۱۹۸۷
۱ نظر
۵۰۰۲
۱ نظر
۵۰۰۲
پ

تاثیرات منفی استرس در دوران بارداري

هورمون استرس در رحم مي‌تواند روي رشد مغزي جنين تاثيرگذار باشد، علاوه بر این مادراني كه در دوره بارداري خود استرس داشته‌اند، با احتمال بيشتري نسبت به مادران ديگر صاحب فرزند سركش، عصبي و زودجوش مي‌شوند.




مادراني كه در دوره بارداري خود استرس داشته‌اند، با احتمال بيشتري نسبت به مادران ديگر صاحب فرزند سركش، عصبي و زودجوش مي‌شوند. اين تحقيقات براي نخستين بار اثبات كرد رابطه قدرتمندي بين فشار روحي در نخستين ماه بارداري روي مادر و بروز مشكلات رفتاري در كودكان مدرسه‌اي وجود دارد. به‌نظر مي‌رسد مقادير بالاي هورمون استرس در رحم مي‌تواند روي رشد مغزي جنين تاثيرگذار باشد. در اين مطالعات كه روي هزاران كودك از زمان رشد در رحم مادر تا رسيدن به سن مدرسه انجام شده بود، مشخص شد هورمون‌هاي استرس مي‌توانند باعث بروز مشكلات تمركز و توجه در كودكان و همچنين بيش‌فعالي در آن‌ها شود. ديگر مشكلات رفتاري هم در اين كودكان شايع است. به اين ترتيب بايد گفت مادراني كه در دوره بارداري استرس‌هاي شديد را تجربه مي‌كنند، براي مثال از همسر خود جدا مي‌شوند يا يكي از نزديكان خود را از دست مي‌دهند با احتمال ۲برابر بيشتر از ديگر مادران بايد منتظر كودكي با مشكلات رفتاري باشند. به همين دليل كارشنان معتقدند، مادران بايد در دوره بارداري حمايت عاطفي بيشتري از اطرافيان خود دريافت كرده و تا حد ممكن از عوامل استرس‌زا و نگران‌كننده دوري كنند.

باز نشر اختصاصی: B artarinha.ir

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • معصومه

    اره واقعا راسته.اما كو گوش شنوا.بعضي از مردا واقعا در اين موردا نفهمن.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج