درمانگران شيوههاي طبيعي، نقرس را درمان ميكنند
راه های درمان بيماري پادشاهان
نقرس از جمله بيماريهايي است كه در فصلهاي سرد سال بهويژه زمستان تشديد ميشود. بهطور كلي سرما و رطوبت دشمن اين بيماري محسوب ميشود و موجب افزايش درد، ورم و التهاب مفاصل در بيماران مبتلا به اين بيماري ميشود.
نقرس از جمله بيماريهايي است كه در فصلهاي سرد سال بهويژه زمستان تشديد ميشود. بهطور كلي سرما و رطوبت دشمن اين بيماري محسوب ميشود و موجب افزايش درد، ورم و التهاب مفاصل در بيماران مبتلا به اين بيماري ميشود.
اين بيماري مفاصل انگشتان، دست و پاها را تحتتاثير خود قرار ميدهد. افراد مبتلا به اين بيماري از درد شديد مفاصل بهويژه در روزهاي سرد سال شكايت ميكنند. علاوه براين، مصرف موادغذايي كه طبع سرد دارند نيز در تشديد دردهاي مفصلي اين افراد موثر است. يكي از سردترين اين مواد گوشت گاو و گوساله است كه بهدليل طبع سرد و توليد اسيد اوريك در بدن موجب تشكيل كريستال در نواحي مفصلها شده و منجر به تشديد دردهاي مفصلي در مبتلايان به نقرس ميشود. در طب سنتي ايران و مكاتب درماني طبيعي و مكمل در جهان شيوههايي براي كنترل و تسكين دردهاي اين بيماري( كه به بيماري پادشاهان يا ثروتمندان مشهور است) وجود دارد كه برخي از آنها را با هم مرور ميكنيم.
درمانگران مكاتب درماني در سراسر جهان علاوه بر ارائه نسخههاي درماني به افراد مبتلا به نقرس رژيمهاي غذايي ويژهاي را توصيه ميكنند كه مرور آن خالي از لطف نيست. اين درمانگران مصرف خوراكيهايي كه حاوي گوشت قرمز، بهويژه گوشت گاو و گوساله، عصاره گوشت و گوشت ماهيهاي قزلآلا، ماهي كولي را توصيه نميكنند. اين درمانگران همچنين بر اين باورند، مصرف انواع قارچها و نان سفيد نيز از جمله موادي است كه در رژيم افراد مبتلا به نقرس بايد كنترل شود از ديدگاه اين درمانگران هر چه بيمار در مصرف اين موادغذايي بيشتر پرهيز كند زودتر به نتايج مطلوب خود دست مييابد.
درمانگران طب سنتي به بيماران مبتلا به نقرس توصيه ميكنند كه حتما در طول روز يك فنجان توت تازه يا خشك شده را در فاصله ميان وعدههاي غذايي خود ميل كنند. مصرف توت به بيماران مبتلا به نقرس كمك ميكند تا ميزان تورم و دردهاي مفصلي را كنترل كرده و به مرور بر آن غلبه كنند. علاوه بر توت مصرف ميوههاي ديگري همچون تمشك، گيلاس، آلبالو، زالزالك و شاهتوت نيز در درمان و تسكين بيماري نقرس موثر است. مصرف اين ميوهها در طول سال موجب كنترل ميزان اسيداوريك در خون شده و از تمركز آن در مفاصل بدن كه موجب بروز درد ميشود، پيشگيري ميكند.
مصرف گوشت قرمز بهويژه گوشت گاو و گوساله بهدليل توليد اسيد اوريك در بدن و همچنين بهدليل طبع سرد اين خوراكيها از جمله مضرترين مواد خوراكي براي افراد مبتلا به نقرس محسوب ميشود. از اينرو مصرف اين مواد بهويژه در فصلهاي سرد سال بايد در ميان مبتلايان به بيماري نقرس كنترل شود. از اينرو درمانگران شيوههاي طبيعي درمان در سراسر جهان به بيماران خود كه از بيماري نقرس رنج ميبرند رژيمهاي غذايي با گوشت سفيد مثل گوشت ماهي و مرغ و همين طور پروتئينهاي گياهي از قبيل سويا ميدهند تا علاوه بر تامين مواد مغذي مورد نياز اين افراد از افزايش دردهاي مفصلي آنها پيشگيري كنند. اين درمانگران مصرف سبزيهاي تازه را به بيماران خود توصيه ميكنند تا به اين وسيله ميزان اسيداوريك خون بيمارانشان را در شرايط ايدهآل قرار دهند.
نوشيدن روزانه يك فنجان چاي گزنه تاثير زيادي در كنترل دردهاي بيماري نقرس دارد. نوشيدن اين چاي كه از برگهاي خشك شده گياه گزنه تهيه ميشود تاثير زيادي در كند شدن روند رشد بيماري در بدن دارد و ميتواند دردهاي ناشي از اين بيماري را به حداقل برساند. روش دم كردن اين چاي اگر چه مانند چاي معمولي است اما از آن جهت كه بدن برخي از مبتلايان به نقرس نسبت به اين چاي حساس است درمانگران طب سنتي توصيه ميكنند كه پيش از مصرف اين چاي حتما با متخصص طب سنتي مشاوره كنيد و با تجويز او اين چاي را در برنامه غذايي خود بگنجانيد.
پاكسازي بدن از جمله شيوههاي طبيعي و مفيد براي از بين بردن مواد زائد در بدن است. اسيداوريك و كريستالهاي تشكيل شده در خون كه معمولا در اطراف مفاصل بدن تجمع ميكنند با پاكسازي بدن به كمك آب درماني از بدن تخليه ميشوند. براي اين منظور توصيه شده افراد مبتلا به نقرس در طول روز دست كم 4 تا 5 ليوان آب بنوشند. پرهيز از نوشيدن آب يا كم نوشيدن آب در اين بيماران موجب تجمع بيشتر كريستالها در مفاصل و دشواري حركت مفاصل ميشود. به اين ترتيب بيماران مبتلا به نقرس با كم نوشيدن آب درد بيشتري را در مفاصل خود احساس ميكنند.
به جز عوامل وراثتي و ژنها عوامل ديگري نيز در طبيعت وجود دارند كه موجب ابتلا به بيماري نقرس در افراد ميشوند، برخي از مهمترين اين عوامل را با هم مرور ميكنيم.
- مصرف بيش از اندازه انواع گوشتها در ابتلا به بيماري نقرس موثر است و همچنين موجب افزايش اسيد اوريك در بدن ميشوند.
- اضافه وزن يكي ديگر از دلايل ابتلا به نقرس است. درمانگران به مبتلايان به بيماري نقرس توصيه ميكنند كه تا حد امكان وزن خود را به وزن ايدهآل و استاندارد نزديك كنند.
- بهترين روش براي كنترل ميزان كلسترول و تري گليسريد در بدن انجام آزمايش است. درمانگران توصيه ميكنند، در طول سال بهتر است 2 بار اين موارد را در بدن خود بررسي كنيد.
درمانگران چيني براي درمان نقرس از شيوه درماني طب سوزني استفاده ميكنند. آنها با كمك سوزنهايي كه در اختيار دارند علاوه بر كاهش التهاب و تورم مفاصل به تسكين دردهاي ناشي از اين بيماري نيز ميپردازند. درمانگران طب سوزني با زدن سوزنها در نقاط خاصي از بدن مانع از تمركز و تجمع كريستالها و اسيد اوريك در نزديكي مفاصل شده و به اين ترتيب از يك سو موجب كند شدن روند رشد بيماري و از سوي ديگر موجب تسكين دردهاي مفصلي در بيماران ميشوند.
در برخي از كتب طب سنتي ايران به تاثير برگهاي خشك شده زيتون در درمان نقرس و روماتيسم اشاره شده است. در اين متون نوشيدن جوشانده برگهاي خشك شده درخت زيتون را در بهبود تورم، درد و التهاب مفاصل موثر دانسته و مداومت در مصرف آن را موجب درمان و بهبود نقرس ميدانند. براي تهيه اين دم نوش كافي است ۲ قاشق غذاخوري از برگ خرد شده زيتون را با ۲ ليوان آب مخلوط كرده و آن را روي حرارت ملايم قرار دهيد. پس از آنكه يك ليوان از جوشانده باقي ماند آن را صاف كرده و پس از ولرم شدن آن را ميل كنيد. بهتر است پيش از مصرف اين جوشانده با درمانگر و مشاور گياه درماني خود مشورت كنيد.
ماساژ درماني يكي ديگر از شيوههاي درماني طب مكمل براي درمان نقرس و تسكين دردهاي مفصلي در بيماران مبتلا به اين بيماري است. براي اين منظور كافي است مفاصل دردناك بدن را با روغن خالص زيتون ماساژ داده و اين كار را هر شب تكرار كنيد. علاوه بر اين، ميتوانيد مرهمي با كمك روغن زيتون و رنده شده ريشه زنجبيل تهيه كنيد و از آن براي بهبود دردها و تورم مفاصل خود استفاده كنيد. مصرف اين مرهم علاوه برآن كه ميزان جريان خون را در مفاصل افزايش ميدهد و موجب تغذيه مناسب مفصلها ميشود. در كنار آن موجب تحرك اخلاط و كريستالهاي جمع شده در مفاصل شده و به مرور موجب كاهش درد ميشود.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
ارسال نظر