۲۰۹۵۴
۱ نظر
۵۰۱۱
۱ نظر
۵۰۱۱
پ

صدا خفه کن کودکانه!

آقایان بخوانند:آرام كردن كوچولوها قلق دارد

اكثر آقايان حوصله و سررشته نگهداري از كودكان را ندارند چه برسد به اين‌كه كودك مورد نظر يك نوزاد يا نوپاي عصباني و بداخلاق باشد؛ بهانه بگيرد و فرياد بزند؛ اگر خواسته‌اش اجرا نشود براي مادرش بي‌تابي كند

آقایان بخوانند:آرام كردن كوچولوها قلق دارد

آقایان بخوانند:آرام كردن كوچولوها قلق دارد

برترین ها: اكثر آقايان حوصله و سررشته نگهداري از كودكان را ندارند چه برسد به اين‌كه كودك مورد نظر يك نوزاد يا نوپاي عصباني و بداخلاق باشد؛ بهانه بگيرد و فرياد بزند؛ اگر خواسته‌اش اجرا نشود براي مادرش بي‌تابي كند؛ اين‌جاست كه آقاي محترم گيج مي‌شود؛ نمي‌داند بايد اين بچه كوچك را چگونه آرام كند؛ از خودش مي‌پرسد: «خانمم چادو چمبل بلد است؟» ما روش خانم شما را نمي‌دانيم، اما تجربه پدران موفق در امر آرام كردن كودك را با شما در ميان مي‌گذاريم تا از اين به بعد براي چند ساعت تنها ماندن با فرزند كوچك‌تان زانوي غم بغل نگيريد.


رمز ريزش قطره‌هاي اشك‌ اين‌جاست؛ متخصصان مي‌گويند، گريه كردن كودكان يكي از رفتار‌هاي عادي و طبيعي آن‌هاست، درست مثل خوابيدن و غذا خوردن. مي‌توان گريه كودك را آژيرخطر او دانست؛ آژير در مواقع خطر به صدا در مي‌آيد تا اقدامات لازم هرچه سريع‌تر به عمل آيند. شما پدر عزيز، بايد با حوصله، علتي كه اين آژير را روشن كرده است بيابيد و آن‌ را رفع كنيد. گاهي علت گريه كاملا مشخص است، اما گاهي به عقل جن هم نمي‌رسد كه كوچولو چرا گريه مي‌كند. البته يادتان باشد كه گاهي بعد از بررسي همه علل، باز هم فرزندتان گريه‌هايش را قطع نمي‌كند، اين حالت طبيعي است شما هم وظايف‌تان را درست انجام داده‌ايد؛ نگران نباشيد.


گرسنگي

نشانه: ازته دل، بي‌امان و با صداي بلند گريه مي‌كند.

نشانه كمكي: از آخرين باري كه شيرمادرش را خورده ۳-۵/۱ ساعت گذشته است.

از آخرين‌باري كه شيرخشك خورده ۴-۲ ساعت گذشته است.

راه‌حل: به فرض اين‌كه فرزندتان گرسنه باشد ولي ممكن است براي خوردن نوبت بعدي شيرخشك آماده نباشد؛ بد نيست بدانيد هضم شيرخشك حداقل ۲ ساعت زمان نياز دارد بنابراين دادن شيرخشك با فواصل كوتاه به كودك مي‌تواند او را ناراحت‌تر كند.

بچه‌هايي كه شير مادر مي‌خورند ممكن است گاهي در بغل مادرشان ناآرام شوند، زيرا بوي شيرمادر آن‌ها را ناراحت مي‌كند؛ در اين مواقع فرزندتان را از مادرش بگيريد و شما آرامش كنيد.


خستگي

نشانه: نفس‌نفس زنان و درمانده گريه مي‌كند.

نشانه كمكي: چشم‌هايش بسته، اما خودش بي‌قرار است. ممكن است چشم‌هايش باز، قرمز، پر از اشك و پف كرده باشند يا حتي چشم‌هايش را بمالد.

راه‌حل: ساده‌ترين نوع آرام كردن كودك اين است كه او را درتخت يا گهواره‌اش بگذاريد تا راحت بخوابد.


بي حوصلگي يا كلافگي

نشانه: گريه‌اش بريده بريده است و سر و صداي ديگر گريه‌ها را ندارد.

نشانه كمكي: از عاملي كه حوصله‌اش را سر برده روي بر مي‌گرداند يا حتي او را مي‌زند.

راه حل: اگر شما حوصله فرزندتان را سر برده‌ايد، چند دقيقه او را در جايي مطمئن (مثلا او را روي لبه يا جايي كه پر از وسايل خطرناك است رها نكنيد) به حال خود بگذاريد، اما دورادور مراقبش باشيد كه كار دست خودش ندهد (حتي يك ثانيه از او چشم برنداريد.) در چنين شرايطي مي‌توانيد از صداهاي متناوب و يكنواخت هم كمك بگيريد؛ مثلا پنكه، تيك‌تيك ساعت، جاروبرقي و.....يكي از راه‌هاي ديگر هم مرطوب كردن دست و پاي بچه با آب ولرم است.


اذيت شدن

نشانه: بي‌وقفه و از روي اجبار گريه مي‌كند، باصدايي كه مدام بلند‌تر مي‌شود.

نشانه كمكي: ممكن است دست‌هايش را تكان دهد يا صورتش را جمع كند.

راه‌حل: ببينيد چه عاملي كودك‌تان را اذيت كرده است؛ مثلا اگر هر بار كه كودك‌تان را در كالسكه‌اش مي‌گذاريد داد و فريادش بلند مي‌شود، پس كالسكه مشكل دارد و بايد مشكل آن را پيدا كنيد. ممكن است فرزندتان يخ كرده باشد (حتي در داخل ساختمان).

ممكن است به نظرتان برسد كه پوشكش را كثيف كرده است، اما يادتان باشد كه بر‌خلاف تصور عموم كثيف كردن پوشك باعث گريه نمي‌شود، مگر اين‌كه فرزندتان دچار كهنه‌سوز، عفونت يا حساسيت ناحيه تناسلي و كشاله‌هاي ران شده باشد.


درد

نشانه: بلند و دل‌خراش گريه مي‌كند.

نشانه كمكي: ممكن است كمرش را خم كند و چيزي را با دست‌هايش بزند يا پاهايش را به سمت شكمش بالا بياورد.

راه‌حل: درد‌ها به‌طور معمول به‌دنبال بيماري يا مشكل جسمي ايجاد مي‌شوند كه اگر نمي‌توانيد گريه ناشي از آن‌ را آرام كنيد، بهتر است به متخصص اطفال سري بزنيد.


دل‌درد

نشانه: در سه ماهه اول تولد، نوزاد در طول هفته3 بار يا بيشتر گريه‌هاي طولاني مدت-‌حدود 3 ساعت- سر مي‌دهد.

راه‌حل: قنداق، خواباندن به پهلو يا شكم، مكيدن انگشت شما، تاب دادن و لالايي گفتن.


درد فرزندتان را بفهميد

گريه مي‌كنم چون دلم مي‌خواد!

آرام كردن بچه‌ها فرمول ندارد؛ همه كودكان مثل هم نيستند، بنابراين بايد از روش آزمون و خطا كمك بگيريد؛ برخي از توصيه‌هاي زير ممكن است در مورد فرزند شما بي‌اثر باشد اما به هر حال امتحان‌شان ضرري ندارد. گذاشتن سي‌دي كارتون، گريه‌هاي ناشي ازگرسنگي فرزندتان را ساكت نمي‌كند! گريه‌هاي دندان‌درد كودك هم با عوض كردن پوشك قطع نمي‌شود. به عبارتي ابتدا ببينيد علت اصلي گريه‌ها و بي‌تابي‌هاي كودك چيست. اگر گريه‌هاي كودك به عصبانيت و تحركات فيزيكي و خشمگين تبديل شدند، ديگر منطق علت و معلولي به درد نمي‌خورد؛ بايد چاره‌اي بهتر انديشيد.

انگشت كوچك‌تان را امتحان كنيد

اگر نمي‌توانيد علت گريه‌هاي بي‌وقفه فرزند نيم‌وجبي‌تان را پيدا كنيد، برويد دست‌هاي‌تان را بشوييد، سپس انگشت كوچك‌تان را كنار دهان او ببريد تا آن را بمكد؛ همين كار هم روشي دارد كه پدر‌هاي ناشي آن را بلد نيستند؛ بايد انگشت خود وارونه بگيريد تا ناخن‌تان سقف دهان كودك را اذيت نكند و مشكل ۲ تا نشود.

بفرما نوشيدني كوچولو

اگر فرزندتان نوزاد است مي‌توانيد در شيشه‌اش كمي شيرمادر يا شيرخشك گرم شده بريزيد و به او بدهيد.

تابش دهيد

بچه‌ها عاشق تحرك‌اند؛ چه كسي بهتر از «بابايي» مي‌تواند آن‌ها را به آرزوي‌شان برساند؟ او را بغل كنيد و در هوا تاب دهيد. با اين بالا پايين بردن بچه حداقل ۳ كيلويي، عضلات بازوي‌تان هم خوش فرم و قوي‌تر مي‌شود!

حركات موزون پدر و فرزند

كوچولو را بغل كنيد و دست‌هايش را دور گردن‌تان بياويزيد، سپس آرام حركات موزون انجام دهيد و بدن‌تان را به جهات مختلف متمايل كنيد.

اي نبض برس به فريادم

اگر راه‌حل‌هايي كه تاكنون عنوان شد، فايده‌اي نداشت، با آرامش دراز بكشيد، سر او را روي سينه خود بگذاريد و با عطوفت نوازشش كنيد، صداي تپش‌هاي قلب، براي همه بچه‌ها قطعه‌اي گوش‌نواز و لذت‌بخش است.

بچه پرروها

گاهي بچه‌ها نه گرسنه‌اند، نه خيس، نه درد دارند، نه خواب‌شان مي‌آيد، بغل نمي‌خواهند، حوصله بازي و تكان خوردن را هم ندارند، گريه مي‌كنند چون دل‌شان مي‌خواهد. در اين مواقع بگذاريد كوچولوي پر سر و صدا گريه‌هايش را به اتمام برساند؛ البته ابتدا اطمينان حاصل كنيد كه مشكلي دارد يا خير.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • امید

    از دید اینجانب بسیار عالی ولی درمورد بچه های 5تا8ساله هم بگید که وقتی ازیر شدید میکشند چکار کنیم ممنونم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج