با این قایق خوشمزه کودک تان را به اشتها آورید
تره فرنگی را از درازا نصف کرده، آن را به خوبی بشویید تا شنهای بین آن پاک شود و بعد آنها را به صورت باریک، حلقهحلقه کنید. بعد قارچها را نیز به صورت نازک ورقهورقه کنید.
مواد لازم :
- سیبزمینی : ۲ عدد متوسط
- ترهفرنگی : یک تکه ۵ سانتیمتری
- قارچ ریز : ۲۵ گرم
- روغن : ۲ قاشق چایخوری ( ۱۰ میلیگرم )
- ذرت کنسروی : ۲ قاشق سوپخوری ( ۲۵ گرم )
- نمک، فلفل: به میزان لازم
- شیر : یک قاشق غذاخوری ( ۱۵ میلیلیتر )
- کره : کمی
- پنیر ورقهای : یک ورقه
- ژامبون مرغ یا گوشت : یک ورقه ضخیم
طرز تهیه :
فر را تا حرارت ۲۰۰ درجة سانتیگراد (۴۰۰ درجة فارنهایت یا شمارة ۶ اجاق گاز) گرم کنید.
سیبزمینیها را آبپز کنید تا کاملاً نرم شوند و یا میتوانید آنها را از چند نقطه با چنگال سوراخ کرده و بر روی کاغذ روغنی در مایکروفر با درجة زیاد(قدرت ۱۰۰ درصد) و به مدت ۷ تا ۸ دقیقه قرار دهید تا کاملاً نرم شوند.
تره فرنگی را از درازا نصف کرده، آن را به خوبی بشویید تا شنهای بین آن پاک شود و بعد آنها را به صورت باریک، حلقهحلقه کنید. بعد قارچها را نیز به صورت نازک ورقهورقه کنید.
روغن را در تابهای ریخته و ترهفرنگی، قارچ و ذرت را به آرامی در آن تفت دهید تا کاملاً نرم شوند سپس مواد را در کاسهای بریزید و گرم نگهدارید.
وقتیکه سیبزمینیها پخته شد، آنها را با پوست و از درازا نصف کرده و داخل آنها را تا حدی با قاشق خالی نمایید که ضخامت دیواره آنها نیمسانتیمتر باشد و بعد سیبزمینیهای خارج کرده را با مواد موجود در کاسه کاملاً مخلوط کنید.
سپس شیر، کره و در صورت تمایل، کمی نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و آنها را به هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و بعد مجدداً از مواد آماده شده داخل سیبزمینیها را پر کنید.
دو عدد از نیمههای سیبزمینی را داخل هر پیشدستی قرار دهید. از پنیر ورقهای و ورقة ژامبون، تکههای مثلثی شکلی را به تناسب اندازه قایقها برش بزنید و آنها را با خلال دندانهای تزیینی به صورت بادبان بر روی قایقها نصب کنید.
بگذارید غذا پیش از سرو برای کودکان کمی خنک شود.
ارسال نظر