چگونه میوه های تابستانی را حفظ کنیم؟
کنسرو میوه اساساً از میوه که در شربت قند غلیظ پخته شده می باشد و پس از آن برای حفاظت می توان آنها را در یخچال و فریزر برای چند هفته ذخیره کرد و به صورت منجمد برای چند ماه، یا به صورت کنسرو شده برای چند سال ذخیره می شود.
از آنجا که آنها مقدار زیادی از پکتین و شکر دارند مربا و ژله بسیار آسان می توانند در یک حمام آب کنسرو شوند در اینجا مراحل اصلی تهیه مربا یا ژل عبارتند از:
مراحل تهیه مربا یا ژل
مرحله 1: میوه را با استفاده از یک دستور العمل از هر کتاب آشپزی عمومی آماده کنید. پوست مرکبات، ادویه جات و طعم دهنده های دیگر می تواند اضافه شود در حالی که میوه با شکر پخته می شود شیشه و درب کنسرو را در یک گلدان آب جوش استریل کنید. شیشه استریل شده را با قرار دادن در یک ظرف در یک اجاق 250˚ گرم نگه دارید.
مرحله 2: قوطی را تا ½ اینچ ازانتها از مربا و یا ژله پر کنید. مطمئن شوید که مربا آماده قرار دادن درون شیشه است ½ قاشق غذا خوری مربای جوشانده را بر روی یک بشقاب بریزید. بگذارید خنک شود و بشقاب را کج کنید. اگر مربای لغزش پیدا نکرد آن آماده برای قرار دادن در ظرف است اگر آن به راحتی لغزش داشت آن را کمی طولانی تر طبخ کنید. ژله داغ آسان تر در شیشه قرار داده می شود اگر شما آن را برای اولین بار در یک پیرکس یا پارچ شیشه ای مقاوم به گرما بریزید.
مرحله 4: قوطی ها را بردارید و اجازه دهید آنها سرد شوند. اگر یک تورفتگی خفیف در درب وجود دارد و یک شیشه صدای پینگ می دهد آن بصورتی پایدار و محکم مهر و موم شده است. اگر درب هر قوطی پردازش شده مهر و موم شکسته شود آنها را در یخچال و فریزر نگهدارید و محتویات را ظرف مدت دو هفته استفاده کنید.
به دلیل اسیدیته، میوه ی به درستی استریل شده به ندرت به باکتری آلوده می شود. آنها را در یک زیرزمین و یا منطقه دیگر که در آن درجه حرارت بین 50˚ و 70˚ F باشد نگهداری کنید. قبل از مصرف شیشه های باقی مانده بررسی شود اگر محتویات به نظر کف آلود یا تغییر رنگ دارد دور بیاندازید اگر درب برآمده و یا تغییر شکل داده است و یا اگر از لبه چکه می کند. یا بوی عجیب و غریب، قارچ دارد این ها یک هشدار روشن هستند.
نظر کاربران
ترجمه اش تو حلقتون!