آموزش تهیه ساندویچ ایتالیایی سالم و مقوی برای کودک
این ساندویچ ایتالیایی اسنکی خوشمزه، مناسب کودکان است.
وبسایت نینی بان : این ساندویچ ایتالیایی اسنکی خوشمزه، مناسب کودکان است. اگر نمیخواهید آن را فورا سرو کنید، با فویل بسته بندی کنید و در یخچال بگذارید.
مواد لازم:
طرز تهیه:
۱. پوره گوجه فرنگی و ریحان خرد شده را با هم مخلوط کنید و آن را بر تکههای نان بمالید.
۲. روی آن موتزارلا و ژامبون را قرار دهید. فقط از هر طرف کمی فضای خالی بگذارید تا هنگام آب شدن بیرون نریزد. کمی نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کنید.
۳. روی هر تکه را با تکه نان دیگری بپوشانید و فشار دهید.
۴. تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و ساندویچ را در آن فرو برید طوری که همه جای آن را بپوشاند.
۵. ماهی تابهای بردارید و کمی روغن زیتون و کره به آن اضافه کنید و بگذارید با حرارت متوسط گرم شود. پس از آن که روغن خوب داغ شد، ساندویچها را در آن سرخ کنید و هنگامی که رنگ آن کمی قهوهای شد، از روی گاز بردارید.
۶. آن را تا زمانی که گرم است سرو کنید یا با فویل یپوشانید و در یخچال نگه دارید.
مواد لازم:
- ۱ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
- تعداد کمی ریحان تازه خرد شده
- ۱ حبه سیر کوچک خرد شده
- ۴ تکه نان تست
- ۱ تکه موتزارلا ورقه شده
- ۴ برش نازک ژامبون
- نمک و فلفل سیاه
- ۱ عدد تخم مرغ بزرگ زده شده
- ۴ قاشق غذاخوری شیر
- روغن زیتون
- کره
۱. پوره گوجه فرنگی و ریحان خرد شده را با هم مخلوط کنید و آن را بر تکههای نان بمالید.
۲. روی آن موتزارلا و ژامبون را قرار دهید. فقط از هر طرف کمی فضای خالی بگذارید تا هنگام آب شدن بیرون نریزد. کمی نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کنید.
۳. روی هر تکه را با تکه نان دیگری بپوشانید و فشار دهید.
۴. تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و ساندویچ را در آن فرو برید طوری که همه جای آن را بپوشاند.
۵. ماهی تابهای بردارید و کمی روغن زیتون و کره به آن اضافه کنید و بگذارید با حرارت متوسط گرم شود. پس از آن که روغن خوب داغ شد، ساندویچها را در آن سرخ کنید و هنگامی که رنگ آن کمی قهوهای شد، از روی گاز بردارید.
۶. آن را تا زمانی که گرم است سرو کنید یا با فویل یپوشانید و در یخچال نگه دارید.
پ
ارسال نظر