد و در این سن تصمیم به ترک سیگار بگیرد، باز هم به افزایش طول عمر خود کمک شایانی کرده و نسبت به افراد سیگاری طول عمر بیشتری خواهد داشت.

این تیم اظهار کردند که ترک سیگار دارای نقش کلیدی در برنامه‌های مراقبتی افراد مبتلا به اچ.آی.وی داشته و آنها برای توصیه بهترین راه برای کمک به افراد مبتلا به HIV در جهت ترک سیگار نیازمند انجام تحقیقات بیشتری هستند.آنها همچنین به بررسی منافع بهداشتی و اقتصادی ترک سیگار در میان افراد مبتلا به اچ آی وی پرداختند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ترسو

    شايد تو هواي پاك و سالم اين حرف درست باشه ولي تو هوايي كه شاخص آلودگيش ١٨٠ هست ، حرف مزخرفيه ! سيگارتونو بكشين و ازش لذت ببرين !

  • نیما

    اگر به اینه احتمال مرگ و میر در تصادفات،دود کارخانه ها،آنفولانزا،کرونا،و... خیلی بیشتره سیگار است.
    یکی سیگار دوست داره بکشه و یکی دوست نداره سیگار بکشه،،به ما چه ربطی داره!؟؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج