صورتک خندان
بعد از پخت و خنك شدن شيرينيها را به شكل برگردان درون آيسينگ آماده بزنيد و از رنده شكلات براي موي صورتك و از پاستيل براي لبهاي صورتك استفاده كنيد
برترین ها:
مواد لازم
- آرد: ۳۰۰ گرم
- آرد برنج: ۲ قاشق سوپخوري
- كره: ۲۰۰ گرم
- پودر شكر: ۶۰ گرم
- رنده شكلات: به ميزان لازم
- پاستيل: به ميزان لازم
- رنده پوست ليمو: يك قاشق چايخوري
- آبليموي تازه: ۲ قاشق سوپخوري
- روش تهيه آيسينگ:
- پودر شكر: ۱۶۰ گرم
- آبليموي تازه: ۲ قاشق سوپخوري
روش تهيه:
1 - فر را با حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد.
2 - آرد، آرد برنج، شكر و كره را داخل غذاساز ريخته و به مدت 30 ثانيه هم بزنيد تا مواد به صورت خرده نان درآيند.
3 -دستگاه را خاموش كرده و آبليموي تازه و رنده پوست ليمو را اضافه كنيد.
4 - مجددا به مدت 20 ثانيه دستگاه را روشن كنيد تا مواد به شكل خمير درآيد.
5 -خمير را از ظرف جدا كرده و روي سطح آردپاشي شده كمي ورز دهيد.
6 - خمیر را به قطر 6 تا 7 ميليمتر با وردنه باز كنيد و با كاتر گرد قالب بزنيد و در سيني فر قرار داده سپس به مدت 25 دقيقه بپزيد.
7 - بعد از پخت و خنك شدن شيرينيها را به شكل برگردان درون آيسينگ آماده بزنيد و از رنده شكلات براي موي صورتك و از پاستيل براي لبهاي صورتك استفاده كنيد.
روش تهيه آيسينگ:
پودر شكر و آبليموي تازه را با هم مخلوط كنيد هم بزنيد تا آبليمو درون پودر شكر حل شود. آيسينگ آماده براي مصرف است؛ دقت كنيد آيسينگ را بايد لحظه مصرف آماده كرد.
ارسال نظر