۲۸۳۰۴۰
۳ نظر
۵۰۶۳
۳ نظر
۵۰۶۳
پ

نشانه های بیماری شقاق یا فیشر کدام اند؟

به پاره و زخمی شدن کناره های مقعد شقاق گفته می شود.

به پاره و زخمی شدن کناره های مقعد شقاق گفته می شود. این زخم به صورت خطی در طول مقعد ظاهر می گردد و به این خاطر که این قسمت مقعد دریافت کننده های حسی بسیاری را داراست یک حالت فوق العاده دردآوری را موجب می گردد. که نشانه هایی نظیر یبوست - زایمان دفع مدفوع بزرگ و محکم و یا اسهال دراز مدت و نظایر آنها منجر به پدید آمدن شقاق یا فیشر می گردد.
به همین خاطر قسمتی از نشانه های آشکار شدن شقاق یا فیشر را در زیر به صورت خلاصه می آوریم تا موقع ظاهر شدن این نشانه ها در اسرع وقت به پزشک متخصص مراجعه فرمائید.

نشانه های بیماری شقاق یا فیشر

۱- دارا بودن درد در موقع دفع مدفوع

۲-خون ریزی از ناحیه مقعد

۳-خون ریزی موقع مدفوع

۴-سوزش و خارش قسمت مقعد

۵-مشاهده رگه های خونی در روی مدفوع و یا دستمال توالت

۶-دارا بودن درد و یا اسپاسم تا مدت ها پس از دفع مدفوع
بیماری شقاق
انواع بیماری شقاق

شقاق حاد

به زخم ناحیه مقعد شقاق گفته می شود. شقاق حاد هنگامی اتفاق می افتد که عضله های مقعدی گرفتار اسپاسم گشته و نشانه هایی چون: مدفوع محکم و حجیم- اسهال های دراز مدت منجر به زخم شقاق می گردند که با سوزش و خارش و درد شدید موقع دفع مدفوع با رگه های خونی بر روی مدفوع و دستمال توالت همراه است.

علایم بیماری شقاق یا فیشر حاد

اگر از آغاز این نشانه ها شش هفته گذشته باشد به آن شقاق حاد گفته می شود. که در خیلی از مواقع با درمان دارویی -درمان یبوست با ر‍‍ژیم پر فیبر و در مواقعی با ملین ها و در برخی مواقع اشخاص بیمار مبتلا به اسهال مزمن جلوگیری از اسهال و گرم نگه داشتن عضله های قسمت مقعد با هر روز ۳ مرتبه به مدت زمان ۱۵ دقیقه در لگن آب گرم نشستن قابل درمان است.

شقاق مزمن

همانگونه که در شقاق حاد گفته شد به زخم قسمت مقعد شقاق گفته می شود اگر از آغاز بیماری هشت هفته سپری شود و درمان دارویی جلوی پیشروی بیماری را نگیرد شما به شقاق مزمن مبتلا هستید.
 
نشانه های بیماری شقاق یا فیشر کدام اند؟

علایم بیماری شقاق یا فیشر مزمن

منظور از شقاق مزمن همان اسپاسم عضله های مقعدی (اسفنکتر) است که جلوی خون رسانی به زخم قسمت مقعد می شود که باعث درمان نشدن و جوش خوردگی لبه های زخم با یکدیگر شده و در مواقعی یک زائده گوشتی به اسم زائده نگهبان در ابتدای آن پدیدار می شود. در این حالت احتیاج به جراحی شقاق با استفاده از لیزر است که می توان در مطب پزشک به حالت سرپایی با بی حسی موضعی عمل شود و دیگر بیمار پس از عمل، دردی از ناحیه شقاق احساس نخواهد کرد.




 

 

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    لیزر برای شقاق شیادی هست هر کس گفت با لیزر انجام میده دروغ گفته

    پاسخ ها

    • بدون نام

      با چی خوبه پس

  • بدون نام

    قبل از اینکه دست به جراحی و ... بزنید ، رژیم پر از میوه و آب فراوان و شیر را امتحان کنید ، کاملا خوب میشید
    من به توصیه پزشک امتحان کردم و خوب شدم دلم نیومد کامنت نزارم ، بخاطر نخوردن میوه ، روده ام خشک بود ، الان هم تا غذاهایی که میخورم مرطوب نیستن ، خروجی روده شروع میکنن به خشک شدن و اگه توجه نکنم قطعا باز به زودی به فیشر ختم میشن ، دائما مدفوع را از جهت رطوبت بررسی کنید که خشک نباشه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج